Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXII Tema)

Laba 4u.gif

QUOTE(Nanita @ 2015 03 12, 23:07)
Бойко is situ nuotrauku,nepasakysi,kad zymus aktorius,так,пацан мимо пробегал...drovus,paprastas. smile.gif

QUOTE(sena pažįstama @ 2015 03 13, 07:52)
Ramsiau, savam stiliuj thumbup.gif Bliambocki, kaip pavydziu... blush2.gif Kokia Tu saunuole! Ar pasakei, kad cia dar pulkas jo gerbeju laukia bigsmile.gif

Tai kad jis is tikruju toks yra. paprastas, jokio zvaigzdiskumo, labai draugiskas. Griebia ir masiuka palaikyti, ir fotoaparato dekla. klusnai fotkinasi kiek nori kartu, dar pats lenda i fotika paziureti ar gerai gavosi bigsmile.gif Ir dar mergos zinokit anas taipo kvepia, kad blink.gif wub.gif Jokiu rukalu,kas labai keita, tik parfumas. Man paskui visa vakara nosy tas kvapas buvo, o parduotuvej ejau kaip suva palei kvepalus ir uosciau kuris cia buvo lotuliukas.gif
Ji uzpuole dvi tetules, jau tokios pod 60 tikriausiai. pradejo maivytis kad liubliu taino ot muzha lotuliukas.gif . anas irgi dantis rodo toms tetulems, kalbasi, bet grazia rusu kalba, o kaip prie manes priejo, iskart ant visos foje kad uzgriaudejo Шо, из Литвы только что? Шо там ваша Хрыбаускайтэ?! tongue.gif Sako тещя звоит, боится шо танки приедут lotuliukas.gif
Ir iskart neklausiamas pranese kad gruodzion men i LT atvaziuoja su spektakliu. thumbup.gif Taip kad sena pažįstama pulkui gerbeju belieka tik kantriai palaukti tongue.gif

O spektaklis pats tikrai labai saunus, ir suvaidino puikiai. Vieni du scenoje visas dvi valandas, paskui jau buvo po prakaitu, maciau per veida bego net. Sake, itampa didele.

Beje, kai padovanojau Oskara, paaiskinau kad tas tik sekmei, kad kitas bus auksinis. Tai bais nuliudes pasake kad problematiska dabar labai, kad po Brato kolkas jokiu projejktu . tai va kad nesedet be nieko nors spektakli pastate. Ne kas, ne kas.....

O Oaskara vakai prarijo jau sekancia diena doh.gif

Beje. Porosina visai netrukus atvaziuoja su kitu spektakliu, sake kol kas tik Vilnius planuose, bet da yra tikslinama, dar gal ir kituose miestuose bus.

Dar va pasigirsiu, ka padovanojau bigsmile.gif
user posted image

Taip keisati jauciausi, nemoku paaiskint. Ta Porosina....Cia monitoriuj, cia gyva kalba sau.... bigsmile.gif Kazkaip keistai///Бойко tai ka, ne pirma karta jau, dar ir FB retsykiais susibendraujam....Bet kai taip va abu kruvoj kaip ir VGV islipe...Nu nezinau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 13 kovo 2015 - 17:14
QUOTE(Ramsius @ 2015 03 13, 18:05)
Tai kad jis is tikruju toks yra. paprastas, jokio zvaigzdiskumo, labai draugiskas. Griebia ir masiuka palaikyti, ir fotoaparato dekla. klusnai fotkinasi kiek nori kartu, dar pats lenda i fotika paziureti ar gerai gavosi bigsmile.gif <.......>
Eik sau! Na ir šaunuolis! Kitam žinai gal jau tie ir autografai, foto, gal ir pabodę, o čia va prašau- žmogus brangina savo žiūrovus, dar ir rūpi ar kokybiškai gražiai gavosi. Respect smile.gif

Klausyk Ramsiau, o su Мария Порошина tu bendravai taip pat tikriausiai šiek tiek, tai tu man pasakyk, ji tokia šilta ir yra kaip ekrane atrodo? Man ji tas žmogus, kur žiūri į ją, o ji tiesiog šiluma spinduliuoja... atrodo labai šiltas žmogus.

Tu pati esi verta Oskaro kaip ištikima žiūrovė, fanė (gerbėja) savo aktoriams numylėtiniams bis.gif
Man dabar kas lieptų važiuoti- nežinočiau nei kur nei pas ką norėčiau bigsmile.gif O tu kryptingai, žinai ko nori ir pas ką nori, maladec! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2015 03 13, 17:05)
Beje, kai padovanojau Oskara, paaiskinau kad tas tik sekmei, kad kitas bus auksinis. Tai bais nuliudes pasake kad problematiska dabar labai, kad po Brato kolkas jokiu projejktu . tai va kad nesedet be nieko nors spektakli pastate. Ne kas, ne kas.....
Dar va pasigirsiu, ka padovanojau  bigsmile.gif
user posted image

Aš jo filmografiją kartais peržiūriu per kino-teatr.ru ir vis nussitebėdavau, kad nėra jokio naujo filmo, dabar viskas aišku ax.gif
Labai faina dovana wub.gif

QUOTE(Visgi @ 2015 03 13, 18:02)
1. Tu pati esi verta Oskaro kaip ištikima žiūrovė, fanė (gerbėja) savo aktoriams numylėtiniams bis.gif
2. Man dabar kas lieptų važiuoti- nežinočiau nei kur nei pas ką norėčiau bigsmile.gif O tu kryptingai, žinai ko nori ir pas ką nori, maladec! smile.gif

1. drinks_cheers.gif
2. Aš norėčiau pamatyt šį arba šį spektaklį su S. Bondarenko ax.gif kažkaip įstrigo jis man po VML ir kitų matytų filmų smile.gif Per Instagram'ą vis jo įkeltas foto pažiūriu, komentarus jo paskaitau ax.gif
Atsakyti
Когда мы были счастливы (2009)
Labai neblogas 4u.gif as jau ipusejau.
Atsakyti
Pagaliau po 2 metu pakeiciau isvaizda bigsmile.gif

QUOTE(Visgi @ 2015 03 13, 18:02)

Klausyk Ramsiau, o su Мария Порошина tu bendravai taip pat tikriausiai šiek tiek, tai tu man pasakyk, ji tokia šilta ir yra kaip ekrane atrodo? Man ji tas žmogus, kur žiūri į ją, o ji tiesiog šiluma spinduliuoja... atrodo labai šiltas žmogus.

O tu kryptingai, žinai ko nori ir pas ką nori, maladec! smile.gif

1. Zinok ji tikrai tokia. Labai siltas zmogus, ir taip maloniai bendrauja. Pati galesi nueiti ir pamatyti tongue.gif
2. ax.gif blush2.gif

QUOTE(kami_ @ 2015 03 13, 18:28)
Aš jo filmografiją kartais peržiūriu per kino-teatr.ru ir vis nussitebėdavau, kad nėra jokio naujo filmo, dabar viskas aišku ax.gif

Jo, pats irgi nelabai linksmai apie tai kalbejo. Metus laiko buti be darbo nelabai kas...Uztat dabar daug su tuo spektakliu vazineja, sales pilnuteles, visi eina Barysevu paziureti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2015 03 13, 19:24)
Когда мы были счастливы (2009)
Labai neblogas  4u.gif  as jau ipusejau.

Vienas is geriausiu matytu, rekomenduoju 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Tiesa, pamirsau parasyti, dar be "Barysevu" maciau VGV rezisieriu Kozlova! Tiesiai salia manes stovejo gatvej, lauke ju. As paskui sulindau i vidu, kad jis man netrukdytu jaudintis tongue.gif
Atsakyti
Oi,Ramsiau,skaityčiau ir skaityčiau tavo įspūdžius,žiūrėčiau ir žiūrėčiau foto wub.gif Jau kelinta diena,prisėdus prie fb,pirmiausia fotkes tavo peržiūriu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 14 kovo 2015 - 08:17
Ramsiau wub.gif
Saunuole tu, tiek ispudziu ir geru emociju gauni.
Viesnoy rascvetaet liubov taip ilgai ziuriu, taupau ir sau malonuma ilginu ax.gif
Atsakyti
''Мой близкий враг'' /2015/
Сегодняшняя премьера – Анонс
http://kinozal.tv/de....php?id=1320832

user posted image
Atsakyti
Pažiūrėjau čia apkalbėtą http://serialu.net/dolgij-put-domoj/, pirmos serijos banalios, paskui įtraukė smile.gif
Bet labiausiai mane sužavėjo Diną vaidinusi aktorė - tobulo grožio moteris thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 03 14, 13:29)
''Мой близкий враг'' /2015/

nežinau, kaip Jums,
bet man jis nuobodokas
Atsakyti