Įkraunama...
Įkraunama...

Liepos atėjimo istorija

Aciu visoms uz gerus zodzius 4u.gif
Atsakyti
atrodo ir gimdyt nebaisu kai su sypsena taip viska papasakojai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mimosa @ 2009 05 20, 15:55)
atrodo ir gimdyt nebaisu kai su sypsena taip viska papasakojai  4u.gif

Man jau ir kasdien vis maziau ir maziau baisu.. bet, dar nepakankamai, kad noreti antro biggrin.gif
Atsakyti
Nuostabi istorija 4u.gif
Atsakyti
graziai ir beabejo linksmai papasakota istorija thumbup.gif sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
Nuoširdžiai blioviau ... iš juoko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Išgaravo visos baimės gimdyt smile.gif
Liepai sveikatytės ir skanaus pienuko, o Mamtyei ir Jaunuoliui kantrybės lotuliukas.gif Šaunuoliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarkele_87 @ 2009 06 08, 13:07)
Nuoširdžiai blioviau ... iš juoko lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Išgaravo visos baimės gimdyt smile.gif
Liepai sveikatytės ir skanaus pienuko, o Mamtyei ir Jaunuoliui kantrybės lotuliukas.gif Šaunuoliai smile.gif

Oj aciu, didele jau mano Liepa, bet pieneli vis dar geria pries miegeli. Tik skundzias, kad aukletoja darzely neturi pienelio, tik vandenuko ir arbateles biggrin.gif
Atsakyti
Kaip nuostabiai aprasyta istorija! Tokias norisi skaityti dar ir dar! thumbup.gif

Aikit sveikutes 4u.gif

Tik as nesuprantu to paprocio gimdyvei leisti skatinamuosius nors viskas sauniai savaime vyksta. Kad daktarams maziau lakstyt reiketu? unsure.gif
Atsakyti
super linksma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taistė @ 2009 11 15, 15:02)

Tik as nesuprantu to paprocio gimdyvei leisti skatinamuosius nors viskas sauniai savaime vyksta. Kad daktarams maziau lakstyt reiketu?  unsure.gif

Na, bent jau mano atveju ne viskas sklandžiai vyko - kadangi kurį laiką daugiau neatsidarė kakliukas, bandė viską suaktyvint sujudinant - bet nepadėjo, tai ir ėmė skatinti. Beje kai prasidėjo skatinimas - akušeris dažniau būdavo pas mus - tai dėl to lakstymo kaip ir nesigauna logiškai, jiems kaip tik atidžiau tenka stebėti tiek gimdyvę, tiek vaikiuko tonus.
Atsakyti
na linxma tokia istorija, sekmes jums smile.gif
Papildyta:
..pamirsau pamineti kad si istorija man primine mano gimima..nes kaj mama pasakojo..jai gimdymo terminas ir buwo nustatytas birzelio 26, o kadangi pernesiojo taj ir gimiau liepos 4 d smile.gif kazkaip idomu skaityti,ir kartu atsiminti,,kad gywenime yra nemazai pasikartojanciu datu ir ivykiu g.gif
Atsakyti
nu mamytes humoro jausmas tai nerealus biggrin.gif biggrin.gif super istorija biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti