Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXII Tema)

Julsita, su gimtadieniu 4u.gif Būk sveika, laiminga, turtinga, mylima, tegul visos svajonės pildosi 4u.gif
Atsakyti
Su Gimtadieniu, Julsita 4u.gif Kad nebūtų bado - santykiuose, jausmuose ir filmotekoje mirksiukas.gif
Atsakyti
Julsita, su GIMTADIENIU 4u.gif Linkiu sveikatos, laimės, norų išsipildymo ir gerų filmų bei serialų smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kami_: 05 kovo 2015 - 08:59
Julsita, su Tavo diena!Būk laiminga.
user posted image
Atsakyti
Julsita, su tavo diena 4u.gif
Atsakyti
Vis niekaip neateidavo eilė filmui Уйти, чтобы остаться doh.gif Pagaliau pažiūrėjau ax.gif Neblogas pagal mane smile.gif Patiko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kami_: 05 kovo 2015 - 16:22
Bandau ziuret: ,,Prosti za vsio"
https://www.youtube....h?v=9RlgfBbOXGY
Atsakyti
Julsita. Su gimimo diena
Atsakyti
Baigiau ziureti Vystrel,labai patiko,ziuresiu dar kada ji.
Atsakyti
Ačiū už sveikinimus. Kol kas nevaišinu,nes ką tik iš darbo. Pailsėsiu ir suruošiu vaišes smile.gif
Atsakyti
Julsita su Gimtadieniu!!!! Visu svajoniu issipildymo!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Julsita, sveikinu Tave su Tavo Gimimo Diena smile.gif

user posted image

QUOTE(georgiana @ 2015 03 02, 21:40)
Visgi Aciu kolkas liksiu prie serialo apie kaimecius smile.gif
georgiana, nežinau ar matei, bet man labai patikęs yra ''Судьбы загадочное завтра'' /2010/ Iki dabar pamenu net...
Ten tokie gražūs kaimo vaizdai wub.gif
Иван Жидков man čia labiausiai ir įsidėmėjo patį pirmą kartą. Man čia tapo jo vizitinė smile.gif
Иван Жидков, Карина Андоленко, Владимир Яглыч (HD)

Иван Жидков, Карина Андоленко, Евгения Лоза, Владимир Яглыч, Евгения Добровольская, Сергей Баталов, Марина Яковлева, Борис Невзоров, Екатерина Фурсенко, Александр Наумов, Лаура Кеосаян, Борис Невзоров....(HD)
QUOTE(Lusasita @ 2015 03 03, 01:08)
mas paziureje  viena serija, nutarem kad ziuresim kai jau tikrai bus filmu badas blush2.gif
Na, jis išties turi tokio savotiško savitumo smile.gif
QUOTE(spoorga @ 2015 03 03, 23:04)
Jo subtilus jumoras - shikarny vid. Ir siaip, stipri asmenybe, galvotas, protingas
Tikrai taip. Begalo neįprastai geras gerietis su šilkiniu humoru biggrin.gif
QUOTE(Nanita @ 2015 03 04, 10:12)
Gera muzika,siurpas per kuna eina,klausant.Taip,8 serija,negerai pasibaige verysad.gif nesitikejau,kad taip bus. Toliau net neidomu ziureti be ju
Man įdomu bigsmile.gif Pasilikau savaitgaliui. Man labai smalsu tolimesnis jo draugo gyvenimas ir sūnaus gyvenimas.
QUOTE(Šokoladė @ 2015 03 04, 10:17)
baigiau vakar "test na beremenosti", tai kaip ir maniau taip ir baigesi  biggrin.gif man nepaliko labai didelio yspūdžio blush2.gif
Aš jį per vieną kartą neįstengiau sužiūrėti. V.ž. su pertraukom per du kartus smile.gif

Labas vakaras smile.gif Negaluoju šiek tiek, bet vaizduoju, kad viskas gerai. Jaučiu virusas koks... Greit prisipažįstat kas blynų per Užgavėnes nekepėt ir nevalgėt?! Aš šįryt vos infarkto negavau doh.gif Ar čia Sausis ką supainiojo, ar čia Pavasaris kelio atgal namo neranda?
Papildyta:
Va kas dedas ant svieto... ką tik per žinias pasakė, kad pirmi gandrai sugrįžo. Kokie gandrai dar čia? Pas mus gili žiema, o ir Gandrinės tik kovo 25dieną doh.gif Pasirodo, kad ne tik Sausis su Pavasariu susiblūdino, bet dar ir Gandrai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 05 kovo 2015 - 22:26