ačiū, Visgi, už naujus namus
paskaitau, bet nieko kaip ir nežiūriu (praeitą savaitę porą dienų vilniuj, paskui dar už atspalvių užsikabinau, skaičiau kol visas tris dalis pergraužiau ), kasdien po internų seriją ir per tv vieną serialą pora vakarų su pamiegojimais bandžiau žiūrėt, neužkabino pagrindinės herojės vardas Vesna, berods.
QUOTE(Visgi @ 2015 02 26, 21:26)
1. Va kaip skirtingai. O man labai net nieko.
2. A, su Станислав Бондаренко filmus žiūri. Tą pirmą esu mačiusi- patiko.
O tą antrą šiemet bandžiau žiūrėti, bet man nepatiko, mečiau.
Su jo vaidyba yra filmų man ir patikusių ir nepatikusių.
Jis man panašiai kaip Кирилл Жандаров.
Ta prasme, kad yra ir gerietis ir blogietis filmuose, įvairialypiai vaidmenys.
2. A, su Станислав Бондаренко filmus žiūri. Tą pirmą esu mačiusi- patiko.
O tą antrą šiemet bandžiau žiūrėti, bet man nepatiko, mečiau.
Su jo vaidyba yra filmų man ir patikusių ir nepatikusių.
Jis man panašiai kaip Кирилл Жандаров.
Ta prasme, kad yra ir gerietis ir blogietis filmuose, įvairialypiai vaidmenys.
1. Bandysiu po kurio laiko vėl pažiūrėti, gal sudomins Buvo su pora filmų taip, kad pirmą akrt pažiūrėjus pora serijų neužkabino, o paskui užkabino
2. Jau daug peržiūrėta, bet dar keli užkabino, tai žiūriu toliau Yra keli filmai, kurie nepatiko Man tas įvairialypiškumas patinka
QUOTE(arden @ 2015 02 26, 22:45)
(paskui dar už atspalvių užsikabinau, skaičiau kol visas tris dalis pergraužiau )
pagrindinės herojės vardas Vesna, berods.
Man pamenu puskė seniai seniai jau siūlė, kai tik atsirado tos knygos, nusipirko ir sako- turiu visas dalis, jei nori, imk paskaityk. Va ir aną savaitę siūlė. Bet spyriojuos, na netraukia nors tu ką. Dar čia visokių visaip atsiliepimų prisiskaičiau, tai... Ji ir filmą matė. Tai sakė, kad knyga geriau nei filmas. Dar paminėjo, kad filmas gali nebent patikt tuo atveju, jei yra knyga neskaityta. pagrindinės herojės vardas Vesna, berods.
Na bet čia tik jos nuomonė. Savo neturiu, nes nei skaičiau, nei regėjau
Bet jau tas vardas tai
Kaip šovė į galvą tokį vardą sugalvoti. Kvailesnio (primityvesnio) nesu girdėjusi (kad ir tuose pačios filmuose).
QUOTE(kami_ @ 2015 02 26, 22:48)
Man tas įvairialypiškumas patinka
Man retokai Skirstau į 3 kategorijas: vieniems tinka būti tik geriečiais, antriems tinka būti tik blogiečiais, o tretiems tinka ir tas ir anas
QUOTE(Visgi @ 2015 02 26, 23:10)
Man pamenu puskė seniai seniai jau siūlė, kai tik atsirado tos knygos, nusipirko ir sako- turiu visas dalis, jei nori, imk paskaityk. Va ir aną savaitę siūlė. Bet spyriojuos, na netraukia nors tu ką. Dar čia visokių visaip atsiliepimų prisiskaičiau, tai... Ji ir filmą matė. Tai sakė, kad knyga geriau nei filmas. Dar paminėjo, kad filmas gali nebent patikt tuo atveju, jei yra knyga neskaityta.
Siaip as skeptiskai buvau nusistaciusi pries ta filma (aisku prisiskaiciusi visokiu nuomoniu)....pamaciau ir visai nieko patiko.Tik pagrindinis aktorius tai man ni ni ni knygu neskaiciau ir neskaitysiu( nors kaip ten sakoma niekada nesakyk niekada ), kaip ir visu daliu apie vampyrus (jaunatis ir.t.t.). Man kazkaip atrodo, kad visu isliaupsintos trilogijos per daug sureiksmintos, nes realiai yra daug geresniu erotiniu knygu ar knygu apie vampyrus.
Antra karta paziurejau "Свадьба по обмену" linksmas, lengvas vakaro filmas.
Laba vakara .
Beklaidziodama po int radau faina treileri jau apsidziaugiau,kad naujas filmas bus su megstama aktore Светлана Ходченкова
https://www.youtube....ERzGgWC8A#t=124
issiduriau nu nerealiai sugalvota
https://www.youtube....ERzGgWC8A#t=124
issiduriau nu nerealiai sugalvota
Sveikos!
Nebuvau 200 metų pas jus Jau musėt ir vardą reiktų keistis, naujai registruotis ar ką
Į temą - nežiūriu beveik nieko! Kažką jutubej žiųrėjau, bet jau net nepamenu, ką...Pasitaisysiu, kai orai atšils
Visų labai pasiilgau
Reziumuoju:
1. Šeimyninis gyvenimas. Dar vis -ienė. Kadangi MB išsitarabalino į Vokietija grafiku 6 sav ten ir tik 2 čia, tai kolkas ta prasme neblogai. Tik kad vienai su 3 užknisa ir sunku. Pavargau nuo atsakomybės vieani už viską, ir kaip tyčia jie žiauriai serga...ir visokiom ligom, ne tik peršalimai ir tempos. Su žarnynu problemos, dukrai cistą ant kiaušidės rado. Vienžu, linksma.
Todėl ir ne iki kinu.......
2. Darbinis gyvenimas. Pakeičiau darbo vietą Tas pats univeras, ta pati biblė, tik kita vieta, kur pati sau šeimininkė ir šefas toks slidus pusamžis vyriškis
3. Asmeninis gyvenimas. Rudeni nusitarabalinau į Minską savaitei,su drauge iš Maskvos, tuo galutinai užsitraukdama anytos nemalonę. Dabar jau nuo rudens ni sluchu, ni duchu. Ta kryptimi varau ir toliau, kovo 8 proga pasidovanojau kelionę į Peterburgą Ta proga ir avatarą atitinkamai pasikeisiu
Gal yra Porošinos gerbėjų? Greit sakykit, kiek paimti autografų, o tai turėsiu garbės matyti gyvai
Mano fronte tiek trumpai ir konkrečiai
Nebuvau 200 metų pas jus Jau musėt ir vardą reiktų keistis, naujai registruotis ar ką
Į temą - nežiūriu beveik nieko! Kažką jutubej žiųrėjau, bet jau net nepamenu, ką...Pasitaisysiu, kai orai atšils
Visų labai pasiilgau
Reziumuoju:
1. Šeimyninis gyvenimas. Dar vis -ienė. Kadangi MB išsitarabalino į Vokietija grafiku 6 sav ten ir tik 2 čia, tai kolkas ta prasme neblogai. Tik kad vienai su 3 užknisa ir sunku. Pavargau nuo atsakomybės vieani už viską, ir kaip tyčia jie žiauriai serga...ir visokiom ligom, ne tik peršalimai ir tempos. Su žarnynu problemos, dukrai cistą ant kiaušidės rado. Vienžu, linksma.
Todėl ir ne iki kinu.......
2. Darbinis gyvenimas. Pakeičiau darbo vietą Tas pats univeras, ta pati biblė, tik kita vieta, kur pati sau šeimininkė ir šefas toks slidus pusamžis vyriškis
3. Asmeninis gyvenimas. Rudeni nusitarabalinau į Minską savaitei,su drauge iš Maskvos, tuo galutinai užsitraukdama anytos nemalonę. Dabar jau nuo rudens ni sluchu, ni duchu. Ta kryptimi varau ir toliau, kovo 8 proga pasidovanojau kelionę į Peterburgą Ta proga ir avatarą atitinkamai pasikeisiu
Gal yra Porošinos gerbėjų? Greit sakykit, kiek paimti autografų, o tai turėsiu garbės matyti gyvai
Mano fronte tiek trumpai ir konkrečiai
QUOTE(Ramsius @ 2015 02 27, 01:56)
Jėėėėėėėėėėėėzus Marija Jei pavyks,man abiejų
Laba diena.
Nieko šiuo metu nežiūrėjau, ir aš tuos atspalvius skaitau trečią dalį įveikinėju, nors atvirai pasakius jau kažkaip "stop mašyna, net benzina"
Perskaičiau Ramsių ir taip cekava, ar tas šefas vis dėlto solidus ar slidus?
Nieko šiuo metu nežiūrėjau, ir aš tuos atspalvius skaitau trečią dalį įveikinėju, nors atvirai pasakius jau kažkaip "stop mašyna, net benzina"
Perskaičiau Ramsių ir taip cekava, ar tas šefas vis dėlto solidus ar slidus?
Gal žinot ir galit rekomenduot kokių nors filmų ar serijalų apie trutingų tėvų vaikus, tipo kaip ten jiems viskas galima, tėvai padėda, išsuka juos ir pan. Tikiuos mintį suprantamai parašiau
Iš anksto dėkui
Iš anksto dėkui
QUOTE(Julsita @ 2015 02 27, 11:20)
Jėėėėėėėėėėėėzus Marija Jei pavyks,man abiejų
Pamėginsiu,jei sugaudysiu abu O tai kad nepaspruktu kuris per greit
QUOTE(Azul @ 2015 02 27, 11:26)
Ir solidus ir slidus!
''Наставник'' /2015/
Сегодняшняя премьера Анонс
http://kinozal.tv/de....php?id=1314916
Einu pasižiūrėt, ką čia vakare galima būtų pažiūrėti
QUOTE(Ramsius @ 2015 02 27, 01:56)
kovo 8 proga pasidovanojau kelionę į Peterburgą Ta proga ir avatarą atitinkamai pasikeisiu
Faina Porošina, yra mėgstamų aktorių sąraše
Einu pasižiūrėt, ką čia vakare galima būtų pažiūrėti