Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (8)

Belgija varo bigsmile.gif

Airija ir Moldova kaip baisiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 13 gegužės 2015 - 14:00
QUOTE(oziarage @ 2015 05 13, 13:56)

Kaip Kirilkinas rašo: Liveta ir Petras Kazlauskai netyčia susapnavę Eurovizija biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 13, 14:34)
Giržadas kaip susenęs, kaip po ligos kokios g.gif

Akinius pakeitė smile.gif
Atsakyti
O man ju apranga grazi. Tiek Monikos suknele , tiek Vaido liemene ir kelnes. Ju spalva patinka tokia pilkai melsva ar melsvai pilka. smile.gif
Atsakyti
Dabar pažiūrėjau ant scenos kaip atrodo be tapkių. Nu visai neblogai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ida66 @ 2015 05 13, 13:35)

Jūs pažiūrėkit kaip Monika juda. Kaip žaba kokia smile.gif
Atsakyti
„Dar vakar žinojau, kad šiandien repeticija man bus sunki, man patarė nedainuoti kai kurių dainos vietų, bet negaliu nedainuoti.

Užklupo pavasario virusas, prieš kelionę į Lietuvą ir su lašeline teko pagulėti, net galvą buvo sunku pakelti. Greitai pavargstu, balsas – dar tikrai ne pačios geriausios formos.

Porą kartų padainavus per repeticiją, kitus kartus jau nusėdo balsas. Bet nieko, aš stiprus, geriu antibiotikus, viskas bus gerai“, – žadėjo V.Baumila.

http://www.lrytas.lt...milos-balso.htm
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2015 05 13, 15:34)
„Dar vakar žinojau, kad šiandien repeticija man bus sunki, man patarė nedainuoti kai kurių dainos vietų, bet negaliu nedainuoti.

Užklupo pavasario virusas, prieš kelionę į Lietuvą ir su lašeline teko pagulėti, net galvą buvo sunku pakelti. Greitai pavargstu, balsas – dar tikrai ne pačios geriausios formos.

Porą kartų padainavus per repeticiją, kitus kartus jau nusėdo balsas. Bet nieko, aš stiprus, geriu antibiotikus, viskas bus gerai“, – žadėjo V.Baumila.

Nuo kada antibiotikais gydo virusus?
Atsakyti
Aš mirštu nuo savo čekų, šiurpuliai, šiurpuliai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolleee @ 2015 05 13, 15:34)

Alibi jau paruoštas biggrin.gif O mOnika sakys, kad žiedlapiai apvytę buvo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 13 gegužės 2015 - 14:48
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 13, 14:47)

drinks_cheers.gif Prasideda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 13, 15:47)
Aš mirštu nuo savo čekų, šiurpuliai, šiurpuliai wub.gif
Papildyta:

Nu jau tikrai! Virusai, antibiotikai ir t.t. Bet visada randa kažkokius pasiteisinimus.
Atsakyti
user posted image

su kokiu čia batų vaksu išsimaliavojo doh.gif
Atsakyti