Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas po vyro mirties

QUOTE(Bry. @ 2015 03 25, 22:23)
Nu tikrai kas darosi toms moterims,kažkoks debilas svarbiau nei dukra.Ech gaila dukros zaveselio verysad.gif
Mano dukros ne piršteliu nepriliestu joks senis! Dievazi perkasciau gerkle!!! Oij kaip pikta ir is kur tokiu šlykščių žmonių buna?

Nereikia smerkti kitų, nepabuvus jų kailyje.
Atsakyti
QUOTE(beana @ 2015 03 27, 07:52)
Nereikia smerkti kitų, nepabuvus jų kailyje.

Kaip ten smerkiu,bet nesuprantu tikrai,atrodo gi protinga moteris,bet toks vaizdas jai gerai,o dukra tegul kenčia,nu niekaip nesuprantu ir niekada ne suprasiu!
Bet tai negi niekas nemate,ne patare,buciau ėjusi pas psichologus ar kažką dariusi,o koks ten ir geras ir nuostabus vyras jei jam kitos reikejo ( dukros) nu nx!
Papildyta:
O kas butu toliau buve? Butu ir dukros gal išsižadėjusi del by....! Gerai sako lazda turi du galus tai tam seniui pačiam atsisuko!
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Galiu pasakyt, kodėl tokie ir panašūs dalykai vis dar vyksta.
Todėl, kad visuomenė puola auką.
Išprievartavo merginą: ko ji ten ėjo, kodėl tokiu sijonu segėjo, pati išprovokavo.
Apiplėšė senuką: kam jis pinigus namie laikė, iš kur išvis pas jį tokie pinigai.
Sumušė moterį: pati prisiprašė, leidosi, buvo už ką, dar mažai gavo.
Todėl auka bijo, aukai gėda, auka tyli.
Aibė temų šiame forume, kai moteris pasiskundžia esanti nuskriausta, vyras neištikimas, anyta pikta. Tuoj patariama į veidrodį pasižiūrėt, pati dėl visko kalta esanti, ironizuojama ir šaipomasi. Kas belieka? Slėptis.
Aš nežinojau, kad tai buvo lytinis priekabiavimas, maniau, kad jis nemėgsta mano dukters, nes tai yra kito vyro ("užvažiavusio jam į snukį", ko jis, sakėsi, niekada neatleis) vaikas. Žodį "kabinėjasi" suvokiau, kaip psichologinį smurtą. Dariau viską, kad nuo jo apsaugočiau dukrą. Dėl jokio b.. neatsižadėčiau vaiko, vyras niekada nebuvo svarbesnis. Buvau linkusi problemas spręsti, o ne bėgti nuo jų. Sprendžiau kasdien. Kovojau savo ginklais- gerumu. Pralošiau. Dievas sustatė viską į vietas.

Darbe kalbėjom, kad viena kaimynė vyro urną bufete laiko. Pagalvojau, jei manasis būtų kremuotas ir nepalaidotas, jo pelenus tądien, kai sužinojau, būčiau į klozetą nuleidus.

Atsakyti
Na, buvo buvo. verysad.gif
Padėkim mano temą į stalčių. unsure.gif
Pasiilgau jūsų visų. ax.gif
Savaitgaliui grįžinėja vaikai, įveisim naują sodą iš aštuonių augalų. bigsmile.gif
Jei sodinu medžius, ruošiuosi derlių valgyt. bigsmile.gif O tai po laidotuvių atrodė, kad jau man nieko nebereiks, viską išdalinau išpardaviau ar išmečiau. Toks jausmas, tas būties laikinumas..
Vakar iš darbo parsinešiau suvirintojo skydelio stiklą. Sakau, kai bus kitas saulės užtemimas po 16 metų, aš jau turėsiu. rolleyes.gif Galvoju. Kokią čia nesąmonę suvėliau. g.gif Gyvenu taip, lyg šviežių bulvių nesitikėčiau sulaukt, o čia.. blink.gif

Kaip jūs laikotės? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žavesėlis @ 2015 03 27, 21:36)

Kaip jūs laikotės? 4u.gif

Labuka 4u.gif Sio metu as Lietuvoje, tik balandzio 3 d. iskrendu atgal i UK. Truputi i gimtine grizom. Gera cia, sava zeme, pasiilgstam tikrai visu ir viskuo. Orai tik sio metu LT nekokie, bet ka jau padarysi, cia Lietuva, cia lietus lyja biggrin.gif Aplankiau kapus. Nieko nepamirsau schmoll.gif
Atsakyti
sveikutes. Puiku, kad turim nauja tema, Aciu uz ja. Niekaip negaliu pabegti is cia. Visada pries sventes pradeda persteti sena zaizda, pirstai patys surado si puslapi. Vaziuosiu ryt I kapus naslaiteliu sodinti. Nestumas, kudikis- nebuvau gera Pusmeti. Taip pasiilgau pabuti ramiai ant jo kapo. Kaip tycia kazkas palaikino fcb musu nuotrauka...verkiancio suns ant seimininko kapo filmukas... Atrodo kazkas specialiai drasko sirdi, asarele nubraukiau. Liudna...
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
O aš nuolatinį kapinėjimąsi ketinu kažkuo pakeisti. Kas yra gyvenime. Gal vizitais "Batų kalne" g.gif
--------
Pati išsigandau. swoon.gif
Dirbinėju kieme ir galvoju, kad jau daug darbų padariau, medelius pasodinau, ką dar ketinu ateičiai. Kad šie metai ypatingi: 10 metų, kaip šiuose namuose ir 5-eri metai laisvės. Šitos minties, šito žodžio ir išsigandau. blink.gif Nesąmojingai planuoju švęsti savojo mirties metines, kaip savo laisvės dieną. unsure.gif
Stokholmo sindromas. verysad.gif
Atsakyti
Sveiki. Ar tikite, kad sapnuose brangiausi sugrįžta, ar tai tik pasąmonės žaismas?
Atsakyti
QUOTE(Mistika... @ 2015 04 16, 21:16)
Sveiki. Ar tikite, kad sapnuose brangiausi sugrįžta, ar tai tik pasąmonės žaismas?

Laba. Gal jie ir ateina aplankyti, bet greiciausiai tai musu stiprus noras ir pasamone veikia. As savaji niekaip negaliu normaliai susapnuoti. Labai kankina mane su jo sapnai, ir nors zinau, kad tai jis as jo veido nematau, arba negaliu su jo susitikti unsure.gif doh.gif Ir taip tesesi jau beveik 13 metu. Aisku dabar tokie sapnai retai man buna bet vistiek buna verysad.gif
Atsakyti
Tvarkiau spinta. Stovejau nusisukus nuo savo dukrytes, kalbejom kazka, apie bet ka :)nukrypo tema apie suniukus biggrin.gif Sakau:
- Kai tu buvai mazyte tau ikando mazas suniukas.
- Namie?
- Ne, tu buvai pas baba, ji tave priziurejo
- Mama, o kur tu tada buvai?
- As buvau ligoninej
- Su kuo buvai, mama? Su seneliu?
- Ne, ne su seneliu
- Su dede?
- Ne, ne su dede. Buvau su tavo teciu
- Mama, o kur dabar tetis?

Ir as prasmegau kiaurai i zeme. Zinojau, kad toks klausimas kazkada iskils, bet ne dabar. As nepasiruosus. Pasimeciau, atsisukau i ja, ir pakvieciau atsisesti ant keliu. O ji pradejo taip verkti...Su asarom, as pagalvojau gal nepamaciau, gal uzsigavo vaikas...Siek tiek nusiramino, ir as jos paklausiau kodel ji taip smarkiai verke. Zinot ka ji atsake? ogi -as tecio norejau

verysad.gif taip ir likau nieko nesupratus, drebanciom rankom ir kaltes jausmu sirdy, kad nesugebejau vaiko nuramint, kazka gi reikejo kazkaip kitaip pasakyt, ar, na, net nezinau verysad.gif Jai tik 3.5m o jau tokie klausimai ir emocijos verysad.gif
Atsakyti
Beje, kai jis mire, jo mociute man liepe toje vietoje kur jis miegodavo pakabinti svaru ranksluosti. Gal jus zinot, kodel? Beje, jis rusu tautybes, pas juos ten kitaip, bet man idomu ka tai reiskia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistika... @ 2015 04 16, 22:16)

Sveikute 4u.gif
Aš tikiu. mirksiukas.gif Būna, kad sapnuoji susapnuoji. Bet būna, kad po to aplankymo sapne, jautiesi aplankyta ir tas ilgesys tuo metu apmalšęs būna. Taip jaučiausi po vieno sapno. Tą tokį džiugesį. Dabar nebepamenu kur, bet teko apie tai ir skaityti. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(kantrilot @ 2015 04 24, 14:27)
Beje, kai jis mire, jo mociute man liepe toje vietoje kur jis miegodavo pakabinti svaru ranksluosti. Gal jus zinot, kodel? Beje, jis rusu tautybes, pas juos ten kitaip, bet man idomu ka tai reiskia  g.gif

Ach, mieloji. verysad.gif Kaip sunku su tokiu mažu pipiriuku tokios temos. Kai prieš vaiką tą gyvenimo skriaudą turi priešpastatyt. Šlifuok kampus kiek nori,- tėvelio nėra. Nėra skaudžiau, kaip matyt vaiką kenčiantį ir būti bejėgė padėt, ištaisyt tai. Aš guodžiau savo paskutinio kurso studentę, raudančią savo tėvo. Širdis plyšta, atrodytų, padarytum bet ką, kad jai to nereiktų iškęst. Deja deja. kiekvieno mūsų gyvenime yra momentai, kad turi praskaudėti tam, o ne kitam ir sau vaikų skausmo nesusigriebsi. unsure.gif
Įdomu tas rankšluostis. g.gif Nepagalvojai išsyk tos močiutės ir paklaust. g.gif
Atsakyti