Įkraunama...
Įkraunama...

Liepos atėjimo istorija

aciu mergaites uz gerus atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
skaitau naujas mamuku istorijas ir tartum dar karta ishgyvenu viska, tik niekaip nesitiki kad praejo jau daugiau nei 5 menesiai bigsmile.gif o tas mazas zmogutis - rodos, visa mano gyvenima ir buvo salia wub.gif neisivaizduoju buvimo, kvepavimo, dziaugsmo be jos schmoll.gif
Atsakyti
smagiai viską aprašei, šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
fainai tu viską aprašei biggrin.gif gimdymas ir mano labai panašus buvo... 11 parų pupa vėlavo iš pilvuko išlįsti, tada skatinamieji, tokie kaip tavo sąrėmiai irgi naktį, tada vėl skatinamieji... bet viskas baigės gerai, o mano brangenybė auga nuostabi wub.gif
aukit stiprūs ir sveiki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egliushka @ 2006 12 12, 16:56)
fainai tu viską aprašei  biggrin.gif  gimdymas ir mano labai panašus buvo... 11 parų pupa vėlavo iš pilvuko išlįsti, tada skatinamieji, tokie kaip tavo sąrėmiai irgi naktį, tada vėl skatinamieji... bet viskas baigės gerai, o mano brangenybė auga nuostabi wub.gif
aukit stiprūs ir sveiki  4u.gif

aciu aciu, grazu, kai viskas gerai baigias mirksiukas.gif ir jus aukit diduciai 4u.gif
Atsakyti
va jum balionas 4u.gif uz grazia istorija wub.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglute:} @ 2006 12 14, 12:04)
va jum balionas 4u.gif uz grazia istorija wub.gif  smile.gif

aciuks.gif
Atsakyti
O cia tai istorija! thumbup.gif
Tikrai verta medalio! Ir ne tik istorija, bet pati pagrindine dalyve jo nusipelne!!!
Sekmes auginant mazaja zuikute!... O del tu kiausiniu ir pauksciuku - sutinku...Kodel mes negalim nueit i parduotuve, ar siltnami ir nusiskint "leliuka"?...Bet yra ir geru dalyku zmonijoj... Va dramblienem neshtumas trunka vos ne dvigubai nei mums...Gal jom sir gimdymas "kitoks"?...
Taip, kad gimde moterys gimdo ir gimdys... Tik salygos gereja, ir nuskausminamieji tobuleja... Lai dar tada jie tobuleja... bigsmile.gif ax.gif
O jums sekmes!!! 4u.gif
Atsakyti
Liuks istorija gan nuotaikinga thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif sveikatytes jums ir aukit dideli dideli!!! wub.gif wub.gif

joo kliniku apranga .. doh.gif teko patirti ypac naktinius lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lainusia @ 2006 12 24, 07:24)
Va dramblienem neshtumas trunka vos ne dvigubai nei mums...Gal jom sir gimdymas "kitoks"?...

oj nenoreciau net pagalvot blink.gif o jeigu dvigubai ir sunkiau? doh.gif
QUOTE(=SVAJA= @ 2006 12 26, 22:21)
joo kliniku apranga .. doh.gif  teko patirti ypac naktinius  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

hihihi.gif
Atsakyti
Grazi istorija, as jau antra karta ja skaitau drinks_cheers.gif . Sekmes, sveikatos wub.gif
Atsakyti
Skaičiau šią istoriją dar prieš gimdymą ir vis juokaudama vyrui sakiau, kad, pamatysi, kaip teks gimdyti pas Laimutį. Kai jau sėdėjom KMUK vėlų vakarą, laukdami savo akušerio, dar pažvengėm, kad ateis Laimutis ir akurat, atsidaro durys ir vyriškis sako: "Sveiki, mano vardas Laimis, aš jūsų akušeris." Mano akys buvo kvadratinės, pasirodo, galima ir prisišnekėti. Bet jis buvo aukštumoj, labai jam dėkonga, kaip ir gydytojai
Atsakyti