QUOTE(mamakubu @ 2016 08 08, 12:38)
Sveikute. Kodel kvailai. Gal tai uzprogramuota ir tiesiog tu pati to nezinodama pasakei ateity. As tikiu.
Senokai cia nesilankiau kaip ziuriu. Kazkokia prasta nuotaika turiu. Islydesiu si treciadieni sunu i LT su mociute trim savaitem ir jau liudna be jo. O siaip viskas po senovei. Tik va mano buvusi vyrsesuo kur dirbau Lietuvoje mire. Zmogui 4 -os stadijos plauciu vezys, nerukanciam, kazkokia anomalija.
Senokai cia nesilankiau kaip ziuriu. Kazkokia prasta nuotaika turiu. Islydesiu si treciadieni sunu i LT su mociute trim savaitem ir jau liudna be jo. O siaip viskas po senovei. Tik va mano buvusi vyrsesuo kur dirbau Lietuvoje mire. Zmogui 4 -os stadijos plauciu vezys, nerukanciam, kazkokia anomalija.
Mano dukra išvykus, kai kam pasakau, reakcija būna: "kaip tau liūūūdna". Neliūdna man. Džiaugiuosi dėl jos, kad viskas sekasi. Per studijų metus jau pripratau, kad ne namie, kitam mieste gyveno. Bet nuo tų žodžių jaučiuosi bloga mama, kad dukrą išleidau į užsienius, o į pagalvę neverkiu.
Nors. Turbūt visos mamos serga paranoja. Penktą ryto pabundu nuo vaizdo ir garso- autoavarijos. Pasižiūriu į laikrodį, atmetu tris valandas. Pas vaikus - antra nakties. "Ant ryšio" buvę prieš valandą. Žinau, kad savaitgaliauja, gali ir kely būt. Kvaila, bet parašau, ar viskas gerai. Prisiskaičius visokių istorijų, kad kai kas artimam nutinka, tą minutę sužinai. Jiems viskas gerai, gerai, kad aš ne kokia telepatė