Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXII Tema)

QUOTE(nerimaaan @ 2015 03 29, 21:51)
šiaip toks nieko, tik pabaiga banali ax.gif man

man irgi.
Ziuriu ,,Последняя жертва Анны", ir nebezinau motina ar dukte mane labiau nervina.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2015 03 29, 20:40)
man irgi.
Ziuriu  ,,Последняя жертва Анны", ir nebezinau motina ar dukte mane labiau nervina.

mane užkniso abi,
bet motina tai labiau
suaugęs žmogus toks naivus?????
ir kam tos 4 serijos
Atsakyti
Labas visoms:) Esu jūsų skyrelį naujokė,dar tik visai nesenai susidomėjau rusiškais filmais ir serialais.bet jie mane užkabino:).Tiksliau kol kas tik vienas-Verni Moyu Lyubov.Draugė pasakė kad nebuvo nė serijos kad neverktų jį bežiūrėdama na sakau reik pažiūrėti kas per serialas ir taip užsikabinau kad vienu prisėdimu 7 serijas peržiūrėjau kas man nėra įprasta,ir taipogi verkiau daug daug daug...smile.gif).O dabar po šio serialo joks kol kas manęs nekabina,pažiūrėjau Derevenščina,šiaip neblogas,taipogi Grex,Moskva-Lopuški,Ot prazdnika k prazdniku,dabar pradėjau žiūrėti Raskajanie.Norėčiau paprašyti jūsų visų mačiusių daugiau rusiškų gėrybių,gal parekomenduotumėte kažką panašaus į Verni moyu lyubov?Kažką išties vertą dėmesio?Būčiau nepaprastai dėkinga:)
Atsakyti
Seniai ką bežiūrėjau, tai man labai gerai vakarui susižiūrėjo ''Осколки счастья''. Kad ir nuspėjamas, bet man patiko.
Kiek pamenu, įspūdis apie ''Пропавший жених'' liko man toks pusiau keistas. Pati pabaiga tai ir man nepatiko, jau tokia rožinė cukraus pudra... Jei nėr apskritai ką žiūrėti, tai tada galima. Tsakant toks iš rezervinių variantų, bent jau man.
QUOTE(Dorina21 @ 2015 03 29, 23:01)
Labas visoms <....> Verni Moyu Lyubov <....> O dabar po šio serialo joks kol kas manęs nekabina <....> gal parekomenduotumėte kažką panašaus į Verni moyu lyubov?
Deja deja, nėr tokių, nes kol kas neteko matyti kažką panašaus į šį serialą. Ir vargu ar bus. Galiu tik pasakyti, kad kurį laiką bus sunku susidomėti po šio filmo kokiu kitu filmu/serialu.
QUOTE(amirrr @ 2015 03 29, 19:05)
Visgi, kaip pailsėjai?
Patenkinamai. Viskas būtų ok, bet nervino ta dulksna, migla, niūruma ir tas vos ne ištisas palynojimas. Net į darbą jau užsimaniau šiandien.
Atsakyti
''Фарца'' /2015/
Сегодняшняя премьера – Анонс
http://kinozal.tv/de....php?id=1326645

user posted image
Atsakyti
Sveikos.
"Šluostydama sandėliuko lentynas" radau ir peržiūrėjau seniai atsisiųstą "Искупление: Начать сначала. Марта". Visai nieko, nors.... aš niekaip neapsisprendžiu - patinka man Porošina ar ne smile.gif
http://kinozal.tv/de...s.php?id=168447

Visgi, buvau parašiusi Tau až, bet neišdrįsau išsiųst. Turėjau fb problemėlių. Bet kaip dažnai būna, pasitvirtino taisyklė: neskubėk problemų spręst, gal nereiks. Šiandien žiūriu, viskas man ten susitvarkė savaime....
Atsakyti
Sveikos, net pati nepajutau kaip prarijau Rodina. Spoorga, juk bus tesinys ane?
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2015 03 30, 20:33)

Ka jus cia su tais tesiniais. g.gif Ekstrasenses, prosto. bigsmile.gif
Net apie tai nesusimasciau. g.gif
O ka tu apie pabaiga manai? As norejau, kad ivykdes butu savo misija.

Na o Leningradas 46 neuzkabino. Taip galvojau, kad geras filmas. Nu nesiziuri ir tiek. Vyras dabar vienas ziuri
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 30 kovo 2015 - 21:10
QUOTE(ErikaN @ 2015 03 30, 21:33)

Sveiki,jei pagal ta pati scenariju kurtas kaip amerikieciu,tai keturi sezonai turi buti.
Atsakyti
QUOTE(laukinuke* @ 2015 03 30, 21:23)
Sveiki,jei pagal ta pati scenariju kurtas kaip amerikieciu,tai keturi sezonai turi buti.

Jei istampys, tai nesamone. Jei normalus sezonai, tai gal ir gerai
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2015 03 30, 21:56)
Ka jus cia su tais tesiniais.  g.gif  Ekstrasenses, prosto.  bigsmile.gif
Net apie tai nesusimasciau. g.gif
O ka tu apie pabaiga manai? As norejau, kad ivykdes butu savo misija.

Pabaigos irgi tokios norėjau, būtų ir filmas pasibaigęs mirksiukas.gif Iki paskutinės sekundės laukiau kad tai įvyktų, bet deja.

QUOTE(spoorga @ 2015 03 31, 07:13)
Jei istampys, tai nesamone. Jei normalus sezonai, tai gal ir gerai

Aš ir bijau tų ištemptų sezonų, bet tikrai bus, nes kaip ir nepasibaigė, turi dar ką Braginas ką veikti.
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2015 03 31, 07:40)
Pabaigos irgi tokios norėjau, būtų ir filmas pasibaigęs  mirksiukas.gif Iki paskutinės sekundės laukiau kad tai įvyktų, bet deja.
Aš ir bijau tų ištemptų sezonų, bet tikrai bus, nes kaip ir nepasibaigė, turi dar ką Braginas ką veikti.

Na gerai. Bet tegul veikia ka nors idomaus biggrin.gif
Atsakyti