QUOTE(Soled @ 2015 03 25, 20:26)
Toje fotosesijoje Baumila man toks Kristianas Grėjus. Čia ne komplimentas.
Man tai jis išvis kažkoks žvairas kapliadantis, per kurią vietą tas jo grožis, nesuprantu
QUOTE(miauksiuss @ 2015 03 25, 22:11)
Man tai jis išvis kažkoks žvairas kapliadantis, per kurią vietą tas jo grožis, nesuprantu
Savaitė prieš patyčias dar nesibaigė Ir jau tik nereikia bla bla, kad čia nepatyčios, o kritika. Kritikuoti galima dainą, atlikimą, dar n dalykų, bet ne žmogaus kūno duotybes. Žema.
QUOTE(mjforever @ 2015 03 25, 19:29)
romantiskoje-fotosesijoje.
Gražus........................... fotošopas
Papildyta:
QUOTE(miauksiuss @ 2015 03 25, 21:11)
Baikit, jis taip stengėsi, tiek operavosi žmogus...
Papildyta:
Beje, pamiršau parašyt. Baumiliukas jau seniai laisvas, mano vyras jo atsikratė Kai pamatė mano Vaclavą su Martą ir kaip gražiai jie baubia tai sako nu moterie, tu ir išsirenki geriausius kaip visada, ar galiu prie tavęs šlietis? Tai negi nesidalinsi su nuosavu vyru?
QUOTE(paštininkė @ 2015 03 26, 10:03)
Savaitė prieš patyčias dar nesibaigė Ir jau tik nereikia bla bla, kad čia nepatyčios, o kritika. Kritikuoti galima dainą, atlikimą, dar n dalykų, bet ne žmogaus kūno duotybes. Žema.
Nedramatizuokit. Tegu pats pirma nusileidžia ant žemės, o tai arogancija nysysvietna iš to mandrumo nebežino kur dėtis, man labai nepatiko atsakymai į žiūrovų klausimus, tas pats ir fb
QUOTE(Monmorensi @ 2015 03 26, 21:20)
tai mandrumą ir kritikuokit, o ne akis ir dantis
Ką noriu, tą ir kritikuoju, nepatinka- yra toks mygtukas ignore. O čiaip tai foto viršuj jis atrodo, kaip užsivartojęs, ko tos akys tokios išsprogusios?
QUOTE(miauksiuss @ 2015 03 26, 22:35)
Ką noriu, tą ir kritikuoju, nepatinka- yra toks mygtukas ignore. O čiaip tai foto viršuj jis atrodo, kaip užsivartojęs, ko tos akys tokios išsprogusios?
na bet kažkaip agresyviai, kaip tik taip, apie ką mokyklose dabar kalba, ko negalima viens kito atžvilgiu daryt.
As ziuriu.
Tokio dalyko kaip eurovizija išvis nežiūriu. Durnių laivas O kuo tuoliau tuo dar blogiau.
Tuo labiau vertinamos ne dainos, čia ne dainų konkursas, o kažkoks politinis. Visi balsus skiria ''draugams'', ''kaimynams'' ir t.t. O kai dar tas ****** pasirodė su barzda ir suknele tai išvis
Tuo labiau vertinamos ne dainos, čia ne dainų konkursas, o kažkoks politinis. Visi balsus skiria ''draugams'', ''kaimynams'' ir t.t. O kai dar tas ****** pasirodė su barzda ir suknele tai išvis