Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXII Tema)

QUOTE(sena pažįstama @ 2015 04 01, 19:52)

sena pažįstama, 01 Bal 2015 - 19:52, parašė:

sena pažįstama, 01 Bal 2015 - 19:52, parašė:

Jo, vyras saldainis wub.gif Uz tai ir prilupti ta bobele norejau, kad supratusi, jog su Andreika ten, laukuose, nieko ypatinga, kad tai jaunystes klaida, vis tiek iesko kazkokio ekstrymo doh.gif Raskazis uzpakali drasko. devil.gif

Jo, vyras saldainis wub.gif Uz tai ir prilupti ta bobele norejau, kad supratusi, jog su Andreika ten, laukuose, nieko ypatinga, kad tai jaunystes klaida, vis tiek iesko kazkokio ekstrymo doh.gif Raskazis uzpakali drasko. devil.gif

Kai jinai pas ji ejo vyro skolas moketi, tai as pagalvojau, kad tokiam duociau niekieno neverciama ir dar primokeciau, o jinai cia durne lauzosi doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2015 04 01, 20:06)

svelni, 01 Bal 2015 - 20:06, parašė:

svelni, 01 Bal 2015 - 20:06, parašė:

na as tai biski jau sukritikuosiu ta filma biggrin.gif  ne velnio jam neduociau 10 balu schmoll.gif  ta pagrindine aktore jau tooookia geruole naivuole, kad net "skauda" ziurint.....tuoj man akyse iskyla Glafira (ar koks ten tas aktores vardas kur geruoles vaidina amziais). Siuzetas lyg ir neblogas, bet kazko tam filmui truksta.Ziuriu tik Дмитрий Пчела, nors ir jo balso tembras, intonacijos kartojasi kaip VML.....Ir kas bus toliau manau galima lengvai nuspeti rolleyes.gif

na as tai biski jau sukritikuosiu ta filma biggrin.gif  ne velnio jam neduociau 10 balu schmoll.gif  ta pagrindine aktore jau tooookia geruole naivuole, kad net "skauda" ziurint.....tuoj man akyse iskyla Glafira (ar koks ten tas aktores vardas kur geruoles vaidina amziais). Siuzetas lyg ir neblogas, bet kazko tam filmui truksta.Ziuriu tik Дмитрий Пчела, nors ir jo balso tembras, intonacijos kartojasi kaip VML.....Ir kas bus toliau manau galima lengvai nuspeti rolleyes.gif

man jie kaip pora dar sunkiai ziurisi....gal kad po VML g.gif bet aktorius man labai patinka, siuzetas irgi idomus....
imeskite dar filmu su siuo aktoriumi mirksiukas.gif
Atsakyti
"Нелюбимая" (2012)
user posted image
treileris
http://kinozal.tv/de....php?id=1084508
Siaip mazokai filmu su siuo aktoriumi.Pagrinde epizodiniuose vaidmenyse jis.

Papildyta:
Beje pagrindine aktore Любовь Баханкова ir is dvyniu (kaip Arntgolc)
user posted image

sese баханкова вера

user posted image

ir abi
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svelni: 01 balandžio 2015 - 20:57
Labai man grazi sita Liubov Baxankova
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
As,jei ka,tai gyva :-) Skaitau viska ka rasote,mintimis su jumis. smile.gif Kazko tai dinges entuziazmas,fulmu ziurejimui.Tikiuosi greitu laiku atsiras.Vakar su pertraukomis perziurejau dvi serijas "Korabl", pirma dalis labiau patiko.Pirmoje dalyje logikos buvo mazai,antroje tai vapsce doh.gif Nezinau ar tesiu ziurejima,nors ir Liubimovas,vienas is mano favoritu.
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2015 04 02, 11:13)

Nanita, 02 Bal 2015 - 11:13, parašė:

Nanita, 02 Bal 2015 - 11:13, parašė:

Sveikos  4u.gif
As,jei ka,tai gyva :-) Skaitau viska ka rasote,mintimis su jumis. smile.gif Kazko tai dinges entuziazmas,fulmu ziurejimui.Tikiuosi greitu laiku atsiras.Vakar su pertraukomis perziurejau dvi serijas "Korabl", pirma dalis labiau patiko.Pirmoje dalyje logikos buvo mazai,antroje tai vapsce  doh.gif Nezinau ar tesiu ziurejima,nors ir Liubimovas,vienas is mano favoritu.

Sveikos  4u.gif
As,jei ka,tai gyva :-) Skaitau viska ka rasote,mintimis su jumis. smile.gif Kazko tai dinges entuziazmas,fulmu ziurejimui.Tikiuosi greitu laiku atsiras.Vakar su pertraukomis perziurejau dvi serijas "Korabl", pirma dalis labiau patiko.Pirmoje dalyje logikos buvo mazai,antroje tai vapsce  doh.gif Nezinau ar tesiu ziurejima,nors ir Liubimovas,vienas is mano favoritu.

O, mano drauge friends.gif Apie logika jau ten ne nebekalbu schmoll.gif , bet tie meksikietiski serialai:"kuri man pasirinkti-ta ar ana, o kuris man labiau patinka-tas ar anas", kai tipo, po pasaulio pabaigos praejo menuo-du, nu man tragiski net doh.gif
Kasdien ziuriu tik valgyti virdama, na kai galiu nueiti ir wc, ir skalbinius isdziauti, griztu-vis tiek ta pati rodo, nieko naujo neivyksta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 04 01, 19:05)

sena pažįstama, 01 Bal 2015 - 19:05, parašė:

sena pažįstama, 01 Bal 2015 - 19:05, parašė:

Man tai norejosi ta babce primusti cool.gif
Ir durniaus Andreikos gaila verysad.gif

Man tai norejosi ta babce primusti cool.gif
Ir durniaus Andreikos gaila verysad.gif

thumbup.gif Nu šitą temą vien dėl tavo komentarų verta skaityt thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Tyliai skaitau ka rasot. As po internu dar nieko neziurejau,nors sandeliukas pilnas. Tiek visko uzgriuvo-kad visiskai neturiu laiko filmams sad.gif
Atsakyti
Pradėjau žiūrėti Всё только начинается 2015 ir pasijutau kaip meksikiečių seriale. Nu neveža manes tokie filmai doh.gif

Gal kokį trilerį/drama/karinį be seiliojimosi pasiūlytumėt? Mano paskutinis žiūrėtas Pepel tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2015 04 02, 14:05)

TaGre, 02 Bal 2015 - 14:05, parašė:

TaGre, 02 Bal 2015 - 14:05, parašė:

Gal kokį trilerį/drama/karinį be seiliojimosi pasiūlytumėt? Mano paskutinis žiūrėtas Pepel tai  thumbup.gif

Gal kokį trilerį/drama/karinį be seiliojimosi pasiūlytumėt? Mano paskutinis žiūrėtas Pepel tai  thumbup.gif

Man labai patinka "Leningrad 46" drinks_cheers.gif Kasdien po dvi serijas ikelia, kasdien su vyru saziningai jas ir praziurim. Vyro net nereikia varyti prie filmo, surekiu tik :"pradeda ziureti Leningrada", tai atjungia savo zaidimus su tankais, atvaro kaip ciucikas lotuliukas.gif Uzkabliavo ir ji thumbup.gif
Po karo ir Leningrado blokados kuriasi pirmasis milicijos skyrius. O Leningrade vyksta vietiniu vagisiu a la naujuju mafijozu karas, nes miestan atvyksta izymus vagis profesionalas, pravarde Kniaz. Tuo paciu i miesta grizta karo veteranas, buves saziningas mokytojas, deja, ji "sueda" vietiniai komunistu partijos vadai tiek, kad jam lieka tik dvi iseitys-arba stoti i milicijos buri, arba jungtis prie vagiu. Ka pasirinks saziningas mokytojas? Beje, tarp visu situ vagiu gauju "razborkiu" sukasi milicijos skyrius, bando issiaiskinti biggrin.gif Kaip jiems seksis-vel gi palieku intrigai drinks_cheers.gif
Kiekvienai bylai issiaiskinti skiriama po 4 serijas. Beje, nors is pradziu bylos atrodo labai paprastos ir as, kaip detektyve, bandau jau is pirmos serijos atspeti, kas zudikas, deja, pabaigoje bylos isaiskinimas man paciai buna labai nelauktas ir netiketas. Is 4 bylu atspejau tik viena blush2.gif
Atsakyti
[quote=svelni,2015 04 01, 21:07]Beje pagrindine aktore Любовь Баханкова ir is dvyniu (kaip Arntgolc)

grazios sesutes wub.gif as ir is dvyniu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whagati: 02 balandžio 2015 - 15:28
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 04 02, 14:50)

sena pažįstama, 02 Bal 2015 - 14:50, parašė:

sena pažįstama, 02 Bal 2015 - 14:50, parašė:

Man labai patinka "Leningrad 46" :

Man labai patinka "Leningrad 46" :

pažiūrėjau vieną seriją, jei nerasiu nieko įdomesnio, teks žiūrėti
jaučiu, kad po kelių serijų ir aš užsikabinsiu tongue.gif
Atsakyti