Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (8)

Rusiškam psl. va kokia klaidelė, kažin ne lemtinga vieta mūsiškiams?smile.gif)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 12, 12:38)
Nius taip. Tik po to straipsnis po straipsnio spaudoje: ups, atsiprašau, nusidainavau, nepataikiau į natas, gerklę skaudėjo lotuliukas.gif

na neesmė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2015 05 12, 13:03)
Rusiškam psl. va kokia klaidelė, kažin ne lemtinga vieta mūsiškiams?smile.gif)

user posted image

Ką ten rašo? Neišdidina mano telefonas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 12, 10:29)
Nebent stebuklas įvyktų ir žmonėms susisuktų smegenėlės. Prisiminiau vienų metų 7 vietą, tai buvo lenkų daina, kuriems šiaip jau irgi vis nesisekdavo. Tai ten tiek dirbo per tą dainą: ryškūs žmonės, 3 kalbom dainavo...
Aišku, kaip pernai tas olandų berods duetas, stojo, sudainavo ir vualia. Bet iš kitos pusės ten buvo tokia dermė, darna, apšvietimas, kiekvienas blakstienos sukrutinimas atidirbtas.
Pas mus to nėra. Tauta mes nedaininga, kad ir ką patys apie save galvotume, bet tai juokinga tiesiog biggrin.gif Palyginkime save ir eilę metų buvusius įvairius duetus, kur žmonės gyvi, ne miegantys, ryškūs ir dažnai net į finalą nepraeidavo.

Na, jeigu Linkytė savo tiesiom medinėm kojom į šonus nejudės, gal praeis į šeštadienį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2015 05 12, 13:21)
na neesmė biggrin.gif

Taip išeina, nes net dainingieji italai padaro pertraukų Eurovizijoje, o mes vis traukiame visokius iš rūsio ir vežame parodyti, o kaipgis, tokie dainorėliai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 12, 13:49)
Taip išeina, nes net dainingieji italai padaro pertraukų Eurovizijoje, o mes vis traukiame visokius iš rūsio ir vežame parodyti, o kaipgis, tokie dainorėliai bigsmile.gif

hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 05 11, 20:24)
prasideda veiksmas. Ta suknelė tai mane gasdina.

drinks_cheers.gif mane irgi. kam tas rekordas, jį galima ir kitu metu pasidemonstruot. ir dar žydras kostiumas unsure.gif
Atsakyti
user posted image

nesąmonę vėl ant užpakalio užsidėjusi- V. Baumila ir M. Linkytė į Vieną pasiėmė ir savo talismanus

http://www.delfi.lt/...8#ixzz3ZwSukaef
Atsakyti
Na ką, kur buvus, kur nebuvus, ir vėl atėjo Eurovizija biggrin.gif Atrodo, tik neseniai aptarinėjom anų metų pasirodymus, o dabar jau vėl viskas iš naujo.
Turi man kažkokio žavesio tas kasmetinis eurovizinis maratonas biggrin.gif

Dėl suknelių man irgi smalsu. Ale kai perskaičiau, kad Vaidas su kažkokiu žydru kostiumu, Monikos suknelė kilometrinė blush2.gif Nu gaal. Žiūrėsim kokį ten šedevrą tie dizaineriai išspaudė biggrin.gif
Atsakyti
Ai, beje, šiųmetiniai mano diedai biggrin.gif
https://www.youtube....h?v=duW-PsDbysg
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 05 12, 18:59)
drinks_cheers.gif mane irgi. kam tas rekordas, jį galima ir kitu metu pasidemonstruot. ir dar žydras kostiumas  unsure.gif

Jūs juokaujate dėl žydro kostiumo??? doh.gif Apsaugok ir apšviesk! Čia su kažkokia užuomena ar įtikimu gėjams? Tragedija doh.gif Jau bijau generalinės repeticijos vaizdų... Na ir kas jiems neleido kreiptis į kokius žinomus, turinčius vertę dizainierius? Manau, kad ir už dyką būtų pasiuvę...
Papildyta:
Vajez, ir dar suknelė kilometrinė. Nu kam? Už ką? Kodėl?
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 05 12, 20:52)
Na ir kas jiems neleido kreiptis į kokius žinomus, turinčius vertę dizainierius? Manau, kad ir už dyką būtų pasiuvę...

Abejoju. Ne vieni eurovizininkai ir mises guodesi, kad kreipesi su prasymais i daug dizaineriu ir isgirdo "ne".
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 12, 10:29)
Nebent stebuklas įvyktų ir žmonėms susisuktų smegenėlės. Prisiminiau vienų metų 7 vietą, tai buvo lenkų daina, kuriems šiaip jau irgi vis nesisekdavo. Tai ten tiek dirbo per tą dainą: ryškūs žmonės, 3 kalbom dainavo...
Aišku, kaip pernai tas olandų berods duetas, stojo, sudainavo ir vualia. Bet iš kitos pusės ten buvo tokia dermė, darna, apšvietimas, kiekvienas blakstienos sukrutinimas atidirbtas.
Pas mus to nėra. Tauta mes nedaininga, kad ir ką patys apie save galvotume, bet tai juokinga tiesiog biggrin.gif Palyginkime save ir eilę metų buvusius įvairius duetus, kur žmonės gyvi, ne miegantys, ryškūs ir dažnai net į finalą nepraeidavo.

Nesu ir aš optimistė. Nepamenu Eurovizijos, kad country stiliaus dainuška užimtų aukštas vietas. Patiko Azerbaidžano, estų ir italų dainos.
Atsakyti