šaunuolė
visokeriopos jums sekmės
sveikinu
norėsis, norėsis dar
norėsis, norėsis dar
aciu visoms uz palinkejimus
geras su tais kiaušiniais ir pauksščiais ale sumastyk
būtinai šitą istoriją ant popieriaus atspausdink ir paskui duosi savo mergytei paskaityt
būtinai šitą istoriją ant popieriaus atspausdink ir paskui duosi savo mergytei paskaityt
Labai graži istorija Aukit sveikos ir didelės
Dasha, tu kaip visada - nemirtinga
nu maladiec Dasha ir dar manes ziuriu nepamirsai
sekmes jums
sekmes jums
QUOTE(Lavute @ 2006 07 21, 17:54)
nu tai kad tau va teko garbes sudalyvaut mus, kaip sakant, istorijoj
Labai sauni istorija, o dar sauniau kad prisiruosei ja parasyt. Nes as dar neparasiau nei apie pirma, nei apie antra gimdyma...
O dar smagiau, kad kai tu gimdei, mano leliukas jau gulejo salia manes. Kaip smagu, nes musu vaikuciai ta pacia diena gime. Tik manasis nakti 2.10
O dar smagiau, kad kai tu gimdei, mano leliukas jau gulejo salia manes. Kaip smagu, nes musu vaikuciai ta pacia diena gime. Tik manasis nakti 2.10
Saunuole . Pritariu mintims apie gydytoju kntrybe. Turbut mazai dar kam tenka tiek keiksmu isklausyt..
QUOTE(Angangute @ 2006 07 22, 15:48)
Labai sauni istorija, o dar sauniau kad prisiruosei ja parasyt. Nes as dar neparasiau nei apie pirma, nei apie antra gimdyma...
aham, jus pirmesni bet smagu, kad ta pacia diena