Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXII Tema)

QUOTE(pinkrose @ 2015 03 24, 23:58)
Matau tema lb aktyvi.... ar galiu paklausti? Iš kokio filmo čia? žinau, kad rusų...

https://www.youtube....h?v=_WRQGJ_K_84

"Ветер Перемен" (песня из к/ф "Мэри Поппинс, до свидания")
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2015 03 25, 00:10)

Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkrose @ 2015 03 25, 00:22)
Ačiū  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Paklausiau, dabar man taip i tema!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2015 03 25, 00:28)
Paklausiau, dabar man taip i tema!!!!!

Aš jau savaitė negaliu atsiklausyt. laukiu, kad tik man atsibostų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 03 23, 15:08)

Vakar pradejau ziureti, rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,per kur ziurit online Rodina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sambuka**: 25 kovo 2015 - 09:11
QUOTE(sambuka** @ 2015 03 25, 10:08)
Sveikos,per kur ziurit online Rodina?

http://serialu.net/rodina-rus/
Atsakyti
Ogi žiūriu Ramsius vėl su žaliaakiu susiglaudusi biggrin.gif , gal jau antrą ( ar dar kažkelintą rolleyes.gif ) kartą susimatėt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2015 03 24, 23:01)
Labas smile.gif
Pradėjau žiūrėti Все только начинается pirmą seriją , nors tik dvi serijos dar yra, bet kakaip spontaniškai sumąsčiau, kad reikia pradėt žiūrėti ax.gif Kol kas atrodo, kad serialas patiks, pažiūrėsim kaip čia bus ax.gif

as vakar 3 serijas paziurejau....man jis toks 50/50. Lyg ir idomus, bet bus manau labai istemptas, kas nervina rolleyes.gif nes tu dialogu bereikalingu tai siaubas kiek, ka galetu dviem sakiniais pasakyt, pasako 20cia doh.gif ir filmuota 3 serijos vos ne viename name.......
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2015 03 25, 11:46)
Ogi žiūriu Ramsius vėl su žaliaakiu susiglaudusi biggrin.gif , gal jau antrą ( ar dar kažkelintą rolleyes.gif ) kartą susimatėt ax.gif

tongue.gif Tik antra kolkas ax.gif O foto tai kaip tik i tema ax.gif

Laukiu vasaros.....Nu tada kai jau ziuresiu filmus tai ziuresiu!!!!!! Per naktis!!!!!

Beje, o kur Sima dingus? g.gif As per savo aplaiduma kazka busiu praleidus???
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2015 03 26, 02:55)
tongue.gif Tik antra kolkas  ax.gif O foto tai kaip tik i tema  ax.gif

Laukiu vasaros.....Nu tada kai jau ziuresiu filmus tai ziuresiu!!!!!! Per naktis!!!!!
Beje, o kur Sima dingus? g.gif As per savo aplaiduma kazka busiu praleidus???

Sim@ tikriausiai gavo ilgai grojanti bana ax.gif
Labas rytas
vakar ziurejau ,,Nika", toks be logikos, bet pabaigiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2015 03 26, 08:00)
Sim@ tikriausiai gavo ilgai grojanti bana ax.gif

Kazin, gal isvykusi kur arba kompas nuluzes, nes neprisijungia beveik menesi g.gif

Kam patiko filmai "Palac" ir "Ciuzoj sredi svojix", tai rekomenduoju uzsikabinti uz "Leningrad 46" 4u.gif Va toks rusiskas filmas, o ne perdirbinys, labai patinka, savaip zavus ir logikos yra drinks_cheers.gif

Po II pasaulinio karo kuriasi pirmasis milicijos skyrius Leningrade. O paciam mieste vyksta dvieju gauju karas doh.gif Ir tiem vargsam milicininkam tenka buti tarp dvieju ugniu biggrin.gif Tuo paciu is Strafbato grizta karo veteranas, deja, nebelieka jam ne buto, zmona iseina pas kita, dukra nepazista jo, darbo negauna...
Itampos kupinos serijos, vienai bylai skiriamos 4 serijos, su gauju karais susitvarkem, dabar nauja byla apie vokieciu karo belaisvius, pastatytus atstatyti sugriauta Leningrada.

Tikrai, panos, rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti