Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXII Tema)

QUOTE(Visgi @ 2015 03 11, 11:47)
Seniai baigiau. Galėčiau.

Долгий путь домой esu mačiusi.
Pradžioje- patiko iš dalies, vėliau jau- patiko.
Čia serialas iš tų, kuris nori nenori- turi turėti pratęsimą... ypatingai po paskutinės serijos.

Vsio jasno,aciu smile.gif O sesuo,liko su policininku?Sunus tikriausiai liko su mergaite is vaikystes?Teisingai supratau,jau eleksiro gaminti nereikejo,nes sunus,nueme,kazkaip kitaip prakeiksma?
Долгий путь домой,atsisiunciau,bet ko tai noro ziureti,nera.Noriu kazko depresovo, g.gif Itempto.Ieskauu panasu i ВЫЖИТЬ ПОСЛЕ.Ar as susapnavau,kad sio serialo yra tesinys?Antras sezonas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 11 kovo 2015 - 15:50
Laba
Siandien baigem ziureti
Выстрел 2015
http://kinozal.tv/de....php?id=1315176
Apie biatlonininkus. Kadangi zanras-drama,sportas-nekreipiau demesio. Bet MB paprase atsiust, nes jo brolis mate ir jam patiko.
Filmas laba patiko thumbup.gif Toks jaudinantis, siltas, gal kiek jauciasi rusu pergaliu pompastika, bet siaip super. Filmo pabaigoje taip pergyvenau del pagr.herojaus, del jo pergales, kad apsiszliumbiau
Rekomenduoju 4u.gif
Prie kelias dienas dar paziurejom Заградотряд: Соло на минном поле 2010
http://kinozal.tv/de...s.php?id=622929
Visgi, aciu. Irgi neblogas filmas.
Tas Евгений Ткачук - fainas berniukas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 11 kovo 2015 - 15:54
QUOTE(spoorga @ 2015 03 11, 16:54)
Laba
Siandien baigem ziureti
Выстрел 2015

Nerealus sis.Zliumbiau ir as.As tai del sito labai pergyvenau,geras blogietis.Net kai sudave savo zmonai,pateisinau ji.Jis jai viska,o ji vertexvostka.Gaila man jo.user posted image.Ir siaip jis,man kaip aktorius,labai patinka,ir kaip vyras-idomus ax.gif
Atsakyti
Labas lithuania.gif
QUOTE(Visgi @ 2015 03 11, 12:36)
Esu baigusi žiūrėti
"Весной расцветает любовь''
Mano galva ryškiai persistengė su siužeto linija ir su serijų gausa.
Vienai herojei tokia lavina įvykių, kad siaubų siaubas.
Иван Жидков žinoma - nepaliaujamas džentelmenas.
Galima sakyti šį serialą tik dėl jo ir žiūrėjau.

Šito niekaip neprisiruošiu pažiūrėti ax.gif Dar ir serijų gausa stabdo rolleyes.gif
Vakar vakare žiūrėjau Братские узы neblogas, taip įtraukė, kad galvojau pažiūrėsiu dvi tik serijas, bet pažiūrėjau visas 4 iškarto ax.gif
Ir dar peržiūrėjau nematytas ir primirštas serijas serialo Нанолюбовь ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2015 03 11, 16:49)
Vsio jasno,aciu smile.gif O sesuo,liko su policininku?

Ieskauu panasu i ВЫЖИТЬ ПОСЛЕ.Ar as susapnavau,kad sio serialo yra tesinys?Antras sezonas?
Nieko nieko nebeliko. Visus išžudė. Jis liko vienui vienas ant svieto, ta prasme, be artimųjų, giminių ir pan.

Nesapnavai. Bus 2 sezonas.

Gal šitas tiktų? Чернобыль: Зона отчуждения (1 сезон)
Kaip tik pasirodys jo ir 2-as sezonas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 11 kovo 2015 - 16:22
QUOTE(Nanita @ 2015 03 11, 16:07)
Nerealus sis.Zliumbiau ir as.As tai del sito labai pergyvenau,

As tai pergyvenau del tu keturiu draugu. Man gaila ir Maxo ir Sergejaus, o del Pashkos tai "balejinau", kad jam pasisektu biggrin.gif
Gaila man ir Masos ir Janos. Treneris (Vl.Menshov vaidina) saunuolis. Labai protingas - man patiko Berezhnojus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 11 kovo 2015 - 16:24
Kovo 23 turi startuoti ir "Korabl" II sezonas. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 03 11, 17:21)
Nieko nieko nebeliko

Nesapnavai. Bus 2 sezonas.

Oho blink.gif [COLOR=yellow]Tokios pabaigos nebuvau numacius .Tai reiskias sapnavau,nes galvojau,kad jau yra antras sezonas. smile.gif
Чернобыль: Зона отчуждения ,kaip tik galvoju apie si,bet kazkas cia rase,kad vaikiskas,paaugliams skirtas filmas.Na,bet nepaziuresi,nesuzinosi.
Visgi,kodel ruba,avataranekeiti? blush2.gif man tavo pavasarinis labai patinka ax.gif
QUOTE(spoorga @ 2015 03 11, 17:21)
As tai pergyvenau del tu keturiu draugu. Man gaila ir Maxo ir Sergejaus, o del Pashkos tai "balejinau", kad jam pasisektu  biggrin.gif
Gaila man ir Masos ir Janos. Treneris (Vl.Menshov vaidina) saunuolis. Labai protingas - man patiko Berezhnojus.

Zodziu visus gaila biggrin.gif ir man,ziurint,panasiai buvo.O Pasha,vaidino kaip? bigsmile.gif Atrode realiai vaikinukai,patys save filmuoja,bent jau man labai Pashos vaidyba thumbup.gif ,labai itikinamai.Ir daina pradzioje,gera.Ka jau cia kalbeti,visapusiskai filmas-jega.
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 03 11, 17:41)
Kovo 23 turi startuoti ir "Korabl" II sezonas. thumbup.gif

Sito labai laukiu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 11 kovo 2015 - 16:50
QUOTE(Nanita @ 2015 03 11, 17:51)
Чернобыль: Зона отчуждения ,kaip tik galvoju apie si,bet kazkas cia rase,kad vaikiskas,paaugliams skirtas filmas.Na,bet nepaziuresi,nesuzinosi.

Visgi,kodel ruba,avataranekeiti? blush2.gif man tavo pavasarinis labai patinka ax.gif
Kadangi pati irgi jo nežiūrėjau, tai nei peikt nei girt negaliu. Tik įtariu, kad man ko gero nepatiktų. Nors čia temoj kažkas jį žiūrėjo ir gyrė.

Žadu keisti, kaip ir kasmet, pagal sezoną, tik laukiu tikrų pavasariškų orų, atšlimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 03 11, 18:04)
Kadangi pati irgi jo nežiūrėjau, tai nei peikt nei girt negaliu. Tik įtariu, kad man ko gero nepatiktų. Nors čia temoj kažkas jį žiūrėjo ir gyrė.

Žadu keisti, kaip ir kasmet, pagal sezoną, tik laukiu tikrų pavasariškų orų, atšlimo smile.gif

Pamaitinsiu seimyna,iseisiu trumpam i lauka(trys dienas lovoj,virusas),truksta oro.Ir pradesiu ziureti.

Grazi popiete rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 03 11, 17:21)

žiūrėjau, man patiko, truputį fantastinis biggrin.gif
o kiek serijų I sezone? Nes paskutinė, kurią mačiau, baigėsi keistai, o paskui vis žadėjo, kad bus dar kelios serijos, bet taip ir neradau
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2015 03 11, 18:23)
o kiek serijų I sezone? Nes paskutinė, kurią mačiau, baigėsi keistai, o paskui vis žadėjo, kad bus dar kelios serijos, bet taip ir neradau
8. Tai gal todėl ir baigėsi keistai, kad žadamas tęsinys rudeniop.
Atsakyti