Labas rytas, skubu dalintis badaujancioms: "Виолетта из Атамановки"
Raso, kad melodrama, bet man romantine komedija, nes situacijos keliancios sypsena. Veiksmas vyksta greitai, neistempta, pakankamai idomu. Tikiuosi, kad nebus daug seriju ir nevirs i meksikieciu seriala
http://www.seasonvar...Atamanovki.html
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 03 21, 07:02)
Tikiuosi, kad nebus daug seriju ir nevirs i meksikieciu seriala
Rytas labas.
Kinozale raso, kad serijos keturios.
Aciu. Man labai patinka Евгения Дмитриева
O ziurim Rodina. Filmas . Labai gaila, kad serijas taip is leto deda.
QUOTE(Apuokas @ 2015 03 19, 21:16)
Aš pvz po VML nieko nežiūrėjau dar
Pritariu. Nėr. Išmirė kaip mamutai QUOTE(Apuokas @ 2015 03 19, 22:21)
nėr vyrų nu
QUOTE(Visgi @ 2015 03 20, 00:27)
Ta prasme po Bondarenkos vyrų nebeliko normalių ar čia kaip?
QUOTE(Apuokas @ 2015 03 20, 14:26)
Aišku neliko o ką ne?
- Чего довольный такой?
А я красавчик да?
- Не льсти себе!
Ну я же хорошенький?
- Хорошие в этом мире не выживают!
Вот зануда... Да что с тобой сегодня? Я обиделся всё
- Ну хорошо..В тебе определённо есть шарм!
Правда?
Turiu savo paskyras Instagrame ir Vkontakte, tai ko tik ten neprisiskaitau kartais
Vieną sykį gerbėjos prikibo prie jo, kad jis daug rūko, tai dar kas...
Jis ir jo žmona rūkantys, tai ką jam dabar daryt.
Čia žmogus rašė rimtu veidu ir baisiai susirūpinęs
Kartą buvo klausimas keliamas ar bus filmo tęsinys. (Nebus)
Ir viena maždaug rašo taip:
"...Не надо никакого продолжение, а то упаси бог если ещё Влад и Вера расстанутся..."
QUOTE(kami_ @ 2015 03 13, 19:28)
Aš norėčiau pamatyt spektaklį su S. Bondarenko kažkaip įstrigo jis man po VML ir kitų matytų filmų Per Instagram'ą vis jo įkeltas foto pažiūriu, komentarus jo paskaitau
Tikriausiai kalbi apie šitą, kur užvakar buvo? Na man šitas labai labai labai patiko. QUOTE(kami_ @ 2015 03 20, 10:21)
Kalbant apie Bondarenko, tai per Instagramą žiūrėjau foto, kur jo gerbėjos įkėlusios yra, tai kaip vanagai ten jos vakar jį po spektaklio apspito
Svarbiausia apspito jį ten tos gerbėjos po spektaklio beveik aklinoj tamsumoj,
nei jis ten mato ką pasirašynėja nei ką, bet vistiek sąžiningai ir kantriai autografus deda.
Ir svarbiausia ta jo topinė frazė pačioj pradžioj "Вы мне там договора никакие не подсунули?"
Griūk negyvas
Fragmentas:
С. Бондаренко 19 марта 2015 года после спектакля
QUOTE(saulyte525 @ 2015 03 20, 15:03)
Visgi, labai gražios nuotraukos, kaip ir anksčiau įkeltosios, jaučiasi, kad pamilai tu tą šalį. Žmonės ko gero šilti draugiški Gruzijoje ir maistas gal patiko. Man patinka važiuoti ten, kur ir pavalgyti gali nueiti į kavinę su šeima neskičiuojant kad žymiai daugiau nei LT kainuos
Greičiau ne pamilau, o labai sužavėjo. Jo, šilti, draugiški.
Labai mėgsta gaminti. Ypač vyrai. Ant stalo turi būti daug daug maisto ir labai įvairių patiekalų. Keliais aukštais lėkštes stato. Čia nesvarbu kur- ar namuose, ar kavinėj, ar restorane. Pas save gerbianti gruziną ant stalo turi būti visko daug. Pas juos taip priimta.
Visi turi/gamina savo vyną. Ypatingai man patiko jų duona, chinkali, ir vištienos šašlykas. Labai didžiuojasi savo šalimi, kultūra, istorija. Be galo gražiai ir nepaprastai moka reprezentuoti savo šalį. Ypatingai. Gali valandų valandas pasakoti.
Vairavimas ten - be taisyklių. Pėsčiųjų perėjos ten jokios galios neturi. Visiškai. Ir beje jų ten labai nedaug. Labai pigūs taxi.
Bet visumoj, ten brangiau nei Lietuvoj. Brangesnė šalis nei pas mus.
Labai triukšmingos ir prabangios vestuvės pas juos. Švenčia kaip arabai kokie. Jaunikis, pabroliai visi bevažiuojant pro automobilių liukus išlindę triukšmauja, džiūgauja, reik trauktis iš kelio jei kely pasitaiko vestuvininkų automobilių kolona, nes bardakas būna kely.
Gajos tos dar vis tradicijos dėl tekėjimo (merginoms/dukroms). Turi visų pirmą tėvui patikti jaunuolis/jaunikis. Pateiksiu vieną iš pavyzdžių- merginai 23 m. Užima labai geras pareigas. Darbas prestižinis. T.y. socialinis statusas labai padorus. Tačiau viena su vaikinu prie jūros į Batumį negalėjo važiuoti. Važiavo ji, jos vaikinas ir jos mama. Tėvas žinojo tik, kad jo dukra išvažiavo su žmona prie jūros. Mama važiavo tik dėl akių. Nuvažiavus prie jūros- mama gyveno vienam viešbuty, o dukra su vaikinu- kitam. Mamos ten lankstesnės. Sužinotų tėvas apie tokį mamos ir dukros suokalbį, tai nežinau ką padarytų.
Kitas pavyzdys. Šalia mūsų, gyveno jaunuolis, mūsų kaimynas. Ir vieną vėlų vakarą apie kokią 23 val sulaukėm skambučio į duris. Atidaro mano vyras duris, o ten tas kaimynas su didele lėkšte karšto patiekalo- perdavė mums per duris. Kaip sakoma sau gamino vakarienę ir nutarė mus pavaišinti. Na va toks svetingumo (kaimyniškumo) gestas. Paskui jau net nesivargino į duris skambinti, per terasą persisverdavo ir paduodavo ką sumanydavo. Na mes žinoma irgi atsilyginom tuo pačiu. Vaišinom.
Aš aišku nelabai savęs įsivaizduoju čia Lietuvoje kokią 23 val prie nepažįstamų kaimynų durų su lėkšte rankoje. O va pas juos tokie įvairūs netikėti gestai yra labai normalu. Man žinoma tai labai gražu.
Tai čia va šiek tiek taip abstrakčiai. Galėčiau valandų valandas pasakoti įvairias detales.
QUOTE(ErikaN @ 2015 03 20, 21:16)
Sveikos, nerandu paaiskinimo del to, ka pradejau ziureti Esu rasiusi, kad niekada neziuresiu. Tik nesijuokit, pradejau ziureti Rojaus obuoliukus
Kaltas saulės užtemimas Aš ir nežinau kas čia man šiandien nutiko. Užsimaniau ir pasidariau čiobrelių arbatos.
Nei aš jos mėgstu nei ką. Ji man smirda. Na va bet užsimaniau, ir išgėriau.
QUOTE(Visgi @ 2015 03 21, 14:40)
.....
Tai čia va šiek tiek taip abstrakčiai. Galėčiau valandų valandas pasakoti įvairias detales.
idooomu, jau radau kelioniu temoj , persikelsim pasvajoti ir adaptuotis tsakant....jau noriu i Gruzija einu skaityt kiek jums kelione kainuoja, skrendate turbut
man patike paskutiniai matyti serialai:
Vystrel ir Moi bliski vrag
Vystrel ir Moi bliski vrag
QUOTE(saulyte525 @ 2015 03 21, 16:38)
idooomu, jau radau kelioniu temoj , persikelsim pasvajoti ir adaptuotis tsakant....jau noriu i Gruzija einu skaityt kiek jums kelione kainuoja, skrendate turbut
Aš ten nebendrauju toje temoje, sukūriau tada ją nes buvo pasibaigus sena. Norėjau rašyti ten įspūdžius su foto reportažu, bet vėliau persigalvojau. Tai ten yra mano tik tos pirminės nuotraukos Tbilisio, ir vėliau įkelta šiek tiek Batumio, kitų miestų nedėjau. Tai daugiau nieko ir nėra.Tik skrendame, ne kitaip. Aną vasarą liepos mėnesį į Tbilisį mum 4-iem asmenim skrydis kainavo 1'275 , dabar balandį- 937 . Čia nėra labai brangu, yra žymiai brangiau. Tačiau šiek tiek galima rasti ir pigiau, bet viskas priklauso nuo sezono mėnesių, į kokį miestą skrendama, su persėdimais ar be, ir koks intervalas tarp persėdimų.
Laba
Oras tai ne koks lauke
1.
2. Aš irgi ten paskyras turiu Jo, prisikaitau ten irgi visko
Su rūkymu tai net pats buvo rašęs, kad jei galėtų kažką pakeisti praeityje (ar kažkas panašaus) tai būtų nepradėjęs rūkyti
3. Su VML tęsiniu tai tikrai nemažai klausimų, kaip ir klausimų ar bendrauja su Олеся Фаттахова
4. Aha apie šį Ta frazė tai tikrai topinė
5. Tikiuosi kada nors teks apsilankyti Gruzijoje Teta irgi buvo ten kažkada seniai, pernai norėjo rekomenduoti skristi ten, nes rinkausi šalį į kurią skristi paatostogauti, bet, kadangi skridau viena, tai nerekomendavo Gruzijos, bet užtat Rodo salą aplankiau
Oras tai ne koks lauke
QUOTE(Visgi @ 2015 03 21, 14:40)
1.Pritariu. Nėr. Išmirė kaip mamutai
2. Turiu savo paskyras Instagrame ir Vkontakte, tai ko tik ten neprisiskaitau kartais
3.Kartą buvo klausimas keliamas ar bus filmo tęsinys. (Nebus)
4.Tikriausiai kalbi apie šitą, kur užvakar buvo? Na man šitas labai labai labai patiko.
nei jis ten mato ką pasirašynėja nei ką, bet vistiek sąžiningai ir kantriai autografus deda.
Ir svarbiausia ta jo topinė frazė pačioj pradžioj "Вы мне там договора никакие не подсунули?"
Griūk negyvas
5. Greičiau ne pamilau, o labai sužavėjo.
2. Turiu savo paskyras Instagrame ir Vkontakte, tai ko tik ten neprisiskaitau kartais
3.Kartą buvo klausimas keliamas ar bus filmo tęsinys. (Nebus)
4.Tikriausiai kalbi apie šitą, kur užvakar buvo? Na man šitas labai labai labai patiko.
Griūk negyvas
5. Greičiau ne pamilau, o labai sužavėjo.
1.
2. Aš irgi ten paskyras turiu Jo, prisikaitau ten irgi visko
Su rūkymu tai net pats buvo rašęs, kad jei galėtų kažką pakeisti praeityje (ar kažkas panašaus) tai būtų nepradėjęs rūkyti
3. Su VML tęsiniu tai tikrai nemažai klausimų, kaip ir klausimų ar bendrauja su Олеся Фаттахова
4. Aha apie šį Ta frazė tai tikrai topinė
5. Tikiuosi kada nors teks apsilankyti Gruzijoje Teta irgi buvo ten kažkada seniai, pernai norėjo rekomenduoti skristi ten, nes rinkausi šalį į kurią skristi paatostogauti, bet, kadangi skridau viena, tai nerekomendavo Gruzijos, bet užtat Rodo salą aplankiau
Sveikos, as cis paskaitau...tyliai:)
Noriu patekomenduot "Veteran" - kam patiko "Profesional" pariks ir sitas
Noriu patekomenduot "Veteran" - kam patiko "Profesional" pariks ir sitas
QUOTE(kami_ @ 2015 03 21, 17:55)
3. Jam vargšui jau nusibodo ir atsakynėti tą patį per tą patį, kad nebus tęsinio, ir kad su Olesia (Vera) jis gyvenime (realybėj) nebendrauja. Tada kyla aibė klausymų- ''o kodėl nebendrauji, a??'' Na vienu žodžiu 5. Tikiuosi kada nors teks apsilankyti Gruzijoje Teta irgi buvo ten kažkada seniai, pernai norėjo rekomenduoti skristi ten, nes rinkausi šalį į kurią skristi paatostogauti, bet, kadangi skridau viena, tai nerekomendavo Gruzijos, bet užtat Rodo salą aplankiau
5. Tai, kad ten lyg saugu, neteko girdėti apie nesaugumą. Dabar net pamiršau kiek ten metų kalėjimo už vagystę duoda, žinau kad nemažai nemažai... Na neprisimenu nors tu ką Vaikams mokykloje pamokos prasideda apie 09.30 val. Va dar koks gėris
Mano puskės su vyru geras draugas nori tuoktis Gruzijos kalnuose (jis lietuvis, jo busimoji taip pat lietuvė). Užmojai ne tas žodis
Mūsų viena pažįstama, jai apie 27m. viena ne tik kad į Gruziją, bet vieną ir į Dubajų išvarė, neseniai ką tik grįžo. Drąsi aktyvistė ne tas žodis.
O, mano brolis su šeima šia vasarą taip pat buvo Rodo saloje
P.S. parašiau padrikom mintim, bet kitaip negaliu, du darbus vienu metu darau, tai taip ir gavosi. Pardon.
Visgi, ačiū
QUOTE(Apuokas @ 2015 03 21, 18:40)
Visgi, ačiū
Филин, мне очень приятно. Спасибо за воздушный поцелуй, только вот не знаю за что Но чут чут догадываюсь QUOTE(Visgi @ 2015 03 21, 17:20)
3. Jam vargšui jau nusibodo ir atsakynėti tą patį per tą patį, kad nebus tęsinio, ir kad su Olesia (Vera) jis gyvenime (realybėj) nebendrauja. Tada kyla aibė klausymų- ''o kodėl nebendrauji, a??'' Na vienu žodžiu
5. Tai, kad ten lyg saugu, neteko girdėti apie nesaugumą. Dabar net pamiršau kiek ten metų kalėjimo už vagystę duoda, žinau kad nemažai nemažai... Na neprisimenu nors tu ką Vaikams mokykloje pamokos prasideda apie 09.30 val. Va dar koks gėris
Mano puskės su vyru geras draugas nori tuoktis Gruzijos kalnuose (jis lietuvis, jo busimoji taip pat lietuvė). Užmojai ne tas žodis
Mūsų viena pažįstama, jai apie 27m. viena ne tik kad į Gruziją, bet vieną ir į Dubajų išvarė, neseniai ką tik grįžo. Drąsi aktyvistė ne tas žodis.
P.S. parašiau padrikom mintim, bet kitaip negaliu, du darbus vienu metu darau, tai taip ir gavosi. Pardon.
Aš irgi supratau, kad jam jau iki gyvo kaulo įgrįso tokie klausimai
Gal kada prisiruošiu ir viena, jei kompanijos neatsiras
Aš tik Falirakyje buvau ir pačiam Rodo miesto centre šiek tiek, noriu dar sugrįžti, kad daugiau vietų aplankyti Falirakis, tai kaip mūsų Palanga visai Buvau skaičiusi, kad rusai ir berods vokiečiai ten mėgsta atostogauti ir yra vieni iš triukšmadarių, bet visai to nepastebėjau Kaip tik dvi rusės ruošėsi padėti, kai registratorė manęs nesuprato Tik vieną lietuvę teko sutikti ten, o padavėjai, ta pati lietuvė ir kiti klausdavo ar ne iš Rusijos atvykau
Nuotraukos iš kelionės
Viską supratau Nieko tokio