Įkraunama...
Įkraunama...

Liepos atėjimo istorija

QUOTE(laukinukė @ 2007 01 02, 15:40)
Skaičiau šią istoriją dar prieš gimdymą ir vis juokaudama vyrui sakiau, kad, pamatysi, kaip teks gimdyti pas Laimutį. Kai jau sėdėjom KMUK vėlų vakarą, laukdami savo akušerio, dar pažvengėm, kad ateis Laimutis ir akurat, atsidaro durys ir vyriškis sako: "Sveiki, mano vardas Laimis, aš jūsų akušeris." Mano akys buvo kvadratinės, pasirodo, galima ir prisišnekėti. Bet jis buvo aukštumoj, labai jam dėkonga, kaip ir gydytojai

nu matai, prisikalbejot lotuliukas.gif o pas kokia gydytoja gimdei? saunus zmogus tas Laimutis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 01 02, 15:44)
nu matai, prisikalbejot  lotuliukas.gif  o pas kokia gydytoja gimdei? saunus zmogus tas Laimutis  wub.gif

Pas Česnavičienę. O Laimutis tikrai geras žmogutis
Atsakyti
superine istorija thumbup.gif nieko nuostabesnio nesu skaicius 4u.gif
Atsakyti
oi kokia istorija wub.gif
labai panaši į mano... lašelinės, skatinamieji, skausmas ir noras eit namo arba nebegimdyt mirksiukas.gif
tik gaila mano istorijoj vietoj malonaus Laimučio buvo piktoka Oksana, kuriai nepatiko mano rėkimas rolleyes.gif

aukit laimingi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mea @ 2007 01 03, 19:19)
oi kokia istorija wub.gif
labai panaši į mano... lašelinės, skatinamieji, skausmas ir noras eit namo arba nebegimdyt mirksiukas.gif
tik gaila mano istorijoj vietoj malonaus Laimučio buvo piktoka Oksana, kuriai nepatiko mano rėkimas rolleyes.gif

aukit laimingi 4u.gif

aj, nagi velniai nemate tos Oksanos console.gif svarbu finalas geras thumbup.gif
Atsakyti
Dasha, po tokiu istoriju norisi vaikiuku.
sian man kazkokia jautri diena, pablioviau biski nuo to grazumo wub.gif
laikykites 4u.gif
Atsakyti
Nu istorija SUPER thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O mamytės pasakojimo maniera dar labiau SUPER biggrin.gif
Tavo istoriją paskaičius kažakaip optimizmo pasiėmiau... kad visi baisūs dalykai baigiasi sėkmingai... smile.gif

Asaros liejosi skaitant... is pradziu is juoko... o paskui matyt nuo kitu emociju, kurios toooooooookios siltos wub.gif
Bukit sveikutes ir laimingos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(versus @ 2007 01 06, 16:08)
Dasha, po tokiu istoriju norisi vaikiuku.
sian man kazkokia jautri diena, pablioviau biski nuo to grazumo wub.gif
laikykites 4u.gif

tai ir linkiu kad tik tokios asaros butu bigsmile.gif
Jolitux saunuole, akd pasiemei tik geras emocijas thumbup.gif aciu tai uz gerus palinkejimus
Atsakyti
Saunuole kaip susijaudinau wub.gif wub.gif wub.gif Sekmes dideliausios 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laivite: 11 sausio 2007 - 23:02
nu mamyte,maladiec thumbup.gif
juokiausi balsu lotuliukas.gif
linksmosios istorijos kaltininkei daug sveikatytes 4u.gif super mamytei ir jaunuoliui dar tokiu istoriju bet dvi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2007 01 11, 23:02)
Saunuole kaip susijaudinau wub.gif  wub.gif  wub.gif Sekmes dideliausios 4u.gif

nu jau nu jau, prisimink savo istorija - kazin a maziau susijaudinsi tongue.gif

QUOTE(romuciukas @ 2007 01 12, 09:55)
nu mamyte,maladiec thumbup.gif
juokiausi balsu lotuliukas.gif
linksmosios istorijos kaltininkei daug sveikatytes 4u.gif  super mamytei ir jaunuoliui dar tokiu istoriju bet dvi biggrin.gif

oj na atsargiai jus su palinkejimais mastau.gif jei ir butu, tai tikiuosi lengviau, oj lengviau bus... biggrin.gif
Atsakyti
supermama.gif
mano pupsikelis jau pradeda bandyt sedet smile.gif sunkiai dar gaunas, nelaiko stuburelis- bet noro daugiau nei jegu lotuliukas.gif pradejom vaziuot, uzsirasinet i darzzelius - kai paziuriu, kad kleckai ten laksto, atrodo, neitiketina, kad ji kazkada begios ir bus toookia didele unsure.gif
Atsakyti