Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXII Tema)

Laba smile.gif
QUOTE(Visgi @ 2015 03 23, 22:22)
''Братские узы'' /2014/
Na ir ką galiu pasakyti- patiko.

Šis ir man patiko smile.gif Iškart visas 4(atrodo) serijas sužiūrėjau, nors žadėjau tik vieną pažiūrėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 03 23, 23:22)

''Всё только начинается'' /2015/
Сегодняшняя премьера – Анонс

itariu gerieti bigsmile.gif bent jau pagal treileri kiek ten eina suprasti.
Lauksiu daugiau seriju, turetu buti idomus
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2015 03 23, 23:54)
itariu gerieti bigsmile.gif bent jau pagal treileri kiek ten eina suprasti. Lauksiu daugiau seriju, turetu buti idomus
Jei gerietį (?), tuomet ir aš žiūrėsiu. Bo man tas Rudenko nepatinka, nežinau kas ten su juo ne taip, bet man jame yra kažkas tokio, kas man nepatinka ir taškas.
Atsakyti
ko čia rusai pasinešė ant asmenybinių serialų
buvo apie Fetisovą, dabar apie Orlovą ir Aleksandrovą rodo,
va ir apie Zykiną jau rodomas serialas
nuobodoki jie man
Atsakyti
Na tarkim apie asmenybinius, pvz, kad ir tuos pačius:
''Людмила (Зыкина)'' /2013/ ne jau rodomas, o pradėtas rodyti buvo 2013 m.
Kaip ir apie Tolkunovą, ''Она не могла иначе'' /2013/...
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 03 23, 14:08)

Oi kaip ačiū, Visgi, kad šitą serilą užrodei thumbup.gif , labai mėgstu apie gisrininkus po to kai pažiūrėjau Chicago fire serialą tai vis panašios temos ieškojau bigsmile.gif, kad tik serijas naujas greitai sudėtų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte525: 24 kovo 2015 - 09:03
''Осколки хрустальной туфельки'' /2015/ ziuriu,
pelenes istorija
siunciuosi ,,Nika", nes onlain niekur neradau g.gif
Atsakyti
Man tas "Korabl" filmas be logikos doh.gif Ten tiek loginiu klaidu ir tiek beprasmybiu, kad visa serialo gera minti gadina doh.gif Nelike itampos, tik meksikietiski klausimai: "ar as ta myliu, o gal sita, o gal man geriau atminti prarasti" doh.gif
Atsakyti
Pažiūrėjau "''Между двух огней'' 2 serijas, kol kas dar neužkabino smarkiai ("Chicago fire" labiau patiko)
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2015 03 24, 21:03)
Pažiūrėjau "''Между двух огней'' 2 serijas, kol kas dar neužkabino smarkiai ("Chicago fire" labiau patiko)

Norejau ta pati ryte rasyti, ale susilaikiau, pagalvojau, kad as ispindejusi ir jau filmai nebeitinka man biggrin.gif Bet ir as laukiau to filmo, paziurejau ir...meciau. blush2.gif

Is viso, panos, issakysiu savo subjektyvia nuomone 4u.gif Rusu filmai man labai labai patinka, jie kupini kazkokios charizmos, bet kai rusai perdirba uzsienieciu filmus, kazkokia parodija gaunasi, svetima viskas, nepriimtina schmoll.gif
Apie "Korabl" issakiau savo pastebejimus, va sitas filmas irgi nevykusi kopija, "Rodina" man antipatiska kazkokia, net nezinau, nesiziuri ji rusisku variantu man.

Einu bandyti ziureti "Leningrada", gal kai bus konkreciai rusiska ideja, rusiskas filmas-tai gal uzkabins drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas smile.gif
Pradėjau žiūrėti Все только начинается pirmą seriją , nors tik dvi serijos dar yra, bet kakaip spontaniškai sumąsčiau, kad reikia pradėt žiūrėti ax.gif Kol kas atrodo, kad serialas patiks, pažiūrėsim kaip čia bus ax.gif
Atsakyti
Matau tema lb aktyvi.... ar galiu paklausti? Iš kokio filmo čia? žinau, kad rusų...

https://www.youtube....h?v=_WRQGJ_K_84

Atsakyti