Linksma buvo skatyti šią istoriją.
labai nuosekliai parasyta, labai gerai viska galima isivaizduot šaunuole as ir kai paziuriu i savo miegancia dukryte, asaros laimes bira. Sveikatos jums
oj aciu visoms labai uz mielus palinkejimus
Dziugu, kai mamyte TUO metu nepraranda jumoro jausmo
Saunuole!!! Sveikatos, aukit dideles ir sveikos
QUOTE(Zylute1 @ 2007 05 09, 20:10)
Dziugu, kai mamyte TUO metu nepraranda jumoro jausmo
nereali istorija ir prisijuokiau ir pasigraudenau
sauni mamyte
sauni mamyte
Grazu... sauni mamyte..
aciu mamytes, kiekviena istorija ya nepaprasta ir nepakartojama
o maniskei rytoj bus 11 menesiu.. bet nei viena diena negaliu patiket, kad tai buvo taaip seniai, ir ta bandanti lakstyt mergyte yra mano mintyse ji man dar tas mazas bejegis smalsiu zvilgsniu leliukas, bandantis issivaduoti is antklodes, kad galetu geriau pirma karta apzvelgti si diideli ir bekrasti pasauli..
o maniskei rytoj bus 11 menesiu.. bet nei viena diena negaliu patiket, kad tai buvo taaip seniai, ir ta bandanti lakstyt mergyte yra mano mintyse ji man dar tas mazas bejegis smalsiu zvilgsniu leliukas, bandantis issivaduoti is antklodes, kad galetu geriau pirma karta apzvelgti si diideli ir bekrasti pasauli..
1 metukai: 9300 g ir 77 cm.
Greitai užaugo mano zuikis, didelė jau, protinga tokia atrodo ir meili kaip agnelėlis:wub:, išdykus kaip velniukas
Greitai užaugo mano zuikis, didelė jau, protinga tokia atrodo ir meili kaip agnelėlis:wub:, išdykus kaip velniukas
QUOTE(Dasha @ 2007 07 07, 15:17)
1 metukai: 9300 g ir 77 cm.