Ale kiek egzzzzperčių , kažin ko pačios nelipat ant EV scenos? Gal geriau sudainuotumėt .
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 02 24, 16:55)
Nu taip, pati pirma daina, surinkusi daugiausiai balsų - švedų pribalsuota. Tai kur čia teisybė, kad švedai mums išrinko dainą? Apie balsavimą čia ne viena gyrėsi, kad iš tel. galima daug kartų balsuoti ir dar pamokė kaip. Taip pat nepamirškite proxy serverių. Man tas internetinis balsavimas - tai pati didžiausia nesąmonė. Ir jokio ten sąžiningumo jame nematau.
o aš ne apie tai, sistemos čia jau dar atskira kalba, ir ne žiūrovų bėda, kad organizatoriai neapgalvojo, kaip apribot daugartinį balsavimą, ir apribot kitų šalių balsus (nors man irgi sistema nepatiko, man išvis neleido vėliau balsuot kažkodėl)... bet faktas, kad buvo teigta, kad trys daugiausiai surinkusios pateks į finalą (nebuvo minėta, kad ne iš LT balsuot negalima), ir staiga... kažkokiu būdu atsiranda This time buvus 6 (!) vietoj, kažkur nunyksta Not perfect, Factory hearts (nu čia dar anksčiau, bet visgi - taip nieko ir nepaaiškino), nebuvus tarp dviejų atsilikusių.. kas.. kaip... kodėl...?
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2015 02 24, 17:25)
Ale kiek egzzzzperčių , kažin ko pačios nelipat ant EV scenos? Gal geriau sudainuotumėt .
oj prajuokinot... šitas jūsų parašymas, tolygus, kad koks netikęs chirurgas operuotų, padarytų klaidą, ir žmogus numirtų. Ir ką irgi sakytumėt, nu bet nieko, o koks kioskininkas ir taip nesugebėtų tai vat šitas jūsų "kodėl pačios nelipat visiškai tas pats".. todėl, tai yra muzikantų darbas, o savo darbą reikia daryt GERAI
Papildyta:
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 02 24, 17:16)
Nepatinka man ir užsienio komisija, bet ką daryt, kad organizatoriai juos pakvietė. Bet visgi bent jau matai tuos žmones, jie turi pagrįsti savo nuomonę, o internete švedai subalsavo, nes kompozitorius paprašė. Toks balsavimas facebooko lygio
palaukit, kuris iš komisijos grindė savo nuomonę? čia aš nekalbu apie finalinį, kai jau jie sėdėjo, bet anksčiau? tik perskaitydavo balsus ir tiek.
kitas dalykas, jei tik pagrindime esmė, tai pagrindimus sugalvot daug proto nereikia, visi ir tie švedai galėjo pagrįst - "čia man suknelė nepatiko", "čia žinsneliai nemadingi", "bučinukas nenuoširdus" ir pan kai kurie komisijos "pagrindimai" panašiame lygmenyje ir buvo, deja...
QUOTE(oziarage @ 2015 02 24, 17:40)
O gal kas žinote tiksliai kiek šalių jau išsirinko dainų?
nežinau, kiek galima tuo remtis, bet pagal čia 19 šalių (apačioj lentelė)
http://en.wikipedia....ng_Contest_2015
QUOTE(blackkiss @ 2015 02 24, 17:37)
o aš ne apie tai, sistemos čia jau dar atskira kalba, ir ne žiūrovų bėda, kad organizatoriai neapgalvojo, kaip apribot daugartinį balsavimą, ir apribot kitų šalių balsus (nors man irgi sistema nepatiko, man išvis neleido vėliau balsuot kažkodėl)... bet faktas, kad buvo teigta, kad trys daugiausiai surinkusios pateks į finalą (nebuvo minėta, kad ne iš LT balsuot negalima), ir staiga... kažkokiu būdu atsiranda This time buvus 6 (!) vietoj, kažkur nunyksta Not perfect, Factory hearts (nu čia dar anksčiau, bet visgi - taip nieko ir nepaaiškino), nebuvus tarp dviejų atsilikusių.. kas.. kaip... kodėl...?
Papildyta:
palaukit, kuris iš komisijos grindė savo nuomonę? čia aš nekalbu apie finalinį, kai jau jie sėdėjo, bet anksčiau? tik perskaitydavo balsus ir tiek.
kitas dalykas, jei tik pagrindime esmė, tai pagrindimus sugalvot daug proto nereikia, visi ir tie švedai galėjo pagrįst - "čia man suknelė nepatiko", "čia žinsneliai nemadingi", "bučinukas nenuoširdus" ir pan kai kurie komisijos "pagrindimai" panašiame lygmenyje ir buvo, deja...
Papildyta:
Kaip supratau, jūs bendrai prieš neskaidrumą, bet už nesąžiningą internetinį balsavimą, kadangi jūsų mėgstama daina turbūt buvo aukštai pakilusi?
Jeigu būtumėt už skaidrumą, tai negintumėt tokio absurdiško internetinio balsavimo, kur kas kiek norėjo, tiek galėjo balsuot už jam patinkančią dainą gudraudamas ir taip ją iškelti į viršų.
QUOTE(blackkiss @ 2015 02 24, 18:37)
oj prajuokinot... šitas jūsų parašymas, tolygus, kad koks netikęs chirurgas operuotų, padarytų klaidą, ir žmogus numirtų. Ir ką irgi sakytumėt, nu bet nieko, o koks kioskininkas ir taip nesugebėtų tai vat šitas jūsų "kodėl pačios nelipat visiškai tas pats".. todėl, tai yra muzikantų darbas, o savo darbą reikia daryt GERAI
O tai kaip tada visokios olialiaškės, įsivaizduojančios, kad moka dainuot, lipa ant scenos. O Pojavis , jis gi neturi jokio muzikinio išsilavinimo (pataisykit jei klystu) , ėmė ir užlipo . Dainuoti- ne ligonius operuoti
QUOTE(Maja Di @ 2015 02 24, 19:16)
O tai kaip tada visokios olialiaškės, įsivaizduojančios, kad moka dainuot, lipa ant scenos.
Mda.. pasaket, kaip 5 metu vaikas 'o Petriukas taip daro, tai ir as galiu'.
QUOTE(Maja Di @ 2015 02 24, 18:16)
O Pojavis , jis gi neturi jokio muzikinio išsilavinimo (pataisykit jei klystu) , ėmė ir užlipo . Dainuoti- ne ligonius operuoti
Mamontovas irgi lyg neturi muzikinio išsilavinimo , bet lipo ant scenos jau daug metų ir nors tu ką
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 02 24, 20:23)
nekažin kaip ties ta vreuuvreuuvreuuu
o oficialus video mūsų atstotų yra, įdomu?
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 02 24, 17:55)
Jeigu būtumėt už skaidrumą, tai negintumėt tokio absurdiško internetinio balsavimo, kur kas kiek norėjo, tiek galėjo balsuot už jam patinkančią dainą gudraudamas ir taip ją iškelti į viršų.
Telefonu irgi galima taip pat Net informacija buvo pasklidusi dėl spec. perkamų kortelių ir mes patys čia Liepą pajuokinėjome dėl to
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2015 02 24, 19:51)
o oficialus video mūsų atstotų yra, įdomu?
Baikit, kaip su amebom taip greit susuksi?
QUOTE(mjforever @ 2015 02 24, 19:51)
nekažin kaip ties ta vreuuvreuuvreuuu
tamstos gif'ai kaip visad
ką, vėl iš ridikiulių daužotės tema tuoj pavirs į temutę apie Norvegijos vaikus tas pats per tą patį