QUOTE(klumpele @ 2015 02 26, 17:07)
Įdomu, kokiais požymiais matuojamas kontakto su vaiku gilumas, kokie požymiai liudija, kad neturite rakto į vaiko pasaulį.
Žema vaiko saviverte ir/arba destruktyviu jo elgesiu.
QUOTE(world @ 2015 02 26, 17:25)
Ne vien Grazina, jusu bendramintes nuolat akcentuoja, kad labai baisu gyventi zinant, kad bet kada gali ateiti tetos su blonknotais ir patikrinti. As ir parasiau, kad as nebijau, pas mane galit nors ir visas SM uzeiti, bet kada
Jeigu aš, asmeniškai, tai ne tai, kad baisu, bet nenorėčiau. Nu, nenorėčiau. O, jei ateis tetos, kai aš sugalvojau generalinę tvarką pasidaryti, vaizdelis sutikit, nebus tobulas.
O, jei mama keista atidarys duris iš ryto, nu gerai, per pietus su chalatu, kodėl iš karto kažkas blogo? O, gal ji visą naktį su vyru meilę žaidė

ką negali būti neiišsimiegojusi? Arba, jai dantį skaudėjo? Nu, netikiu, kad tik prašvito iš karto bac... makiažas, apranga, vaikučiai aprengti, sušukuoti, namai žiba. Netikiu, kad visada taip būna. Mano dėstytoja diskusijoje yra išsakiusi, kad namuose vaikui turi būti leidžiama ir kojas susikelti ant staliuko, ir valgyti su pižama ir valgyti be peilio ir šakutės ir t.t. ir pan. Nes, tai yra namai. Kur kitur atsipalaiduosi, jei ne namuose. O, be to pažiūrėkit, kiek gatvėje būna žmonės sumaišo ar žmogus susirgęs ar vaistų pavartojęs, ar girtas.
QUOTE(kackac @ 2015 02 26, 18:00)
O gal tyliai teisiasi su norvegais?
Aš manau, kad teisiasi tyliai.
QUOTE(Ašaka @ 2015 02 26, 19:11)
1. Taigi, šią istoriją Jūs žinote, matėte vaikų reakciją po susitikimų su mama, todėl galite turėti savo tvirtą nuomonę. O dabar įsivaizduokit, TV parodoma laida su verkiančia, nuprausta ir sušukuota mama. Kaip manote, ar atsirastų ją palaikančių, nes "mamos vaikui niekas nepakeis"?
2. Ar patikėtumėte istorijomis, kad vaikus Anglijoje paima už neįdėtą pusryčių dėžutę? Turbūt, ne, nes žinote "sistemą".
O ką mes visos, čia diskutuojančios, žinom apie Norvegiją? Yra keletas, teigiančių, kad ten gyvena (Tosk, Madrugada, Vilnera), bet kažkodėl kai kurios narės mano už jas žinančios geriau.
Beje, SM yra "Norvegijos plepučių" tema.
Palaukit, yra mamos istorija. Yra vaikų istorija. Aprenk, išdažyk kiek nori, bet istorija sako, kad mama leido savo vaikus tvirkinti už narkotikus.
Patikėčiau, žinokit. Absurdo istorijų yra daug. Kaip ir užtenka būti sirgus depresija, užtenka būti buvus alkoholiku ir t.t. ir pan. Tikrai patikėčiau. Kaip čia kažkas rašė, žiūrint ant kokio iniciatyvaus durniaus užsirausi.
Toliau nežinau, nesupratau, kodėl man pasiūlėt paskaityti jų temą. Man neaktualūs jų gyvenimai. Ačiū.