Rusiškam psl. va kokia klaidelė, kažin ne lemtinga vieta mūsiškiams?)
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 12, 12:38)
Nius taip. Tik po to straipsnis po straipsnio spaudoje: ups, atsiprašau, nusidainavau, nepataikiau į natas, gerklę skaudėjo
na neesmė
QUOTE(BevardeX @ 2015 05 12, 13:03)
Ką ten rašo? Neišdidina mano telefonas
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 12, 10:29)
Nebent stebuklas įvyktų ir žmonėms susisuktų smegenėlės. Prisiminiau vienų metų 7 vietą, tai buvo lenkų daina, kuriems šiaip jau irgi vis nesisekdavo. Tai ten tiek dirbo per tą dainą: ryškūs žmonės, 3 kalbom dainavo...
Aišku, kaip pernai tas olandų berods duetas, stojo, sudainavo ir vualia. Bet iš kitos pusės ten buvo tokia dermė, darna, apšvietimas, kiekvienas blakstienos sukrutinimas atidirbtas.
Pas mus to nėra. Tauta mes nedaininga, kad ir ką patys apie save galvotume, bet tai juokinga tiesiog Palyginkime save ir eilę metų buvusius įvairius duetus, kur žmonės gyvi, ne miegantys, ryškūs ir dažnai net į finalą nepraeidavo.
Aišku, kaip pernai tas olandų berods duetas, stojo, sudainavo ir vualia. Bet iš kitos pusės ten buvo tokia dermė, darna, apšvietimas, kiekvienas blakstienos sukrutinimas atidirbtas.
Pas mus to nėra. Tauta mes nedaininga, kad ir ką patys apie save galvotume, bet tai juokinga tiesiog Palyginkime save ir eilę metų buvusius įvairius duetus, kur žmonės gyvi, ne miegantys, ryškūs ir dažnai net į finalą nepraeidavo.
Na, jeigu Linkytė savo tiesiom medinėm kojom į šonus nejudės, gal praeis į šeštadienį
QUOTE(Šokoladė @ 2015 05 12, 13:21)
na neesmė
Taip išeina, nes net dainingieji italai padaro pertraukų Eurovizijoje, o mes vis traukiame visokius iš rūsio ir vežame parodyti, o kaipgis, tokie dainorėliai
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 12, 13:49)
Taip išeina, nes net dainingieji italai padaro pertraukų Eurovizijoje, o mes vis traukiame visokius iš rūsio ir vežame parodyti, o kaipgis, tokie dainorėliai
QUOTE(mjforever @ 2015 05 11, 20:24)
prasideda veiksmas. Ta suknelė tai mane gasdina.
mane irgi. kam tas rekordas, jį galima ir kitu metu pasidemonstruot. ir dar žydras kostiumas
nesąmonę vėl ant užpakalio užsidėjusi- V. Baumila ir M. Linkytė į Vieną pasiėmė ir savo talismanus
http://www.delfi.lt/...8#ixzz3ZwSukaef
Na ką, kur buvus, kur nebuvus, ir vėl atėjo Eurovizija Atrodo, tik neseniai aptarinėjom anų metų pasirodymus, o dabar jau vėl viskas iš naujo.
Turi man kažkokio žavesio tas kasmetinis eurovizinis maratonas
Dėl suknelių man irgi smalsu. Ale kai perskaičiau, kad Vaidas su kažkokiu žydru kostiumu, Monikos suknelė kilometrinė Nu gaal. Žiūrėsim kokį ten šedevrą tie dizaineriai išspaudė
Turi man kažkokio žavesio tas kasmetinis eurovizinis maratonas
Dėl suknelių man irgi smalsu. Ale kai perskaičiau, kad Vaidas su kažkokiu žydru kostiumu, Monikos suknelė kilometrinė Nu gaal. Žiūrėsim kokį ten šedevrą tie dizaineriai išspaudė
Ai, beje, šiųmetiniai mano diedai
https://www.youtube....h?v=duW-PsDbysg
https://www.youtube....h?v=duW-PsDbysg
QUOTE(Monmorensi @ 2015 05 12, 18:59)
mane irgi. kam tas rekordas, jį galima ir kitu metu pasidemonstruot. ir dar žydras kostiumas
Jūs juokaujate dėl žydro kostiumo??? Apsaugok ir apšviesk! Čia su kažkokia užuomena ar įtikimu gėjams? Tragedija Jau bijau generalinės repeticijos vaizdų... Na ir kas jiems neleido kreiptis į kokius žinomus, turinčius vertę dizainierius? Manau, kad ir už dyką būtų pasiuvę...
Papildyta:
Vajez, ir dar suknelė kilometrinė. Nu kam? Už ką? Kodėl?
QUOTE(oziarage @ 2015 05 12, 20:52)
Na ir kas jiems neleido kreiptis į kokius žinomus, turinčius vertę dizainierius? Manau, kad ir už dyką būtų pasiuvę...
Abejoju. Ne vieni eurovizininkai ir mises guodesi, kad kreipesi su prasymais i daug dizaineriu ir isgirdo "ne".
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 12, 10:29)
Nebent stebuklas įvyktų ir žmonėms susisuktų smegenėlės. Prisiminiau vienų metų 7 vietą, tai buvo lenkų daina, kuriems šiaip jau irgi vis nesisekdavo. Tai ten tiek dirbo per tą dainą: ryškūs žmonės, 3 kalbom dainavo...
Nesu ir aš optimistė. Nepamenu Eurovizijos, kad country stiliaus dainuška užimtų aukštas vietas. Patiko Azerbaidžano, estų ir italų dainos.