aciu mergaites uz gerus atsiliepimus
skaitau naujas mamuku istorijas ir tartum dar karta ishgyvenu viska, tik niekaip nesitiki kad praejo jau daugiau nei 5 menesiai o tas mazas zmogutis - rodos, visa mano gyvenima ir buvo salia neisivaizduoju buvimo, kvepavimo, dziaugsmo be jos
smagiai viską aprašei, šaunuolė
fainai tu viską aprašei gimdymas ir mano labai panašus buvo... 11 parų pupa vėlavo iš pilvuko išlįsti, tada skatinamieji, tokie kaip tavo sąrėmiai irgi naktį, tada vėl skatinamieji... bet viskas baigės gerai, o mano brangenybė auga nuostabi
aukit stiprūs ir sveiki
aukit stiprūs ir sveiki
QUOTE(egliushka @ 2006 12 12, 16:56)
fainai tu viską aprašei gimdymas ir mano labai panašus buvo... 11 parų pupa vėlavo iš pilvuko išlįsti, tada skatinamieji, tokie kaip tavo sąrėmiai irgi naktį, tada vėl skatinamieji... bet viskas baigės gerai, o mano brangenybė auga nuostabi
aukit stiprūs ir sveiki
aukit stiprūs ir sveiki
aciu aciu, grazu, kai viskas gerai baigias ir jus aukit diduciai
va jum balionas uz grazia istorija
O cia tai istorija!
Tikrai verta medalio! Ir ne tik istorija, bet pati pagrindine dalyve jo nusipelne!!!
Sekmes auginant mazaja zuikute!... O del tu kiausiniu ir pauksciuku - sutinku...Kodel mes negalim nueit i parduotuve, ar siltnami ir nusiskint "leliuka"?...Bet yra ir geru dalyku zmonijoj... Va dramblienem neshtumas trunka vos ne dvigubai nei mums...Gal jom sir gimdymas "kitoks"?...
Taip, kad gimde moterys gimdo ir gimdys... Tik salygos gereja, ir nuskausminamieji tobuleja... Lai dar tada jie tobuleja...
O jums sekmes!!!
Tikrai verta medalio! Ir ne tik istorija, bet pati pagrindine dalyve jo nusipelne!!!
Sekmes auginant mazaja zuikute!... O del tu kiausiniu ir pauksciuku - sutinku...Kodel mes negalim nueit i parduotuve, ar siltnami ir nusiskint "leliuka"?...Bet yra ir geru dalyku zmonijoj... Va dramblienem neshtumas trunka vos ne dvigubai nei mums...Gal jom sir gimdymas "kitoks"?...
Taip, kad gimde moterys gimdo ir gimdys... Tik salygos gereja, ir nuskausminamieji tobuleja... Lai dar tada jie tobuleja...
O jums sekmes!!!
Liuks istorija gan nuotaikinga sveikatytes jums ir aukit dideli dideli!!!
joo kliniku apranga .. teko patirti ypac naktinius
joo kliniku apranga .. teko patirti ypac naktinius
QUOTE(Lainusia @ 2006 12 24, 07:24)
Va dramblienem neshtumas trunka vos ne dvigubai nei mums...Gal jom sir gimdymas "kitoks"?...
oj nenoreciau net pagalvot o jeigu dvigubai ir sunkiau?
QUOTE(=SVAJA= @ 2006 12 26, 22:21)
Skaičiau šią istoriją dar prieš gimdymą ir vis juokaudama vyrui sakiau, kad, pamatysi, kaip teks gimdyti pas Laimutį. Kai jau sėdėjom KMUK vėlų vakarą, laukdami savo akušerio, dar pažvengėm, kad ateis Laimutis ir akurat, atsidaro durys ir vyriškis sako: "Sveiki, mano vardas Laimis, aš jūsų akušeris." Mano akys buvo kvadratinės, pasirodo, galima ir prisišnekėti. Bet jis buvo aukštumoj, labai jam dėkonga, kaip ir gydytojai