Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXII Tema)

QUOTE(Visgi @ 2015 03 21, 17:55)
только вот не знаю за что bigsmile.gif

Už tai, kad elgiesi kaip tas kaimynas biggrin.gif
Atsakyti
Kaip jautru ir gražu
Ролик фонда «Линия жизни»
QUOTE(kami_ @ 2015 03 21, 19:06)
Nuotraukos iš kelionės ax.gif
Gražu smile.gif
QUOTE(Apuokas @ 2015 03 21, 19:14)
Jasna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2015 03 21, 19:14)
P.S.
Tai tas jaunuolis kaimynas dar gražiau elgdavosi.
Rasdavo laiko ne tik savo draugams, draugėms, bet apart jų, nebuvo savaitės, kad nepasikviestų pas save savo tėvų, seserį su vaikais ir vyru, ir darydavo terasoje pasisėdėjimus iki išnaktų.
Tais indais ir stalo įrankiais tik žvangindavo ir barškindavo, mat pas juos ten visi valgo kad ir vidurnaktį ar po vidurnakčio, čia normalu, tai ne pas mus, kad vėlyvą vakarą sau to neleidžiame daryti.

Nors ten nėr laiko triukšmo apribojimui (kaip pas mus pvz negalima nuo tam tikros val triukšmaut), bet kas keisčiausiai ten nieks ir netriukšmauja. Va kaip įdomiai, kuo mažiau apribojimų, tuo mažiau pažeidimų. Kaip ir su alkoholiu, galima gert viešoj vietoj, bet nieks itin ir negėrė, net neužkliūvo man, gal todėl, kad parkuose daug kur kameros, nežinau.

Kas įdomiausiai, mes pripažįstam pasisvečiavimus daugiau savaitgaliais, vidury savaitės gi nepadoru. O pas juos atvirkščiai. Vidury savaitės, po darbo. Ir nieks ten jokio gimtadienio į savaitgalį nenukels, jei gimtadienis vidury savaitės tai vadinasi švęs vidury savaitės.

Buvo krikštynos, tai jau jas darė savaitgalį, bet žmonių žmonių sukvietė- 150. Mergytei tik 1 mėnuo buvo. Aš nieku gyvu prie geriausių norų pas save tiek nesukviesčiau, neužtektų man saviškių, reiktų jaučiu iš gatvės jamt, kad tokį skaičių sukviest.
O jau tostai kokio gražumo, tobuli. Klausyčiau ir klausyčiau wub.gif

Oi, nusiganiau visai į lankas.
Tai va, ką norėjau tuo pasakyt- jaunuolis, įsivaizduoji? Rask pas mus kokį jaunuolį, kuris nevedęs, turintis savo draugų, draugių, savo gyvenimą, tačiau kuris ypač pas save dažnai kviesis tėvus, seserį su vaikais, ir jam bus labai įdomu.
Aš lenkiu link to, kad ten giminiškumo tradicijos puoselėjimas ir jos ryšis - labai labai labai stiprus. Net baltai pavydu.

Na ir prirašiau. Dovanokit, kad ne į temą.
Aš esu iš tų, kuriai nepatinka tik pasipležinti, aš to ir nemėgstu net, galima pasigulinėt ir Nidoj, koks skirtumas. Man įdomūs kiti dalykai- kuo daugiau viską išstudijuoti; papročiai, tradicijos ir pan. Kai va tokiu rakursu susipažįsti su šalimi, tada taip, užskaitau kaip kelionę. Man kelionė turi būti pažintinė. Kitokių nepripažįstu.

O dabar į temą.
Žiūriu ''Пропавший жених'' /2014/
Трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1317776

user posted image
Atsakyti
P.S. Ai, va dar ką prisiminiau. Nusipirko žmonės namą ir darė sau vandens gręžinį. Gylis siekė 180 m. Na man čia tokia egzotika, kad vaje vaje.
O ką daryt jei ten kur virš kalnų papėdės gyveni biggrin.gif
Atsakyti
Senokai pasiskaitau temą, randu gerų filmų pažiūrėti.

Gal pagelbėsit kas čia per filmas? Net nežinau jis rusų ar ne... doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2015 03 21, 21:25)
Senokai pasiskaitau temą, randu gerų filmų pažiūrėti.
Gal pagelbėsit kas čia per filmas? Net nežinau jis rusų ar ne... doh.gif
Ne, nerusiškas čia. Pamiršau tos aktorės pavardę, niekaip prisimint negaliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 03 21, 20:32)
Ne, nerusiškas čia. Pamiršau tos aktorės pavardę, niekaip prisimint negaliu doh.gif

Sophie MARCEAU
Laba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 03 21, 20:32)

QUOTE(spoorga @ 2015 03 21, 20:38)
Sophie MARCEAU
Laba 4u.gif

Ačiū, jau radau. aciuks.gif
Atsakyti
Kažkokį filmą.... Gal Bumas? prisimenu iš paauglystės su Sophi Marceau smile.gif
Richard Sanderson - Reality - From "La Boum" Soundtrack (1980)

Gruzija... Mūsų giminėj yra gruziniško kraujo lašas. Buvau ir aš ten vaikystėj. Picundoj smile.gif Prisimenu figas, karves gatvėm vaikščiojančias, keptus kukurūzus ir nubalnotus kelius lotuliukas.gif Buvau gal 4m rolleyes.gif
Atsakyti
karinių mėgėjoms
http://russkoekino.n...iteli-2013.html
Atsakyti
''Ника'' /2015/
Сегодняшняя премьера – Анонс
http://kinozal.tv/de....php?id=1323730

user posted image

Aš net nežinojau, kad Михаил Пшеничный ir Любава Грешноваpora yra pora gyvenime. 4 metus kartu jau ir ruošiasi tuoktis.

user posted image
Atsakyti
oi, prašnekot apie keliones, tai į Gruziją ir aš noriu grįžti, buvau ten su dukryte, kai jai buvo 3,5 metų, tai ji buvo foto modelis, vis prieidavo ir prašydavo leidimo nufotografuoti, mano vaikas net pykdavo, ji kalbos nesupranta ir tas dėmesys ją erzindavo biggrin.gif, būnant prie jūros, eina vyriškis ir siūlo užkandžių, jis sako "Lavašššš", mano mažoji pribėga, sako mama dėdė sako "Labas labas" biggrin.gif Noriu su vyru nuvažiuoti. Be to esu pažįstama su ansamblio Qartuli Xmebis dainininkais, tai įsivaizduoju, kaip smagiai laiką praleistume smile.gif
Rodo sala, tai smagiausiai praleistos atostogos su vyru, išmaišėme salą skersai išilgai smile.gif kiekvieną kart važiuodavome vis į kitą paplūdimį.
Praeitą savaitgalį skridome į Olandiją- Belgiją draugės aplankyt, buvo smagu, gaila, kad oras vėsokas pasitaikė.

Į temą, esu atsilikus nuo filmų žiūrėjimo, eisiu paskaityti, gal kokių gerų naujų iškepė smile.gif
Atsakyti