Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (8)

QUOTE(Monteverte @ 2015 05 05, 13:21)
Kuri šveduko pasiėmėt? Prognozuoja vyrukui aukštas vietas, gal net laimėjimą ax.gif
Mano švedukas wub.gif
Atsakyti
„Eurovizijos“ repeticijoje atskleistos Vaido Baumilos ir Monikos Linkytės pasirodymo detalės

Skaitykite daugiau: „Eurovizijos“ repeticijoje atskleistos Vaido Baumilos ir Monikos Linkytės pasirodymo detalės | Alfa.lt http://www.alfa.lt/s...s#ixzz3ZTRypdqO

neblogai jiems sekasi bėgti su daina biggrin.gif
Atsakyti
https://youtu.be/BoX5SYP1GYo
Atsakyti
V.Matačiūnaitės išpažintis: „Metai po „Eurovizijos“ buvo sunkūs“

http://www.lrytas.lt...buvo-sunkus.htm

oho, kaip apgaulingai šypsojosi unsure.gif
Atsakyti
taip ir būna su tuo jaunimu, eina dalyvaut "ant durniaus", paskui prisifantazuoja ir tikisi užkariaut pusę pasaulio, paskui seka nusivylimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 05 10, 20:17)
taip ir būna su tuo jaunimu, eina dalyvaut "ant durniaus", paskui prisifantazuoja ir tikisi užkariaut pusę pasaulio, paskui seka nusivylimas  g.gif

Vilija ant durniaus? Linkytė, tai sto balov ant durniaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 10, 20:21)
Vilija ant durniaus? Linkytė, tai sto balov ant durniaus ax.gif

surprise surprise biggrin.gif

„Jei visai atvirai, į „Eurovizijos“ atranką aš juk ėjau „ant durniaus“, tik paskui azartas ir noras atsirado“, – netikėtai prisipažino Vilija.

iš to paties straipsniuko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 10 gegužės 2015 - 20:13
QUOTE(Monmorensi @ 2015 05 10, 21:12)
surprise surprise  biggrin.gif

„Jei visai atvirai, į „Eurovizijos“ atranką aš juk ėjau „ant durniaus“, tik paskui azartas ir noras atsirado“, – netikėtai prisipažino Vilija.

iš to paties straipsniuko

Į atranką gal ir taip, net nebandžiau ginčytis. Maniau, kad dėl paties pasirodymo, atstovavimo turite omenyje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 10, 22:04)
Į atranką gal ir taip, net nebandžiau ginčytis. Maniau, kad dėl paties pasirodymo, atstovavimo turite omenyje ax.gif

su atstovavimu tai visi matė, kaip ji perspaudė su pasisakymais ir pasitikėjimu (tikru ar afišuojamu) savimi. šiųmetiniai dalyviai man rods santūriau vertina savo galimybes, nors, panašu, kad pasiseks jiems labiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 05 10, 23:35)
su atstovavimu tai visi matė, kaip ji perspaudė su pasisakymais ir pasitikėjimu (tikru ar afišuojamu) savimi. šiųmetiniai dalyviai man rods santūriau vertina savo galimybes, nors, panašu, kad pasiseks jiems labiau  rolleyes.gif

Mano manymu, žmogus ir turi ten eiti laimėti, nes toks to konkurso tikslas. Lyg ir pamenamos antroji, trečioji vieta, bet iš esmės svarbiausia tik pirmoji.
Atsakyti
tai vat, reikėjo eit laimėt, o ne ant durniaus biggrin.gif
Atsakyti
Nors ir buvo daugybė minčių dėl specialiųjų efektų naudojimo, kai kurie iš jų netiko „Eurovizijos“ režisieriams, tad galiausiai jų buvo atsisakyta. Tad jokie specialieji efektai lietuvių pasirodymo nelydės. „Ugnis, dūmai ir fejerverkai, kaip suprantate, mūsų pasirodymui visiškai netinka“, - sakė Lietuvos delegacijos vadovas Audrius Giržadas. Tuo tarpu konfeti, kurių pageidauta, pasirodo, negalės būti naudojami, nes neatititinka saugos reikalavimų.
Spaudos konferencijos metu Audrius Giržadas pasakojo, kad vizažo meistrų ir stilistų į Austrijos sostinę nesiveš, mat viskuo pasirūpins „Eurovizijos“ rengėjai. Vis dėlto į Vieną vyks net 11 žmonių delegacija. A. Giržadas minėjo, kad Vienoje atlikėjams bus gausu veiklos, tad viešbučio kambaryje jie tikrai nesėdės. Antradienį į Austriją išvykstančios delegacijos Vienoje laukia ne tik repeticijos (pirmoji – jau trečiadienį), bet ir turininga kultūrinė programa: koncertas Šionbruno rūmuose, Vienos filharmonijoje, plaukimas garlaiviu Dunojaus upe.
Kaip atrodys M. Linkytė ir V. Baumila, bus atskleista tik jų pasirodymo metu, tačiau jau visiems žinoma, kad M. Linkytės suknelė – rekordinė. Mados namų „Kristi Andress“ kurta suknelė yra išpuošta per 7 tūkst. rankomis iškirptų žiedlapių. Šiuo metu vyksta rekordo registravimo procedūra. Monikos suknelė bus įvairių spalvų, pasak pačios dainininkės - pavasariška. Vaido kostiumas – žydras.

Skaitykite daugiau: Vaidas Baumila ir Monika Linkytė išvyksta į Vieną: paaiškėjo „Eurovizijos“ pasirodymo detalės | Alfa.lt http://www.alfa.lt/s...s#ixzz3ZqrjxSdL

user posted image

prasideda veiksmas. Ta suknelė tai mane gasdina. Kas ten per 11 žmonių ir kodėl važiuoja.
Atsakyti