Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXII Tema)

QUOTE(Nanita @ 2015 03 06, 19:20)
O koki filma turi omeny?Idomu smile.gif
Pats filmas tai normaliai normalus Классные мужики
Bet jau tas Antonas- tai baisus dalykas doh.gif
А. Воробьёв. ''Классные мужики''. Фрагменты из фильма

чё не звонила? чё в клинику не заходишь? ''Классные мужики''

Su Алексей Воробьев vienintelis filmas kurį žiūrėti buvo įdomu, tai
"Неоконченный урок" (kus jis įsimylėjo savo mokytoją).

Labas vakaras ir tuo pačiu labanaktis
Milky Chance - Flashed Junk Mind (filous Remix)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 07 kovo 2015 - 01:30
Va ką dar prisiminiau. Aš tai seniai mačiau ''От любви до кохання'' /2008/.
Bet tai ką galiu pasakyti- судьба пророка (Rusija-Ukraina)
анонс "От любви до кохання"

"От любви до кохання". Свадьбы не какой не будет
Atsakyti
Na, va. Kinozale svente- rytoj dovanoja moterims "nemokamus gigabaitus", o siustis nera ka. cool.gif Visiskas badas verysad.gif
Sveikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 03 07, 02:04)
Pats filmas tai normaliai normalus
''Классные мужики''.

"Неоконченный урок"[/url] (kus jis įsimylėjo savo mokytoją).

Nemaciau,nei pirmo nei antro.Pirmam daina patiko,kur pats Vorobjov dainuoja.''Классные мужики'
traukiu i sarasa. smile.gif
O as su Vorobjovu macius "Екатерина"Kaip aktorius jis man nelabai.

Sveiki

pamaciau siandien anonsa per tv,Няни,ir prisiminiau kazkada matyta,filma,su Ольга Прокофьева,"Ненормальная",neprisimenu detaliai apie ka,bet pamenu,kad labai patiko Prokofjevos personazas.Verkiau ziurint,krokodilo asaromis.Noriu paziureti ji,dar karta.
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2015 03 07, 11:07)
Na, va. Kinozale svente- rytoj dovanoja moterims "nemokamus gigabaitus", o siustis nera ka cool.gif Visiskas badas verysad.gif
Na jo, tikra tiesa. Kaip gerai, kad aš dar tų savo žiūrimų serialų esu pasilikus savaitgaliui po seriją vieną kitą desertui, nes kitaip tai irgi krantai.
QUOTE(Nanita @ 2015 03 07, 13:04)
Ольга Прокофьева,"Ненормальная",neprisimenu detaliai apie ka,bet pamenu,kad labai patiko
Nuėjau pasižiūrėti apie ką ir kaip, ir prisiminiau, kad mačiau jį ir man patiko. Kiek pamenu tai ten apie meilę be atsako (lyg taip?) ir didelį norą atkreipti vyriškio dėmesį į save. Man ten labai juokingų momentų buvo, bet tai jau čia tik Ольга Прокофьева nuopelnas. Tos jos mimikos ir manieros...
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 03 07, 13:26)
Na jo, tikra tiesa. Kaip gerai, kad aš dar tų savo žiūrimų serialų esu pasilikus savaitgaliui po seriją vieną kitą desertui, nes kitaip tai irgi krantai.Nuėjau pasižiūrėti apie ką ir kaip, ir prisiminiau, kad mačiau jį ir man patiko. Kiek pamenu tai ten apie meilę be atsako (lyg taip?) ir didelį norą atkreipti vyriškio dėmesį į save. Man ten labai juokingų momentų buvo, bet tai jau čia tik Ольга Прокофьева nuopelnas. Tos jos mimikos ir manieros...

Kad lyg ne.Apie nora tureti vaika.Siule,atsimenu pinigus vyrukui nuo kurio norejo pastoti.Bet neprisimenu,kodel butent ji issirinko.Kazkokius kriterijus turejo,ar ka.Zodziu,noriu paziureti dar.Jo,Prokofjeva,dodele molodec

Fb uzmaciau,tai toks juokas biggrin.gif Dalinuosi biggrin.gif user posted image
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2015 03 07, 13:35)
Kad lyg ne.Apie nora tureti vaika.Siule,atsimenu pinigus vyrukui nuo kurio norejo pastoti.Bet neprisimenu,kodel butent ji issirinko.Kazkokius kriterijus turejo,ar ka.Zodziu,noriu paziureti dar.Jo,Prokofjeva,dodele molodec

Fb uzmaciau,tai toks juokas biggrin.gif Dalinuosi
A jo, tikrai apie vaiką. Buvau pamiršus visai. Na jo, kėlė ji tam vyriškiui streso ne tas žodis, kaip maniakė kokia persekiojo jį biggrin.gif

Bet tai kokia išsipuošusi ir rimta carevna sėdi ką tu ką tu biggrin.gif

Jei jau prakalbom apie tokius senus filmus,
tai ant staigių prisiminiau ir aš vieną seną žiūrėtą veiksmo filmą, gal patiks kam...
Ypač jei kam Анастасия Заворотнюк patinka. Nors man ji tai nelabai nelabai schmoll.gif

Код апокалипсиса 2007

трейлер-1
трейлер-1
http://kinozal.tv/de...s.php?id=622451

user posted image
Atsakyti
Oi, savaitgalis yra gėris biggrin.gif iki dabar vartausi lovoje, bet laikas kažką pietums pagaminti smile.gif
šiandien pažiūrėsiu ką nors iš Visgi naujai pasiūlytų.
Julsita su gimtadieniu, pavasariškos nuotaikos ir vasariškų svajonių wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amirrr: 07 kovo 2015 - 13:15
QUOTE(Visgi @ 2015 03 07, 13:53)
A jo, tikrai apie vaiką. Buvau pamiršus visai. Na jo, kėlė ji tam vyriškiui streso ne tas žodis, kaip maniakė kokia persekiojo jį biggrin.gif

Bet tai kokia išsipuošusi ir rimta carevna sėdi ką tu ką tu biggrin.gif

Taip,tokia rimtuole мол,Дружбу непредлогать... только замуж... Коротко о себе.Волшебная на всю голову biggrin.gif

Su Zavaratniuk,si macius,siaip sau,is serijos,viena isgelbeje pasauli.Zavaratniuk man tik Nainioj patinka,kitur ne.
O as jau kankinuosi pora menesiu,vis niekaip negaliu prisiminti,filmo pavadinima,kuri macius pries ~ 4 metus.Nei aktoriu,nei apie ka pats filmas,bet filmo "pilkuma"iki siol mane nepaliko.Slogus,"sunkus" filmas,panasus savo atmosfera i filma,Doc.Moteriske,apie 40metu,lyg tai dirba bibliotekininke,gyvena skurdziai,viena.Gyvenime nesiseka.Vsio,daugiau nieko nebeatsimenu.Galvoju apie si filma,diena ir nakti doh.gif Pamenu dar siuliau ji,Filmu temoje,daug kam patiko.

Palieku jus,einu gaminti rytdienai Napoleona rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2015 03 07, 14:20)
O as jau kankinuosi pora menesiu,vis niekaip negaliu prisiminti,filmo pavadinima,kuri macius pries ~ 4 metus.Nei aktoriu,nei apie ka pats filmas,bet filmo "pilkuma"iki siol mane nepaliko.Slogus,"sunkus" filmas,panasus savo atmosfera i filma,Doc.Moteriske,apie 40metu,lyg tai dirba bibliotekininke,gyvena skurdziai,viena.Gyvenime nesiseka.Vsio,daugiau nieko nebeatsimenu.Galvoju apie si filma,diena ir nakti doh.gif Pamenu dar siuliau ji,Filmu temoje,daug kam patiko.
Na jo, su tokiom minimalio aprašymo detalėm tai tas pats kaip adatos šieno kupetoj ieškot biggrin.gif
O tai pats filmas iš senesnių metų, senesnės kartos ar kaip?

Mano senesnių šedevrinių filmų sąraše yra du patys pačiausi šedevrai kaip aš sakau (iš senesnių).
Jie man tobuli. Jų pamiršt neįmanoma.
Tai gal šis, pirmasis?

''Влюблён по собственному желанию'' /1982/
http://kinozal.tv/de...s.php?id=763390

user posted image

ir

''Впервые замужем'' /1979/
http://kinozal.tv/de...s.php?id=919370

user posted image

O gal šią soc.dramą turi omeny?
Бубен, барабан 2009
http://kinozal.tv/de...s.php?id=558912

user posted image
Atsakyti
Priviriau šeimynai varenniku su bulba ir su varške, dievulėliau kaip skanu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2015 03 07, 15:20)
Priviriau šeimynai varenniku su bulba ir su varške, dievulėliau kaip skanu biggrin.gif

O mes zemaiciu blynu thumbup.gif
Atsakyti