Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės rankdarbiams

Gal kam reikia biserio ir karoliukų?

Vilnius, galiu siųsti.
Rašykite AŽ arba gulija.sucho@gmail.com

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Parduodu korkinius kamscius dekoracijos, 1 vnt. kaina 0,05 euro centai. Turime didesni kieki.
Rasyti zinute jeigu susidomejote.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo georgiana: 15 gruodžio 2015 - 14:29
Gal kam reikia karoliuku:
user posted image

user posted image

user posted image

Dekupazui seveteliu:
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Draugės mama megzdavo mašina ir rankomis, o dabar jau sveikata nebeleidžia, todėl jos prašymu pareklamuosiu jos turimus siūlų likučius. Dėl kainų nieko nežinau, skambinkite tiesiogiai ant nuotraukos nurodyti tel. nr. (ir turiu prašymą nevarginti pagyvenusio žmogaus SMSais). Siūlai yra Vilniuje, Karoliniškėse, Kavoliuko g.

user posted image
Atsakyti
Sveikos, parduodu kelis zurnalus ir knygas:
Didžioji rankdarbių knyga - 5 EUR
visi žurnalai foto - 10 EUR
user posted image

ir knygos iš tarybinių laikų, už visas - 5 EUR
user posted image

Vilnius, centras-žirmūnai
Atsakyti
Sveikos. Prieš pora metų pradėjau domėtis Teddy meškiukais ir gan nemažai jų pasiuvau blush2.gif blush2.gif biggrin.gif , bet dabar dirbu tokį darbą, kad visiškai neturiu laiko siuti meškučius ir to laiko nenusimato. Jau apie pusė metų visas mano turtas guli stalčiuje, tad nutariau jį parduoti. Sukuriau albumelį , čia rasite įvairius kailiukus ir kitus dalykėlius, jeigu reikia kažkokių matmenų rašykite. Kainos mažesnės negu parduotuvėse mirksiukas.gif Esu iš Klaipėdos, bet galiu siųsti.:
http://public.fotki....apinavija/bc3f/

Kelėtas dalikėlių iš mano albumelio :
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meka Pinavija: 29 gruodžio 2015 - 13:32
Gal kam reikia maišo lino atraižų? Aš dariau dėžutes, jų paviršių aptraukdavau šiom atraižėlėm. Taip pat tinka išsiuvinėti nedidelį darbelį arba padėklams su nertais kraštais. Yra didesnių bei mažesnių atraižų.
Domintų keitimas į vilnos karšinį ar sluoksną.
Rašykit į AŽ.
Kaunas
user posted image
Atsakyti
Sagutės, naujos, 80vnt, įvairių formų ir dydžių.
Kaina 4,50
Kaunas.
user posted image
Atsakyti
Turiu nusipirkusi dideli kieki CD laikiklių, gal kam reikia, galiu pasidalinti. 1 vnt - 0,12 cnt. Sunčiu perkant ne mažiau nei 10 vnt.

Klaipėda

user posted image
Atsakyti
Nemazas maisiukas - visokiu karoliuku,akuciu,kristaliuku,nenesiojamus kaklo papuosalai.,apyrankiu,biseris,murano stiklo pakabukas,auskarai,ziedai,keletas sutruke papuosaliuku

Ausarankes, is ju - jus padarysite tikrus grozius!

Uz VISKA tik 8 €
Nuotraukos i emeila

Atsakyti
Sveiki,

Išparduodu savo turtą: karoliukai, sagos, užtrauktukai, siūlai,medžiagų atraižos.

Neišeina įkelti nuotraukų doh.gif , pabandykime bendrauti per a.ž 4u.gif
Atsakyti
Parduodu visiškai naują 1001 idėja. DEKUPAŽAS knygą. Gali net gi tikti kaip dovana smile.gif

7eur.

user posted image
Atsakyti