QUOTE(Apuokas @ 2015 03 21, 19:14)
Už tai, kad elgiesi kaip tas kaimynas
P.S.
Tai tas jaunuolis kaimynas dar gražiau elgdavosi.
Rasdavo laiko ne tik savo draugams, draugėms, bet apart jų, nebuvo savaitės, kad nepasikviestų pas save savo tėvų, seserį su vaikais ir vyru, ir darydavo terasoje pasisėdėjimus iki išnaktų.
Tais indais ir stalo įrankiais tik žvangindavo ir barškindavo, mat pas juos ten visi valgo kad ir vidurnaktį ar po vidurnakčio, čia normalu, tai ne pas mus, kad vėlyvą vakarą sau to neleidžiame daryti.
Nors ten nėr laiko triukšmo apribojimui (kaip pas mus pvz negalima nuo tam tikros val triukšmaut), bet kas keisčiausiai ten nieks ir netriukšmauja. Va kaip įdomiai, kuo mažiau apribojimų, tuo mažiau pažeidimų. Kaip ir su alkoholiu, galima gert viešoj vietoj, bet nieks itin ir negėrė, net neužkliūvo man, gal todėl, kad parkuose daug kur kameros, nežinau.
Kas įdomiausiai, mes pripažįstam pasisvečiavimus daugiau savaitgaliais, vidury savaitės gi nepadoru. O pas juos atvirkščiai. Vidury savaitės, po darbo. Ir nieks ten jokio gimtadienio į savaitgalį nenukels, jei gimtadienis vidury savaitės tai vadinasi švęs vidury savaitės.
Buvo krikštynos, tai jau jas darė savaitgalį, bet žmonių žmonių sukvietė- 150. Mergytei tik 1 mėnuo buvo. Aš nieku gyvu prie geriausių norų pas save tiek nesukviesčiau, neužtektų man saviškių, reiktų jaučiu iš gatvės jamt, kad tokį skaičių sukviest.
O jau tostai kokio gražumo, tobuli. Klausyčiau ir klausyčiau
Oi, nusiganiau visai į lankas.
Tai va, ką norėjau
tuo pasakyt- jaunuolis, įsivaizduoji? Rask pas mus kokį jaunuolį, kuris nevedęs, turintis savo draugų, draugių, savo gyvenimą, tačiau kuris ypač pas save dažnai kviesis tėvus, seserį su vaikais, ir jam bus labai įdomu.
Aš lenkiu link to, kad ten giminiškumo tradicijos puoselėjimas ir jos ryšis - labai labai labai stiprus. Net baltai pavydu. Na ir prirašiau. Dovanokit, kad ne į temą.
Aš esu iš tų, kuriai nepatinka
tik pasipležinti, aš to ir nemėgstu net, galima
pasigulinėt ir Nidoj, koks skirtumas. Man įdomūs kiti dalykai- kuo daugiau viską
išstudijuoti; papročiai, tradicijos ir pan. Kai va tokiu rakursu susipažįsti su šalimi, tada taip, užskaitau kaip kelionę. Man kelionė turi būti pažintinė. Kitokių nepripažįstu.
O dabar į temą.
Žiūriu
''Пропавший жених'' /2014/Трейлерhttp://kinozal.tv/de....php?id=1317776