QUOTE(dianita @ 2006 12 13, 14:34)
tikrai laukia... manes SAS Kopenhagoje ne tik lauke, bet ir stiuardeses blaskesi po hola manes ieskodamos, o kai atlekiau prie lektuvo, tai visa igula su kapitonu pamelusiu is pykcio tik manes ir lauke... o as keiciau lektuvus, o dane, kuri mane kviete per mikrofona kalbejo labai neaiskiai angliskai su danisku akcentu, tai as nesupratau, nes pervargus buvau...
Čia, matyt, tranzitu skridai. Todėl ir ieškojo tavęs. Nes keleivio bagažas ir keleivis turi skristi KARTU. Tai ko gero, nusprendė, kad bus greičiau surasti tave, negu surasti ir iškrauti bagažą.
O dėl RYANAIR, tai kiek žinau, lygtai aptarnaujančiai firmai, o gal ir pačiam oro uostui gresia 15 tūkstančių eurų bauda už tai, kad registruoja PAVĖLAVUSĮ keleivį. Tai ko gero, ta moteris su mergaitėm tiek neturėjo
Man tokie vaizdai panašūs ir provokuojančius. Nėra daugiau jokių avialinijų iš Kauno, skrendančių į Londoną ar Dubliną, taigi kaip ta moteris galėjo ieškoti kitų reisų
Ir gana dengtis vaikais, pačiai pridarius nesąmonių.
Skaičiau, kad neva Ryanair turi saugoti klientūrą. Nesąmonė
Tiek emigrantų, kad tikrai, atsiras kas skrenda. Kas nori komforto, tas skrenda LAL'u, SAS'u ar AirBaltic..ar privačiais
jet'ais.
O Ryanair'o biznis paprastas: juk už bilietą pinigus nuo kortelės nuskaito iš karto, vos tik patvirtina rezervaciją. Ir jeigu keleivis nesilaiko taisyklių, jis nepatenka į lėktuvą. Pinigai negrąžinami, krėslas "skrenda" tuščias. Ir lėktuvui lengviau, ir personalui.
O žmogui vistiek reikia. Pakeiksnoja ir vėl perka bilietą.
Tai kas kaltas, kad mokosi iš savų, o ne svetimų klaidų.
Papildyta:
QUOTE(nenuorama1977 @ 2006 07 17, 01:23)
i oro uotą važiuoja 29 autikas
o šiaip dar
varo 120 mikrius tik nežinau ar į oro uostą užsuka
taip, važiuoja tokie. Ir dar taxi važiuoja.
QUOTE(savanna @ 2006 10 01, 02:54)
Greitai skrisiu is Karmėlavos, reikės nusigauti nuo autobusų/geležinkelio stoties, 29 autobuso grafiką susižinojau, o iš kur man
ištraukti 102 mikriuko grafiką?
atsiprašau, bet kitas skundas ko gero bus apie "nepagaunamą" kokį nors 012 mikriuką
tai va tokie keleiviai ir taip jie skaito informaciją...
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...