Perklausiau visas isrinktas dainas tai ju kontekste netokia ir prasta ta musu "This time" atrodo. Siaip vos kelios patiko Estijos, Sveicarijos ir Italijos. Na gal dar isrinks kokiu graziu.
O Baltarusijos berniuka kas nors jau priglaude? Jei imu as.
QUOTE(Ner4Leo @ 2015 03 02, 19:00)
Perklausiau visas isrinktas dainas tai ju kontekste netokia ir prasta ta musu "This time" atrodo. Siaip vos kelios patiko Estijos, Sveicarijos ir Italijos. Na gal dar isrinks kokiu graziu.
Nu pagaliau išpiršau jį Niekas vis nenorėjo, nenorėjo
QUOTE(Monteverte @ 2015 03 02, 19:04)
a neteks gailėtis
Klausykit, moteros, kur galima pažiūrėt EV taisykles? Na, dėl įdomumo tiesiog. Nes man atrodo, perklausius daugelį dainų, kad taisyklė, jog daina/pasirodymas turi trukti 3 minutes (plius minus kelios sekundės, bet geriau minus) pasikeitė Moldovų, va, ilga labai (beveik 4 minutės); suomių - labai trumpa - ten dainos nė iki 2 minučių nėra. Bet juk anksčiau buvo tai 3 minutės standartas, dar pamenus kažkas iš mūsų atstovų dainą kiek trumpino ar ilgino, kad tik atitikt. Dabar jau pasikeitė gal taisyklės?
Dėl suomių tai ką, viskas ten gerai (išskyrus tikrai į akis krentatį dainos trumpumą), na, altrnatyvu, o ką. Suomiai tuo pasižymi. Dėl neįgalumo - ne pirmi gi. Ir vokiečiai, ir gruzinai siuntė aklas dainininkes, labai tai akcentavo, reklamino, bet - nieko nei viena, nei kita nelaimėjo, nežibėjo tikrai. Nors dainos/pasirodymo ilgis buvo normalus - 3 minutės. Čia dėl gailesčio, jei ką. O suomiai man visai nieko. Jei tos ligos neakcentuotų, be būgninko, nė nepastebėčiau, sakyčiau, "prikolas", nu lordi pakaitalą rado:) Kokybė - klausimas, bet stilius išsiskiria:))) Bet dėl dainos ilgio - labai jau krenta į akis. Tai, sakau, gal taisyklės pasikeitė?
Dėl suomių tai ką, viskas ten gerai (išskyrus tikrai į akis krentatį dainos trumpumą), na, altrnatyvu, o ką. Suomiai tuo pasižymi. Dėl neįgalumo - ne pirmi gi. Ir vokiečiai, ir gruzinai siuntė aklas dainininkes, labai tai akcentavo, reklamino, bet - nieko nei viena, nei kita nelaimėjo, nežibėjo tikrai. Nors dainos/pasirodymo ilgis buvo normalus - 3 minutės. Čia dėl gailesčio, jei ką. O suomiai man visai nieko. Jei tos ligos neakcentuotų, be būgninko, nė nepastebėčiau, sakyčiau, "prikolas", nu lordi pakaitalą rado:) Kokybė - klausimas, bet stilius išsiskiria:))) Bet dėl dainos ilgio - labai jau krenta į akis. Tai, sakau, gal taisyklės pasikeitė?
Ui, persiprašau, dainos kažkaip susimaišė kraunant, danus su suomiais sumaišau
Va, suomiai ir jų trumpoji daina: https://www.youtube....h?v=JIZzMRISzHM
Beje, danų irgi ilga daina: 3:20.
Ai, ir makedonus su maldovais sumaišiau - ta ilgoji makedonų Žodžiu. Esmė ta, kad dainos nevienodos trukmės, taip galima?
Va, suomiai ir jų trumpoji daina: https://www.youtube....h?v=JIZzMRISzHM
Beje, danų irgi ilga daina: 3:20.
Ai, ir makedonus su maldovais sumaišiau - ta ilgoji makedonų Žodžiu. Esmė ta, kad dainos nevienodos trukmės, taip galima?
QUOTE(Monmorensi @ 2015 03 02, 19:11)
a neteks gailėtis
Baik Tu, pažiūrėk į mano Vacį, ar matei jau?
QUOTE(Monteverte @ 2015 03 02, 20:04)
man tiks, nes nelabai yra is ko rinktis. Pretendavau i busima svedu laimetoja, bet jauciu man neteks tai geriau jau toks nei jokio
QUOTE(Maušelė @ 2015 03 03, 04:57)
Klausykit, moteros, kur galima pažiūrėt EV taisykles?
Rules of the Eurovision Song Contest:
the maximum duration of each song is three minutes.
reiškia, kieno ilgesnės, turės pritrumpinti
No lyrics, speeches, gestures of a political or similar nature shall be permitted during the Eurovision Song Contest.
ne Bilanas rėkavo nuo scenos "S dniom pobedy" ar 3 žodžiai - ne speech'as
QUOTE(Ner4Leo @ 2015 03 03, 16:08)
man tiks, nes nelabai yra is ko rinktis. Pretendavau i busima svedu laimetoja, bet jauciu man neteks tai geriau jau toks nei jokio
Ir geras pasirinkimas, dar mums pavydės O mes galėsim susijungti ir būsim ČekoBelarusija
Na va, turime jau nugalėtojus, ko gi ten ir bevažiuoti į tą Austriją
http://www.delfi.lt/...e.d?id=67332408
Ko tai pastebėjau, kad Delfi kiekvienais metais lietuviai atstovai laimi Tik, deja, ne ten kur reikia
http://www.delfi.lt/...e.d?id=67332408
Ko tai pastebėjau, kad Delfi kiekvienais metais lietuviai atstovai laimi Tik, deja, ne ten kur reikia
QUOTE(Monmorensi @ 2015 03 03, 19:26)
No lyrics, speeches, gestures of a political or similar nature shall be permitted during the Eurovision Song Contest.
Ne Bilanas, o Vorobjovas.
QUOTE(oziarage @ 2015 03 03, 21:19)
Na va, turime jau nugalėtojus, ko gi ten ir bevažiuoti į tą Austriją
As irgi, perskaiciau antraste, nuuuu galvoju, cia uzsieninio reitinguose mes pirmi? o cia gi, pelpio skaitytojai is triju isrinko