QUOTE(Pink Pepper @ 2015 03 01, 17:06)
Parolimpiada yra vien dėl to, kad žmonių fizinės galimybės gerokai skiriasi. O jei dainuoti gali kaip ir visi, tai kodėl turėtų būti atskirti?
Tam, kad balsuoja ne vien skandinavai, o visa Europa. Man tokie zmones nera kaip visi, man ju labiau gaila, nei pvz kitu, nu sukit, kaip norit, bet yra vis tiek kitoks jausmas ju klausant. Niekas nekalba apie ju socializacija, kad turi gyventi kaip ir visi.
Mes ne apie tai! Bet nereikia meluoti sau ir kitiem, kad i tokius zmones poziuris ne kitoks. Man tai visada plysta sirdis del zmoniu, kuriems Dievas skyre daugiau isbandymu.
Todel ir sakau, kad nesazininga, nes daugelis tikrai pasiduos jausmams.
Ir taip, jie turi pilna teise dalvauti ir dalyvauja, juolab, kad grupe jau nuo 2009, nesusikure tik del EV, kaip kartais atsitinka su kitais projektais.
Tik vat... yra visokiu bet o taciau... kaip zmogiskas gailestis. Ne robotai gi. Ir dar dainos konkursas, ne siaip kokiu supintu vyteliu paroda. Netikiu, kad imanoma atsiriboti ir verinti objektyviai. NE TI KIU.
Ir jau vien dabar kilo sarsalas ir didelis susidomejimas, net daugeliui nezinant ju dainos.