QUOTE(kami_ @ 2015 03 18, 13:07)
Tėvų šuo antrą kartą susirgo babezioze(erkių platinama liga) Tai nuotaikos nelabai yra Vargšas. Tikiuosi pavyks išsikapstyti.
QUOTE(Ramsius @ 2015 03 19, 02:39)
2. Nežiūrėjau, bet skaičiau kad kritikai į šuns dienas išdėjo...1. Ir aš noriu. Taip žiauriai dar negyvenau
2. Teko matyti kažkokį to filmo fragmentą, tai man totali nesąmonių nesąmonė pasirodė.
1. O kas jų nenori (išeiginių), aš viena iš tų kur visada jų nori
Kokia palaima, ryt jau penktadienis. Noriu poilsio.
Šiandien važiuodama iš darbo nusprendžiau, kad balandį
einu atostogų (paskui
eisiu rugpjūtį), kaip nusprendžiau taip ir padariau. Ir iškart dar šiandien kelionei bilietus nupirkau. Skrisim 15-kai dienų į Gruziją. Man šiandien tokios fix idėjos gimė, tai žaibiškai ir įgyvendinau. Juolab pasižadėjau, kad aš būtinai ten dar antrą kartą grįšiu. Būtinai.
Dar šiandien prisėdau pažiūrėjau savo asmeninį kelionių archyvą.
Čia tik maža mažytė kruopelytė iš praeitos vasaros. Kiek apvažiuota, apkeliauta tos Gruzijos, ir tai dar ne viskas, ne pabaiga. Dar yra kur nepabuvota...oi yra.
Man rodos aš buvau įdėjus aną vasarą šiek tiek nuotraukų į temą.
P.s. paskutinėje nuotraukoje apačioje kairiame kampe- Prezidentūra ir Kino teatras Tbilisio.
QUOTE(Apuokas @ 2015 03 19, 22:21)
nėr vyrų nu
Ta prasme po
Bondarenkos vyrų nebeliko normalių ar čia kaip?
QUOTE(Nanita @ 2015 03 19, 22:32)
Mezdu nami devockami,nieko toks.Kai visai nera ka ziureti,sueina,ypac vakare pries miega.Man Julia Mensova,netikroviskai vaidina,"pereigryvaet" juodai.<.....>Gal Magikianus pradeti
tik pora seriju,pirmo sezono,per tv macius,tada pasirode,nieko toks.
Aš čia irgi prie tų prijaučiančių kompanijos kurios neturi ką žiūrėti. Magikjanų 4 sezoną aš jau baigiau (lauksiu tęsinio). Tai man liko tik tas su
Julia Mensova, bet tai pažiūriu kasdien po įkeltą naują seriją ir viskas- toliau neturiu ką žiūrėti. Niekas nesudomina. Beje, man Julios Mensovos žandai labai labai keisti, atrodo nuo to botokso (?) lipa lauk. Kaip ištinus kokia man ji su jais atrodo.