Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (8)

Toje fotosesijoje Baumila man toks Kristianas Grėjus. Čia ne komplimentas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soled: 25 kovo 2015 - 20:26
QUOTE(Soled @ 2015 03 25, 20:26)
Toje fotosesijoje Baumila man toks Kristianas Grėjus. Čia ne komplimentas.

Man tai jis išvis kažkoks žvairas kapliadantis, per kurią vietą tas jo grožis, nesuprantu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(miauksiuss @ 2015 03 25, 22:11)
Man tai jis išvis kažkoks žvairas kapliadantis, per kurią vietą tas jo grožis, nesuprantu biggrin.gif

Savaitė prieš patyčias dar nesibaigė smile.gif Ir jau tik nereikia bla bla, kad čia nepatyčios, o kritika. Kritikuoti galima dainą, atlikimą, dar n dalykų, bet ne žmogaus kūno duotybes. Žema.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 03 25, 19:29)
romantiskoje-fotosesijoje.

Gražus........................... fotošopas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(miauksiuss @ 2015 03 25, 21:11)

Baikit, jis taip stengėsi, tiek operavosi žmogus... biggrin.gif
Papildyta:
Beje, pamiršau parašyt. Baumiliukas jau seniai laisvas, mano vyras jo atsikratė biggrin.gif Kai pamatė mano Vaclavą su Martą ir kaip gražiai jie baubia biggrin.gif tai sako nu moterie, tu ir išsirenki geriausius kaip visada, ar galiu prie tavęs šlietis? biggrin.gif Tai negi nesidalinsi su nuosavu vyru? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2015 03 26, 10:03)
Savaitė prieš patyčias dar nesibaigė smile.gif Ir jau tik nereikia bla bla, kad čia nepatyčios, o kritika. Kritikuoti galima dainą, atlikimą, dar n dalykų, bet ne žmogaus kūno duotybes. Žema.

Nedramatizuokit. Tegu pats pirma nusileidžia ant žemės, o tai arogancija nysysvietna biggrin.gif iš to mandrumo nebežino kur dėtis, man labai nepatiko atsakymai į žiūrovų klausimus, tas pats ir fb
Atsakyti
tai mandrumą ir kritikuokit, o ne akis ir dantis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 03 26, 21:20)
tai mandrumą ir kritikuokit, o ne akis ir dantis  cool.gif

Ką noriu, tą ir kritikuoju, nepatinka- yra toks mygtukas ignore. O čiaip tai foto viršuj jis atrodo, kaip užsivartojęs, ko tos akys tokios išsprogusios?
Atsakyti
tai jo ir paklauskit biggrin.gif iš kur mum žinot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(miauksiuss @ 2015 03 26, 22:35)
Ką noriu, tą ir kritikuoju, nepatinka- yra toks mygtukas ignore. O čiaip tai foto viršuj jis atrodo, kaip užsivartojęs, ko tos akys tokios išsprogusios?

na bet kažkaip agresyviai, kaip tik taip, apie ką mokyklose dabar kalba, ko negalima viens kito atžvilgiu daryt.
Atsakyti
Žiūrit dabar „KK2 penktadienį“? Apie Euroviziją kalba, Rybakas svečiuosis.
Atsakyti
As ziuriu.
Atsakyti
Tokio dalyko kaip eurovizija išvis nežiūriu. Durnių laivas blink.gif O kuo tuoliau tuo dar blogiau.
Tuo labiau vertinamos ne dainos, čia ne dainų konkursas, o kažkoks politinis. Visi balsus skiria ''draugams'', ''kaimynams'' ir t.t. O kai dar tas ****** pasirodė su barzda ir suknele tai išvis hah.gif bash.gif
Atsakyti