QUOTE(elfė @ 2015 11 08, 16:06)
Dauguma sako, kad laikas gydo. Nežinau kiek to laiko reikia kad bent kiek nors aprimtų netekties skausmas
Tiesiog gyvenu kaip robotas, ir žinau kad taip kaip buvo - jau niekada nebebus. Gyvenimas padalintas į IKI ir PO
Taip, gyvenimas padalintas. Skausmas - kaip kam. Mano patirtis (5,5 metų tuoj) tokia - užsidarė sąmonė ir emocijos. Gyvenu autopilotu. Kai pabandau išlįsti - skauda nepakeliamai iki šiol. Tada vėl slepiuosi. Nežinau, kaip reikėtų pajėgt nesislėpt.
QUOTE(elfė @ 2015 11 08, 19:31)
Kaip baisu ir neteisinga, kai mus guodžia mūsų pačių vaikai. O juk tėvelių jiems trūksta nei kiek ne mažiau, nei mums savo brangių žmonių. Per laidotuves ir po jų sūnus man buvo pats didžiausias ramstis. Visas tas baisias dienas jis laikė mane stipriai apkabinęs, nepaleido nei minutei. Nors jo širdelė plyšo iš skausmo, saugodamas mane jis neleido man matyt savo ašarų. Sakė - jei matysi kaip verkiu, tu dar labiau verksi
Praėjus kelioms savaitėms nuo vyro mirties, aš pradėjau jaust kažkokią paranoją. Atsirado nežmoniška baimė - kad tik nors nenutiktų man ar sūnui, kad tik mums netektų dar kartą patirt tą košmarą
Čia iš skausmo. Kurį laiką neatsitiks, tikriausiai praeis.
QUOTE(axma @ 2015 11 08, 19:52)
Jetau, kaip as jus suprantu...Siuo metu tik dekoju Dievui, kad vyras man paliko pacia didziausia gyvenimo dovana,tai dukra.Nezinau, kaip butu, jei buciau likus viena...
Likau visai viena. Artimiausi giminės - antros eilės pusseserės. Kaip matote - gyvenu. Tiesa, turiu nemažai draugių ir draugų, pradedant vaikystės, tada pora klasiokių, trys kursiokės ir šiaip įvairių draugijų.
QUOTE(elfė @ 2015 12 01, 19:23)
Šiandien vienuolika savaičių be mano brangaus žmogaus
Ir ne tik be jo...supratau kad aplink buvo apgaulė, naudos ieškantys padarai, vadindavę save mūsų draugais. Tikrų ištikimų draugų teliko 2
Apie vyro gimines galiu pasakyt tą patį. Niekas net nepasidomėjo kaip mes stumiam dienas
Net nekalbu apie pagalbos ranką, kurios man, neįgaliai, labai reikėjo tvarkant lietaus išplautą ir sukritusį kapelį
Skauda, nes nėra jo, mano brangaus žmogaus.. skauda dėl "draugų" ir giminių išdavystės.. skauda.. žiauriai skauda
Deja, kartais žmonės atsisijoja. Bet gal ne visi išdavė, gal kai kas nelabai žino, kaip su Jumis dabar bendrauti, gal vėl suartėsite po kurio laiko, kai bent kiek siela atlėgs.
Kadangi iš manęs kokios naudos tikėtis buvo beprasmiška, savo draugų nepraradau nei vieno. Vyro giminių ne tuntas, bet su seserim bendrauju. Šiek tiek pabendrauju ir su jo buv. pirmąja žmona. O ką jau mums dabar dalintis
Kiek nutolau nuo jo draugų, bet tai, manau antūralu.