QUOTE(Soled @ 2015 03 29, 09:21)
Vakar gi mūsų atstovas, gražuolėlis, nuostabuolis Baumiliukas atšventė gimtadienį. Visai jau, eurochebra, jūs... tokį svarbų dalykų pamiršote paminėti temoje
Aš girdėjau kaip jį Stonkus "sveikino" per Supermiestą kad tipo nutraukė draugų dainavimą :Su gimimo diena" ir pats savo stiliumi sau valandą dainavosi
QUOTE(Monteverte @ 2015 03 25, 12:18)
Aš tai šiandien nuo ryto nežinau kaip čia ir iš kur niūniuojuos diaun diaun lau diaun diaun lau slovėniją
Slovėnija tikrai įstrigo, pasiliksiu ateičiai tarp klausytinų.
Ir dar visai man nieko Montenegro, tik dabar normaliai išklausiau.
Bet vis tik pasilieku prie Norvegijos - labai labai.
(nors italai bernai mano)
Ko tylit apie Izraelį? Vaikinas taip išsigyrė:
I'm a golden boy
Come here to enjoy
And before i leave
Let me show you Tel Aviv
Vo tėp anas porino :ir po Telavivą pavežios ir dar visokių dalykų prirodys, nes jis yra king of fun Tik imkit ir džiaukitės, daugiau tokių auksinių šiemet nėr
I'm a golden boy
Come here to enjoy
And before i leave
Let me show you Tel Aviv
Vo tėp anas porino :ir po Telavivą pavežios ir dar visokių dalykų prirodys, nes jis yra king of fun Tik imkit ir džiaukitės, daugiau tokių auksinių šiemet nėr
QUOTE(kuti kuti @ 2015 04 01, 00:07)
ir po Telavivą pavežios ir dar visokių dalykų prirodys, nes jis yra king of fun Tik imkit ir džiaukitės, daugiau tokių auksinių šiemet nėr
QUOTE(kuti kuti @ 2015 03 31, 22:07)
Ko tylit apie Izraelį? Vaikinas taip išsigyrė:
I'm a golden boy
Come here to enjoy
And before i leave
Let me show you Tel Aviv
I'm a golden boy
Come here to enjoy
And before i leave
Let me show you Tel Aviv
Ai, liavata
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2015 04 01, 06:53)
Dieve kaip gaila, kad tai netiesa
QUOTE(Monteverte @ 2015 04 01, 09:34)
Musu Baumiliuka ivertino. http://www.15min.lt/...uose-124-495646
QUOTE(Ner4Leo @ 2015 04 08, 18:22)
Jetus, galvojau niekas nepamatysit, pamatėt visgi. Tai dabar dar prigirkit chirurgų darbą
Jei ne feisbukas buciau nepamacius. o ir Chirurgai saunuoliai , malaciai gerai sutvarke. Eurovizininkai gerai ivertino ju darba. Va ir pagyriau
Įdomu, kada gi mūsiškiai tą savo videoklipą pristatys- gal konkurso išvakarėse?