Euroviziniame klipe-vyrų bučiniai
http://www.delfi.lt/...s.d?id=67689236
Tai kaip gis, gi pas Končitą važiuoja
Moteros, o jūs tikrai Šikučių kaimo bendruomenės pirmininkės, ar tik apsimetat? Na, ir kas ten blogo su tuo vyrų bučiniu, kuris paskęsta kitokių bučinių sraute?
Geras, jaunatiškas klipas. Neįspūdingas, bet normalus.
QUOTE(paštininkė @ 2015 04 13, 15:32)
Moteros, o jūs tikrai Šikučių kaimo bendruomenės pirmininkės, ar tik apsimetat? Na, ir kas ten blogo su tuo vyrų bučiniu, kuris paskęsta kitokių bučinių sraute?
turbūt, bet aš nieko blogo irgi nematau, tik nustebino tokia puritoniškos LT visuomenės vizitinė
QUOTE(mjforever @ 2015 04 13, 18:10)
tik nustebino tokia puritoniškos LT visuomenės vizitinė
manęs nenustebino. juk ne ta visuomenės dalis kūrė ir filmavo klipą
fainas toks klipas. biudžetinis, bet fainas.
pažiūrėjau. tas klipas....
jau pigiau nebeišeitų, su mobilkom ir filmavo turbūt
jau pigiau nebeišeitų, su mobilkom ir filmavo turbūt
Aš šiektiek įsiterpsiu O kodėl Australija šiais metais irgi dalyvauja EUROvizijoje?
QUOTE(Nastya @ 2015 04 13, 21:41)
Aš šiektiek įsiterpsiu O kodėl Australija šiais metais irgi dalyvauja EUROvizijoje?
gal dėl klimato atšilimo ?
QUOTE(mjforever @ 2015 04 13, 21:39)
gal galit nurodyt lėšas (na, pirmiausiai, valstybinis finansavimas, nes atstovaus tai Lietuvą), kurios leistų sukurti brangesnį klipą?
Skiriam mizerį, o norim Azerbaidžano brangumo produkto
Papildyta:
QUOTE(Nastya @ 2015 04 13, 21:41)
Todėl kad Australijoje Eurovizija labai populiari jau daug metų. Ir jie to siekė. Globalizacija
QUOTE(paštininkė @ 2015 04 13, 21:57)
gal galit nurodyt lėšas (na, pirmiausiai, valstybinis finansavimas, nes atstovaus tai Lietuvą), kurios leistų sukurti brangesnį klipą?
tai gal ir nedarom? vykstam į formulės lenktynes, bet su konke. Man net ne tas biudžetas užkliuvo, o samadielka , dirbtinumas. Negalėjau iki galo žiūrėt
QUOTE(mjforever @ 2015 04 13, 22:05)
tai gal ir nedarom? vykstam į formulės lenktynes, bet su konke. Man net ne tas biudžetas užkliuvo, o samadielka , dirbtinumas. Negalėjau iki galo žiūrėt
kodėl nedarom - darom. Norisi gi. Tiesiog žmonės turimas lėšas apskaičiuoja: daugiausia meta į pasirodymą Eurovizijos scenoje. Visam kitam - kiek lieka.
O dėl klipo - na, skonio reikalas. Man iš pradžių spalviniai kontrastai rėžė akį, paskui lyg supratau mintį
Tobuliausi Monika ir Vaidas man buvo pusfinalyje. Gaila, kad to niekur kol kas nepakartoja. Gal pagrindiniam pasirodymui laiko?
P.S. nors sutinku: dirbtinumo daug klipe.
QUOTE(mjforever @ 2015 04 13, 18:10)
turbūt, bet aš nieko blogo irgi nematau, tik nustebino tokia puritoniškos LT visuomenės vizitinė
nestebina prastumtukai-šiklindukai
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2015 04 13, 21:57)
Tai skirkit, balsuotoja, ko zirziat?