Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (8)

QUOTE(mjforever @ 2015 05 11, 20:24)
Nors ir buvo daugybė minčių dėl specialiųjų efektų naudojimo, kai kurie iš jų netiko „Eurovizijos“ režisieriams, tad galiausiai jų buvo atsisakyta. Tad jokie specialieji efektai lietuvių pasirodymo nelydės. „Ugnis, dūmai ir fejerverkai, kaip suprantate, mūsų pasirodymui visiškai netinka“, - sakė Lietuvos delegacijos vadovas Audrius Giržadas. Tuo tarpu konfeti, kurių pageidauta, pasirodo, negalės būti naudojami, nes neatititinka saugos reikalavimų.

Taigi viskas gerai, pilkoms pelytėms - pilka scena bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 12, 00:01)
Taigi viskas gerai, pilkoms pelytėms - pilka scena bigsmile.gif

Na, bet ir negatyvo karalienė Jūs - nepralenkiama biggrin.gif

Sėkmės mūsiškiams, viskas bus gerai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2015 05 12, 00:13)
Sėkmės mūsiškiams, viskas bus gerai 4u.gif  4u.gif

Man kuo toliau, tuo labiau jie ir jų daina patinka, net neabejoju, kad į finalą pateks.
Bet 11 žmonių palyda doh.gif ... Gal geriau kitkam pinigus reikėjo išleist ax.gif .
Atsakyti

Baikit, taip linksmai parašiau bigsmile.gif Vertinate tikriausiai per savo prizmę viską tongue.gif
Atsakyti

drinks_cheers.gif

aš taip pat norėčiau, kad bent į finalą patektų, kad būtų įdomiau jį žiūrėti biggrin.gif o kada pusfinalyje mūsiškiai dalyvaus? antradieni ar ketvirtadienį?
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2015 05 12, 09:21)
drinks_cheers.gif

aš taip pat norėčiau, kad bent į finalą patektų, kad būtų įdomiau jį žiūrėti  biggrin.gif o kada pusfinalyje mūsiškiai dalyvaus? antradieni ar ketvirtadienį?

Gegužės 21 d. pirmu numeriu 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 05 12, 09:36)
Gegužės 21 d. pirmu numeriu 4u.gif .

Dėkoju 4u.gif nereiks ilgai laukti pasirodymo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 12, 09:06)
Baikit, taip linksmai parašiau bigsmile.gif Vertinate tikriausiai per savo prizmę viską tongue.gif

Visiškai pritariu.
Kaip jau kažkas rašė, noriu ir aš, kad Lietuva patektų į finalą, kad būtų šeštadienį linksmiau žiūrėt. Aną naktį sapnavau, kad jie užims 7 vietą ir grįš nosis užrietę kaip laimėtojai. Oi bis įdomu kaip pasitvirtins sapnas mano biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 05 11, 20:24)
prasideda veiksmas. Ta suknelė tai mane gasdina. Kas ten per 11 žmonių ir kodėl važiuoja.

tai čia svarbiausia dalis ir yra, kad važiuos 11 žmonių biggrin.gif reikia gi kai kuriems etatiniams kasmet ten pabuvot biggrin.gif
o jei rimtai bandau suskaičiuot : Linkytė, Baumila, 4 back'ai - jau 6 žmonės. Toliau Giržadas, Tyla, Zeleniūtė (Tylos draugė) - dar 3. Logiškai mąstant Zilnys, Užkuraitis dar galėtų/turėtų važiuot, na ir dar turbūt tas, kas šokį statė g.gif
na, tokios mano spėlionės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 05 12, 09:46)
Visiškai pritariu.
Kaip jau kažkas rašė, noriu ir aš, kad Lietuva patektų į finalą, kad būtų šeštadienį linksmiau žiūrėt. Aną naktį sapnavau, kad jie užims 7 vietą ir grįš nosis užrietę kaip laimėtojai. Oi bis įdomu kaip pasitvirtins sapnas mano biggrin.gif

Nebent stebuklas įvyktų ir žmonėms susisuktų smegenėlės. Prisiminiau vienų metų 7 vietą, tai buvo lenkų daina, kuriems šiaip jau irgi vis nesisekdavo. Tai ten tiek dirbo per tą dainą: ryškūs žmonės, 3 kalbom dainavo...
Aišku, kaip pernai tas olandų berods duetas, stojo, sudainavo ir vualia. Bet iš kitos pusės ten buvo tokia dermė, darna, apšvietimas, kiekvienas blakstienos sukrutinimas atidirbtas.
Pas mus to nėra. Tauta mes nedaininga, kad ir ką patys apie save galvotume, bet tai juokinga tiesiog biggrin.gif Palyginkime save ir eilę metų buvusius įvairius duetus, kur žmonės gyvi, ne miegantys, ryškūs ir dažnai net į finalą nepraeidavo.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 12, 10:29)
Tauta mes nedaininga, kad ir ką patys apie save galvotume, bet tai juokinga tiesiog biggrin.gif Palyginkime save ir eilę metų buvusius įvairius duetus, kur žmonės gyvi, ne miegantys, ryškūs ir dažnai net į finalą nepraeidavo.

kaip nedaininga, daininga, pažiūrėkit kiek LT dainininkų, turbūt kas antras lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2015 05 12, 12:14)
kaip nedaininga, daininga, pažiūrėkit kiek LT dainininkų, turbūt kas antras lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nius taip. Tik po to straipsnis po straipsnio spaudoje: ups, atsiprašau, nusidainavau, nepataikiau į natas, gerklę skaudėjo lotuliukas.gif
Atsakyti