Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXII Tema)

QUOTE(sena pažįstama @ 2015 04 02, 12:40)
O, mano drauge friends.gif  Apie logika jau ten ne nebekalbu schmoll.gif , bet tie meksikietiski serialai:"kuri man pasirinkti-ta ar ana, o kuris man labiau patinka-tas ar anas", kai tipo, po pasaulio pabaigos praejo menuo-du, nu man tragiski net doh.gif
Kasdien ziuriu tik valgyti virdama, na kai galiu nueiti ir wc, ir skalbinius isdziauti, griztu-vis tiek ta pati rodo, nieko naujo neivyksta biggrin.gif

drinks_cheers.gif
o kai juroje audra buvo,laivas siubuoja i visas puses,paneles ruosesi,puosesi,su aukstakulniais laksto,lyg nieko tokio!. doh.gif As jau kur nors tyliai kamputyje,nualpus buciau biggrin.gif Ir kada gi joms kuno kremai,duso zeles ir kitos priemones pasibaigs? g.gif

ne i tema.Negaliu atsiklausyti!Diena ir nakti klausau ir neatsibosta.
Enamorate en el coche
Tas su languotais marskiniais,uch koks! wub.gif
Dvicio-Enamorte en el coche Audio

Labos nakties mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2015 04 03, 00:17)
drinks_cheers.gif
o kai juroje audra buvo,laivas siubuoja i visas puses,paneles ruosesi,puosesi,su aukstakulniais laksto,lyg nieko tokio!. doh.gif As jau kur nors tyliai kamputyje,nualpus buciau  biggrin.gif Ir kada gi joms kuno kremai,duso zeles ir kitos priemones pasibaigs? g.gif

lotuliukas.gif Duso zele dzin, bet kada jiems pasibaigs maisto atsargos ir vanduo? g.gif Vis aiskina, kad baigiasi maisto atsargos, kaip sunku, kaip nusibodo zuvis, kuria a la pagauna, o cia bac-atsiranda kokio vyno butelis ypatingom progom arba bac-pelesinis suris bigsmile.gif
Ir tas beprasmis tu kursantu badziojimasis po deni, pastoviai jie nepaede, pastoviai juos filmuoja valgancius ar saleje sedincius su arbatos puodeliais doh.gif
Nudribo kosmine stotis-ai, dzin, svarbiausia pasidazyti ir sukuosena pasidaryti irnesakyk.gif Kaip sakiau, tik artimuosius palaidoje pries menesi-du, jau po naujas lovas laksto, ir svarbiausia, kad tai pagrindine filmo asis doh.gif
Sakykim, filme Остров ненужных людей(kas nematet-rekomenduoju, 10 balu), tai laivo katastrofos visi skubejo isgyventi bet kokiom salygom, maste apie priemones, o cia... doh.gif Sliauzioja be jokio uzsiemimo po laivo deni, ir tiek.
Nu va, issiliejau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Žiūriu jūsų matytą ir jau aptartą "Profesional". 8 serijas per 2 vakarus peržiūrėjau, po švenčių damušiu biggrin.gif Kažkas lygino su "Mažor". Man tai šie filmai skirtingi. Anas labiau patiko, nors ir šitas neblogas.

Visoms gražių artėjančių Šv.Velykų!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 04 03, 07:21)
lotuliukas.gif Duso zele dzin, bet kada jiems pasibaigs maisto atsargos ir vanduo? g.gif Vis aiskina, kad baigiasi maisto atsargos, kaip sunku, kaip nusibodo zuvis, kuria a la pagauna, o cia bac-atsiranda kokio vyno butelis ypatingom progom arba bac-pelesinis suris bigsmile.gif
Ir tas beprasmis tu kursantu badziojimasis po deni, pastoviai jie nepaede, pastoviai juos filmuoja valgancius ar saleje sedincius su arbatos puodeliais doh.gif
Nudribo kosmine stotis-ai, dzin, svarbiausia pasidazyti ir sukuosena pasidaryti irnesakyk.gif  Kaip sakiau, tik artimuosius palaidoje pries menesi-du, jau po naujas lovas laksto, ir svarbiausia, kad tai pagrindine filmo asis doh.gif
Sakykim, filme Остров ненужных людей(kas nematet-rekomenduoju, 10 balu), tai laivo katastrofos visi skubejo isgyventi bet kokiom salygom, maste apie priemones, o cia... doh.gif Sliauzioja be jokio uzsiemimo po laivo deni, ir tiek.
Nu va, issiliejau biggrin.gif

"Ostrov"ir man labai patiko.Du kartus ziurejau.Gaila,nerandu kazka panasaus.
Del vandens,taigi turi jie kazkoki agrigata-filtra,kuris pirmoje,filmo,dalyje buvo sugedes.Sutaise veliau.Del maisto ir man klaustukas,bet svarbiausia visi sociai pavalge atrodo! biggrin.gif Medikamentai nesibaige,nors visi po du kart suzaluoti buvo doh.gif Del viso kito drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos.

Man pertrauka filmų žiūrėjime, nieks nekabina, dvi savaites "mūčiju" tą Vesnoi pascvetajet liubov doh.gif Jau scenaristo fantazija doh.gif Galėjo dar bent penkiems filmams pasitaupyt šitiek nuotykių. Žiūrėt galima, bet ištęstas labai. Žodžiu, naktim miegu ramiai, žiūrėt nepuolu.

Nanita, užkrėtėt mane tais dvicio ir jų muzika bigsmile.gif Niūniuoju visą dieną ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azul: 03 balandžio 2015 - 11:15
QUOTE(Azul @ 2015 04 03, 12:15)
Sveikos.

Nanita, užkrėtėt mane tais dvicio ir jų muzika  bigsmile.gif  Niūniuoju visą dieną  ax.gif

Prasom tujinti mirksiukas.gif As taip pat biggrin.gif jau bloga nuo jos,bet niekaip atsikratyti,ismesti is galvos neeina doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
''Час сыча'' /2015/
Сегодняшняя премьера – Анонс
http://kinozal.tv/de....php?id=1328185

user posted image
Atsakyti
Laba 4u.gif
Dar 17 serijų ir baigsiu Magikianus žiūrėti ax.gif Gaila, superinis serialas thumbup.gif
O man šita įstrigus į galvą daina Zaz- Je Verdeux
Dar vakar šį video paiūrėjau, čia irgi ta daina skamba https://www.facebook...5...e=3
O "Korabl" serialas kažkaip netraukia, nemačius nei pirmo nei antro sezono ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kami_: 03 balandžio 2015 - 15:52
Sveikos,
as tai uzsikabinus uz Все только начинается thumbup.gif
nu man labai idomu kaip ten bus, itrauke, tai negaliu ir nakti miegot thumbup.gif
Atsakyti
''Темная сторона души'' /2015/
http://kinozal.tv/de....php?id=1328518

user posted image
QUOTE(Sofija7 @ 2015 04 04, 11:27)
as tai uzsikabinus uz Все только начинается thumbup.gif nu man labai idomu kaip ten bus, itrauke, tai negaliu ir nakti miegot thumbup.gif
Man irgi labai įdomu. Per dvi dienas visas 14-ka serijų pažiūrėjau.
Dabar dar savaitgalis, tai kitų serijų neįkels, o po savaitgalio tik, šakės doh.gif
Vienu momentu man to Aleksandro net ir gaila buvo.
Labai pergyvenau ir laukiau to momento kada ji Aleksėjui visą tiesą pasakys...
Tas jo žvilgsnis, lengvai kimus balasas...
Vienu žodžiu, 'džentelmenas, jis ir Afrikoj džentelmenas' smile.gif
user posted image
Atsakyti
''С небес на землю'' /2015/
http://kinozal.tv/de....php?id=1328550

user posted image
Atsakyti
Laba smile.gif
Kol tortui tešla stingsta šaldytuve užėjau paskaityt ką prirašėt ax.gif
QUOTE(Visgi @ 2015 04 04, 11:57)
1.Dabar dar savaitgalis, tai kitų serijų neįkels, o po savaitgalio tik, šakės doh.gif
2. Labai pergyvenau ir laukiau to momento kada ji Aleksėjui visą tiesą pasakys...
3. Tas jo žvilgsnis, lengvai kimus balasas...
Vienu žodžiu, 'džentelmenas, jis ir Afrikoj džentelmenas' smile.gif

1. drinks_cheers.gif Tas laukimas mane nervina doh.gif
2. Aš irgi laukiau, kada ji pasakys jam tiesą ax.gif
3. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kami_: 04 balandžio 2015 - 11:38