Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXII Tema)

QUOTE(sena pažįstama @ 2015 03 26, 07:59)
Kazin, gal isvykusi kur arba kompas nuluzes, nes neprisijungia beveik menesi g.gif

Ko norėjo, tai ir gavo biggrin.gif turės laiko pagalvoti apie geras bendravimo manieras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2015 03 25, 11:46)
Ogi žiūriu Ramsius vėl su žaliaakiu susiglaudusi biggrin.gif

drinks_cheers.gif aš irgi atkreipiau dėmesį smile.gif

Sveikos, aš dar gyva biggrin.gif 4u.gif

Žiūrėjau "Leviatanas / Левиафан" (2014). Labai sunkus filmas. Prieštaringai rusų vertinamas. Keista kaip cenzūra praleido į ekranus tokio turinio filmą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikaliu: 27 kovo 2015 - 10:56
Sveikos,
paziurejau Rodina.Labai patiko thumbup.gif Gal dar ka panasaus galite pasiulyti?
Atsakyti
''Ультиматум'' /2015/
Сегодняшняя премьера – Анонс
http://kinozal.tv/de....php?id=1325547

user posted image

Sveikos
Pagaliau penktadienis! Man ši savaitė žiauriai prailgo, be krašto be galo, ne tas žodis.
Pavargau juodai, net apsakyt nemoku. Tai šiandien išvažiuojam savaitgaliui pailsėt kur atokiau nuo miesto, į vienkiemį, į sodybą. Tikiuosi žadamas lietus (?) ištisai nepliaups.
Vakar man sakė, kad lyg trečiadieni pasnigs. Kaži ar tiesa...
Nors ko čia stebėtis, kaip mėgstu sakyti- pavasaris turi vasaros akis ir žiemos dantis.

Gero savaitgalio pasiliekančioms smile.gif
Atsakyti
Labas smile.gif
QUOTE(Visgi @ 2015 03 27, 18:17)
Tai šiandien išvažiuojam savaitgaliui pailsėt kur atokiau nuo miesto, į vienkiemį, į sodybą.

Gero savaitgalio smile.gif
Žiūriu auksinių scenos kryžių įteikimo ceremoniją ax.gif
O į temą tai, žiūriu Magikanus ir Всё только начинается ax.gif
Atsakyti
Panos, vakar per telika jau pradejo anonsuoti nauja SKLIFO sezona bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2015 03 28, 08:35)
Panos, vakar per telika jau pradejo anonsuoti nauja SKLIFO sezona  bigsmile.gif  thumbup.gif

Super thumbup.gif Lauksim Bragino. O belaukiant paziurejau apie kita Bragina - Rodina 2015. Man tai zinokit labai patiko . Nemacius as to Homeland, tai sitas rusiskas Tevynes variantas labai gerai susiziurejo. Patiko viskas - aktoriai, vaidyba, siuzetas. Itemptas, itraukiantis. Tik pacia pabaiga kitokia noreciau matyt, perdaug supompastinta. Rekomenduoju dar karta.
Del naujo Leningrado - pritariu patiks. Bet gal palauksim, kol ides daugiau.
Sveikos 4u.gif
Atsakyti
Labas,
pradesiu ziuret ,,Пропавший жених"
https://www.youtube....h?v=9FNEIqiP6Hk
pagal aprasyma turetu but neblogas g.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2015 03 28, 08:35)
Panos, vakar per telika jau pradejo anonsuoti nauja SKLIFO sezona  bigsmile.gif  thumbup.gif

Oi kokia gera naujiena thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labai gyvenimiskas, vakar mielai susiziurejo.
4 seriju
http://serialu.net/andrejka/

Ka pasiulytumet dar is 4 serijiniu. Ilgi man nepatinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2015 03 28, 09:55)
Super  thumbup.gif  Lauksim Bragino. O belaukiant paziurejau apie kita Bragina - Rodina 2015. Man tai zinokit labai patiko . Nemacius as to Homeland, tai sitas rusiskas Tevynes variantas  labai gerai susiziurejo. Patiko viskas - aktoriai, vaidyba, siuzetas. Itemptas, itraukiantis. Tik pacia pabaiga kitokia noreciau matyt, perdaug supompastinta. Rekomenduoju dar karta.
Del naujo Leningrado - pritariu patiks. Bet gal palauksim, kol ides daugiau.
Sveikos  4u.gif

Del Sklifo-liuks thumbup.gif
Vakar su vyru bandem per antra karta Rodina ziureti, sakau, panos taip isgyre, bandom. Nu ir niekaip. schmoll.gif Mums jis, atvirksciai, nuobodus, istemptas. blush2.gif Aktoriai puikus, sutinku, ir siuzetas butu nieko, bet filmavimo kokybe labai prasta: ar atkreipet demesi, kad filmuota tarsi su megejiska kamera, dreba pastoviai kamera, jei reikia filmuoti ne statiskus vaizdus, bet, sakykim, einanti ar beganti veikeja. O man tai pati didziausia kliauza. Gal kad turiu sutrikusi vestibuliarini aparata, pradeda net pykinti...
Vyras neturi to sutrikimo, bet pats pirmas liepe perjungti kazka kitka. Ta proga perjungem i ''Ультиматум'' ir... po serijos abu nusprendem, kad geriau einam miegoti biggrin.gif Vel gi nesiziuri. Kodel? Aktoriui uzdetas "Kuchnios" humoristo sleifas, ziuriu i filma ir visi epizodai juoka kelia, nesamoninga, nors nieko ten nera juokinga. Tiesiog jei musu Zaliaakis netiktu vaidinti "Kuchnioj" kokio klouno, tai ir sitas aktorius ne savo vietoj. schmoll.gif Pienburnis, o ne policijos majoras. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 03 28, 14:52)
ar atkreipet demesi, kad filmuota tarsi su megejiska kamera, dreba pastoviai kamera, jei reikia filmuoti ne statiskus vaizdus, bet, sakykim, einanti ar beganti veikeja. O man tai pati didziausia kliauza. Gal kad turiu sutrikusi vestibuliarini aparata, pradeda net pykinti...

Nu tikrai nieko nepastebejau g.gif
As visgi galvoju, kad del to, kad matet ta Homeland ir lyginat. Na bet gal klystu.
Tai va del skonio, kaip sakoma,... biggrin.gif
Atsakyti