Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas po vyro mirties

QUOTE(mamakubu @ 2016 08 08, 12:38)
Sveikute. Kodel kvailai. Gal tai uzprogramuota ir tiesiog tu pati to nezinodama pasakei ateity. As tikiu.
Senokai cia nesilankiau kaip ziuriu. Kazkokia prasta nuotaika turiu. Islydesiu si treciadieni sunu i LT su mociute trim savaitem ir jau liudna be jo. O siaip viskas po senovei. Tik va mano buvusi vyrsesuo kur dirbau Lietuvoje mire. Zmogui 4 -os stadijos plauciu vezys, nerukanciam, kazkokia anomalija.

Mano dukra išvykus, kai kam pasakau, reakcija būna: "kaip tau liūūūdna". Neliūdna man. Džiaugiuosi dėl jos, kad viskas sekasi. Per studijų metus jau pripratau, kad ne namie, kitam mieste gyveno. Bet nuo tų žodžių jaučiuosi bloga mama, kad dukrą išleidau į užsienius, o į pagalvę neverkiu.
Nors. Turbūt visos mamos serga paranoja. Penktą ryto pabundu nuo vaizdo ir garso- autoavarijos. Pasižiūriu į laikrodį, atmetu tris valandas. Pas vaikus - antra nakties. "Ant ryšio" buvę prieš valandą. Žinau, kad savaitgaliauja, gali ir kely būt. Kvaila, bet parašau, ar viskas gerai. Prisiskaičius visokių istorijų, kad kai kas artimam nutinka, tą minutę sužinai. Jiems viskas gerai, gerai, kad aš ne kokia telepatė smile30x30.png

Atsakyti
Sugrizo mano vaikis, viskas gerai. Jau nuo pirmadienio pas mus mokykla prasideda. Apie ta telepatija. Visad ziuriu laida apie ekstrasensus. Pavydziu siems zmonems ju galiu, baltai aisku pavydziu. Kaip noreciau patekti i ta laida arba siaip pas koki is ju nes mane taip ir neramina vienas klausimas apie vyro toki pasitraukima is gyvenimo. Nesvarbu kiek laiko praejo ir kad as nesusigrazinsiu ji, man tik zinot reikia. Toks elgesys dar buna karma persiduoda vaikams. Noriu zinot ar jiem viskas gerai. g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamakubu @ 2016 09 04, 10:17)
Sugrizo mano vaikis, viskas gerai. Jau nuo pirmadienio pas mus mokykla prasideda. Apie ta telepatija. Visad ziuriu laida apie ekstrasensus. Pavydziu siems zmonems ju galiu, baltai aisku pavydziu. Kaip noreciau patekti i ta laida arba siaip pas koki is ju nes mane taip ir neramina vienas klausimas apie vyro toki pasitraukima is gyvenimo. Nesvarbu kiek laiko praejo ir kad as nesusigrazinsiu ji, man tik zinot reikia. Toks elgesys dar buna karma persiduoda vaikams. Noriu zinot ar jiem viskas gerai.  :g:

4u.gif Spėju, širdelė kužda kokį nors atsakymą. Tikėk ja.
Ekstrasensas man studijų laikais išgydė nuolatinį galvos skausmą. Seansų metu jaučiau energiją nuo jo rankų, biosroves ar ką ten tokio, poveikis iš tikro buvo. Nuolat maudžianti galva tapo lengvutė ir be jokio skausmo. Netikėčiau, jei kas pasakotų, bet man taip buvo. Dabar jeigu galva skauda, tai žinau dėl ko,- nuovargis, įtampa, stresas, ar, tiesiog, per stipriai surišti plaukai biggrin.gif
Dingus vyrui, kreipiausi į tą patį žmogų, dabar jau jis gerokai pažengęs toj srity (juk praėjo 20 metų), truputį į kitą nužengęs sritį biggrin.gif ir gyvena nebe mūsų mieste. Pasakė, kad nelabai ką gali padėti ir davė kontaktus kitos ekstrasensės. Prikalbėjo moteriškė pievas, absoliučiai niekas neatitiko, nė kruopelė teisybės nebuvo. Nors sakėsi vos nuo kėdės nenukritusi, kaip jai persidavė ieškomojo galvos svaigimas prieš mirtį, kad net rizika ir jai "atsijungt". Realiai tai mes ir patys supratom elementarius dalykus dideli sekliai nebūdami, kur tas žmogus galėjo pasidėti, kuria kryptim ir kokiom priemonėm iškeliauti.
Beje, nelabai pamenu, bet buvo užuominų apie filmavimą tos situacijos ir paieškos, ar norėtume, bet ten kažkiek tas labiau kainuotų, nesigilinau, nes nenorėjau jokių cirkų, tai negaliu tiksliai pasakyti. Gal tie, kurie ten dirba, visa komanda ieškotų, o parodytų tik jei būtų ką rodyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 16 rugsėjo 2016 - 19:04
Sita ekstrasense gyvena Londone. Bet kaip pas ja patekti. Jei tik mokeciau anglu perfect butinai kaip nors susirasciau ja.
http://www.annagalliers.com/en

Tikiu, kad padetu.
Atsakyti
QUOTE(mamakubu @ 2016 09 28, 19:39)
Sita ekstrasense gyvena Londone. Bet kaip pas ja patekti. Jei tik mokeciau anglu perfect butinai kaip nors susirasciau ja.
http://www.annagalliers.com/en

Tikiu, kad padetu.

4u.gif Tikiu, kad ne pigi prabanga. Bet jeigu labai nori, tai reikia mirksiukas.gif Juk galima ir kažką mokytesnį pasitelkt pagalbon, kad išverstų.
Aš, matyt, gražiai senstu. Pradėjau kursuot per atlaidus visokiariausius, pasipuošus, kaip kokia močiutėlė, karuliais. Net mintis stuktelėjo, kiekvieną sekmadienį mišias išklausyt. O jau pavažinėjus per atokiausių kaimų bažnytukes, susižavėjus pročkelių noriai pasakotom istorijom, prisigėrus vandenų iš stebuklingų šaltinių. Žavi bažnytėlė vidury miškų pastatyta, kur vienkiemukai tik keli po tą mišką pabarstyti. Kai pamatai kaimo bažnytėlėj mišias iš trijų asmenų: kunigo, pročkutės ir, ko gero, zakristijono. Sakralizuojasi man viskas. Atrodo, būsiu labai laiminga, jei išklausysiu mišias toj atokioj bažnytėlėj, lyg ten ir dievas dievesnis. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 28 rugsėjo 2016 - 21:31
Laiko ruletė sukasi.
Jau 6 metai ir ketvirta diena, kai neturiu ko apkabinti...
Atsakyti
Tiesiog įėjau ir užkliuvo širdis už šios temos...labai užjaučiu mielosios Jus-tiesiog skaitant, visą kūną diegė...taip liūdna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinita @ 2016 12 01, 18:11)
Tiesiog įėjau ir užkliuvo širdis už šios temos...labai užjaučiu mielosios Jus-tiesiog skaitant, visą kūną diegė...taip liūdna verysad.gif

4u.gif

Praėjo tuščias gruodis. Baigės metai.
Lyg nulėkė dar vienas traukinys
Nuo bėgių. Ką važiuodami juo matėm?
Tiktai dienų greit gęstančias ugnis, (...)

Leidžiu vakarą su senuku J. Strielkūnu. Jis toks vienišas ir depresovas. Puiki kompanija.
Kaip vienas mano bičiulis yra pasakęs, šventes turi tokias, kokias pats susikuri.
Jau priveikė visi tokie "Linksmų Kalėdų". Kaip iš Trumeno šou,- o jei nebesusitiksim, tai Laba diena, Labas vakaras ir Labanakt.
Palydėjom amžino poilsio jaunutę kaimynų mergaitę. Sužinojau, kad jaunai giminaitei remisija nebuvo remisija, 12-ta chemija. Džiaugtis kuo? Kad šįkart ant lentos ne mano vaikas? Jau sunku suvokt, kad dievas žino, kas vyksta.
Žodžiu. Jeigu pavyks.
Linksmų Kalėdų 000059.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 24 gruodžio 2016 - 21:07
Laba diena, mamytės, turiu klausimą ir gal kas žino ir galės pagelbėti 4u.gif
Gal žinote kas priklauso iš Lietuvos valstybės vaikams našlaičiams (vaikas šio metu 3 m.)?
Kiek man pačiai pavyko sužinoti ir ką gavome, tai našlaitės pensiją ir kompensacija vaiku darželiui. Bet gal dar ko nors nežinau? Nes jokios info niekur nėra verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Boni69 @ 2017 04 05, 10:54)
Laba diena, mamytės, turiu klausimą ir gal kas žino ir galės pagelbėti  4u.gif
Gal žinote kas priklauso iš Lietuvos valstybės vaikams našlaičiams (vaikas šio metu 3 m.)?
Kiek man pačiai pavyko sužinoti ir ką gavome, tai našlaitės pensiją ir kompensacija vaiku darželiui. Bet gal dar ko nors nežinau? Nes jokios info niekur nėra verysad.gif

Laba. O i SPC nebandet kreiptis. Mano laikais kai likau nasle pries beveik 14 metu tai is ten ir susizinojau aisku ne viska, nes neklausiau kas priklauso. Tiesiog pasake kas o reikejo gal dar ir dometis.
Nuoroda SPC ax.gif

http://www.spcentras...taktai-681.html
Atsakyti
mamakubu rašė:
"Rene sveika. Zinai kartais gyvenime buti dviese tas pats kas vienai. Ir taip buna. Mano gyvenimas nors ir nevienatvinis bet negaliu jo miegautis ir pasakyti, kad jis pilnavertis. Ir dar toli nuo gimtines. Gyvenu del vaiku kaip bebutu banalu tai isgirsti."

Sveika ir sveikos 4u.gif 

Senokai besimatėm, jau ir prisijungti ne iš kelinto karto pavyko. blink.gif
Smegenų kamputy žinau, kad vis dar neatšaukusios prenumeratos ir mano žinutes perskaitysit. smile.gif
Tikiuosi, kad šita sena citata, kurią  dabar iškėliau, nublanko ir nubluko, viskas pas jus gerai dedasi ir klostosi, tik tai, kas parašyta pasiliko čia, o ne gyvenime  mirksiukas.gif 
Aš taip pat jau mokausi tokios vienatvės. 
Prieš kelias dieneles sukapsėjo 7 metukai. Tiesą sakant, aš net pamiršau. Pagalvojau, kad ta diena artėja gal prieš pora savaičių. Ir prisiminiau po kelių dienų. Ko gero, tą dieną galva buvo užmušta kasdieniais smulkiais rūpestukais. Keistas tas žmogus sutvėrimas. Kas prieš 7 metus buvo pasaulio pabaiga, prieš 6 metus - pasaulio pabaigos pasikartojimas, prieš 5 jau ir nepamenu. Per tuos 7 metus suėjo sunkios gyvenimo pamokos.  
Ši tema, kaip namai, kuriuose tam tikru momentu buvai priimtas suprastas savas. Dažnai apie jus visas pagalvoju. 4u.gif  
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 01 gruodžio 2017 - 20:10
Skaito, skaito Rene, dar paskaitau, dar uzeinu i sia temuke. Jau penkiolika metuku susako kaip netekau saviskio. Nors ir ne viena, nera kam man pasiguosti, viena su savo mintym, su savo prisiminimais. Taip jau yra, toks jau tas pasaulis. Pas mane viskas gerai. Lietuveleje tik senokai buvau. O cia kur esu pakeiciau darba, namus, aplinka ir viskas dabar gerai. Tikiuos ir pas jus ne blogiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamakubu: 18 gruodžio 2017 - 20:22