Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (8)

Euroviziniame klipe-vyrų bučiniai blink.gif bigsmile.gif doh.gif lotuliukas.gif biggrin.gif wub.gif thumbup.gif wacko.gif

http://www.delfi.lt/...s.d?id=67689236
Atsakyti
Tai kaip gis, gi pas Končitą važiuoja rolleyes.gif
Atsakyti
Moteros, o jūs tikrai Šikučių kaimo bendruomenės pirmininkės, ar tik apsimetat? biggrin.gif Na, ir kas ten blogo su tuo vyrų bučiniu, kuris paskęsta kitokių bučinių sraute?

Geras, jaunatiškas klipas. Neįspūdingas, bet normalus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 13 balandžio 2015 - 14:36
QUOTE(paštininkė @ 2015 04 13, 15:32)
Moteros, o jūs tikrai Šikučių kaimo bendruomenės pirmininkės, ar tik apsimetat? biggrin.gif Na, ir kas ten blogo su tuo vyrų bučiniu, kuris paskęsta kitokių bučinių sraute?

Geras, jaunatiškas klipas. Neįspūdingas, bet normalus.

lotuliukas.gif turbūt, bet aš nieko blogo irgi nematau, tik nustebino tokia puritoniškos LT visuomenės vizitinė
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 04 13, 18:10)
tik nustebino tokia puritoniškos LT visuomenės vizitinė

manęs nenustebino. juk ne ta visuomenės dalis kūrė ir filmavo klipą biggrin.gif

fainas toks klipas. biudžetinis, bet fainas.
Atsakyti
pažiūrėjau. tas klipas....

user posted image

jau pigiau nebeišeitų, su mobilkom ir filmavo turbūt
Atsakyti
Aš šiektiek įsiterpsiu ax.gif O kodėl Australija šiais metais irgi dalyvauja EUROvizijoje? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2015 04 13, 21:41)
Aš šiektiek įsiterpsiu  ax.gif O kodėl Australija šiais metais irgi dalyvauja EUROvizijoje?  doh.gif

gal dėl klimato atšilimo ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 04 13, 21:39)
pažiūrėjau. tas klipas....

user posted image
jau pigiau nebeišeitų, su mobilkom ir filmavo turbūt

gal galit nurodyt lėšas (na, pirmiausiai, valstybinis finansavimas, nes atstovaus tai Lietuvą), kurios leistų sukurti brangesnį klipą?

Skiriam mizerį, o norim Azerbaidžano brangumo produkto biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Nastya @ 2015 04 13, 21:41)
Aš šiektiek įsiterpsiu  ax.gif O kodėl Australija šiais metais irgi dalyvauja EUROvizijoje?  doh.gif

Todėl kad Australijoje Eurovizija labai populiari jau daug metų. Ir jie to siekė. Globalizacija smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 13 balandžio 2015 - 20:54
QUOTE(paštininkė @ 2015 04 13, 21:57)
gal galit nurodyt lėšas (na, pirmiausiai, valstybinis finansavimas, nes atstovaus tai Lietuvą), kurios leistų sukurti brangesnį klipą?

tai gal ir nedarom? vykstam į formulės lenktynes, bet su konke. Man net ne tas biudžetas užkliuvo, o samadielka , dirbtinumas. Negalėjau iki galo žiūrėt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 04 13, 22:05)
tai gal ir nedarom? vykstam į formulės lenktynes, bet su konke. Man net ne tas biudžetas užkliuvo, o samadielka , dirbtinumas. Negalėjau iki galo žiūrėt  schmoll.gif

kodėl nedarom - darom. Norisi gi. Tiesiog žmonės turimas lėšas apskaičiuoja: daugiausia meta į pasirodymą Eurovizijos scenoje. Visam kitam - kiek lieka.

O dėl klipo - na, skonio reikalas. Man iš pradžių spalviniai kontrastai rėžė akį, paskui lyg supratau mintį biggrin.gif

Tobuliausi Monika ir Vaidas man buvo pusfinalyje. Gaila, kad to niekur kol kas nepakartoja. Gal pagrindiniam pasirodymui laiko?

P.S. nors sutinku: dirbtinumo daug klipe.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 13 balandžio 2015 - 21:20
QUOTE(mjforever @ 2015 04 13, 18:10)
lotuliukas.gif  turbūt, bet aš nieko blogo irgi nematau, tik nustebino tokia puritoniškos LT visuomenės vizitinė

nestebina schmoll.gif prastumtukai-šiklindukai bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2015 04 13, 21:57)

Tai skirkit, balsuotoja, ko zirziat? smile.gif
Atsakyti