Gal kas gali papasakoti apie Cybex Cloud Q, ar patogi, kaip ten atrodo, kai istiesi? Mes gyvenam ne LT, ir pas mus ju dar nepardavineja, bet labai vilioja, kad galima istiesti, nesinori, kad vaikiukas susirietes butu.
Sveikos,
O gal kuri turite Cyber Agis M-Air 4 sportinuka? Kokie atsiliepimai?
O gal kuri turite Cyber Agis M-Air 4 sportinuka? Kokie atsiliepimai?
QUOTE(Braskutee @ 2016 04 07, 12:53)
Mes neseniai nuspirkom M-air 3, tai siaip labai patenkinti,erdvus vezimas, lengvas, susilanksto tai isvis kaifas vienintelis minusas, kad nepasikelia pakojis...
Ar kas nors naudojat Juno 2 fix kėdutę? Kokie atsiliepimai?
QUOTE(.sermuksniai... @ 2016 03 14, 13:11)
Bet priekiniai tokie mazi, juk kaip per pusni... vis tik kai buna dideli ratai, pvz zippy, tai nepalyginamai turetu buti patogiau.
Na taip, kai yra PRIPUČIAMI dideli ratai, tai visada bus geriau, bet tokie vežimėliai jau ir sveria atitinkamai
P.S. Kas turit kėdutes su tais ''staliukais'', nuo kada jį dėjot? Mano mergaitei jau beveik 1,7 m., bet pabandėm uždėt, tai kur tau, vaiko rankos virš galvos, iškart spiegia su tuo staliuku užsegta. Toks vaizdas, kad gyvenime neuždėsim to staliuko, nes ten nesuprantu kokio dydžio vaikas jau turi būti... Persukom dabar kėdutę į važiavimo kryptį, nes jau kojytės rėmėsi, tai palikom su diržais, bet dabar nebesisukioja, o taip patogu buvo, kai sukiojosi...
Gal kas turit tokia kedute Cybex Solution ir gali paaiskinti ar nusiima virsus, kad liktu tik padas? ir kaip tai padaryti? ... na nesigauna...
QUOTE(valkata @ 2016 04 28, 00:15)
Hmm, o kam jums to reikia?
Na uzaugo vaikas, tai uztenka tik pakelimo, kad dirzas per kakla neitu. Taigi kedutes tokios ir buna - uzauga - tada naudoji tik pada.
QUOTE(Toumei @ 2016 02 29, 14:52)
Ačiū, mes jau nusipirkom Cybex Callisto ir esam labai patenkinti
Sveiki,
Norėčiau paklausti, kaip jūsų Callisto važiuoja per nelygumus? Ar nebarška priekiniai ratukai? Aš neseniai pirkau kiek dėvėtą ir pirmą kartą išėjusi į miestą baisiai susinervinau, kad priekiniai ratukai, o tiksliau vienas iš jų laabai barška. Bandysiu kitą savaitę eiti pas meistrą... Ir dar klausiau pardavėjos, ar ratukai nebarška, nes man tai labai svarbu, tai sako, joooo labai minkštai važiuoja...
Sveiki. Mes turejom sirona kedute. Tol kol vaikas vaziavo nugara, tol gyriau ir visiems rekomendavau sia kedute. Nes tikrai labai patogi. Bet ca vasara atejo laikas ataukt priekiu ir kazkokia nesamone. Ta pagalve dvigubai didesne uz mano vaika pameginay ja taip paveziot, nesipriesino labai, beg maciau kad jai nepatogu, o apie kazkoki zaidima su zaislais keliones metu tai nei pasvajot negalima be to visa slapia slapia patapo kau vaziavom karsta diena. Tai naudojau dirzus, tik kad nebesisukiojo kede. Taigi pardaviau ir nusipirkau maxi cosi tobi. Esu begalo patenkinta dabar aisku teko pratintis kad vaika sunkiau idet, bet si kede labai gera.
Laba diena, Mamos! Gali rašau ne į tą temą, atsiprašau. Blogai suprantu lietuvių kalbą, o temos, kur galėtų parašyti, uždaryti. Noriu Jus įspėti, kad ne pirkti vežimėlio pagal объявлению http://www.alio.lt/s...ID53902261.html svetainė www.all4babycare.com ir transporto kompanija www.maxiwayslog.com į kurią duoda nuorodą, jei norite sekti užsakymo svetaines sukčiai. Siūlo vežimėlio už mažą kainą, prašo išankstinio 100%, paskui užsakymą sustoja ir taip ir nepateikė Jums. Prašo dar pinigų ir taip ir negaunate nieko. Būkite atidūs! Tai sukčiais!
QUOTE(zittute @ 2017 01 26, 10:05)
Merginos, gal kuri neseniai pirkot Cybex Solution M-Fix ? isieskojau geru kainu (amazonuose, Lenkijoj per ceneo.pl) , tai pigiausiai mytoyse su papildoma 10 proc auto kedutem iseina 148.5 eur dar be siuntimo mokescio.... Gal sakau kuri zinot, kur dar pigiau?
QUOTE(D'esire @ 2017 01 26, 10:10)
Man ir tokios dar vienos reikia, bet nelabai kur randu. Viena pirkau tudeny mytoyse su -15% gavos apie 140, galvojau dar atpigs, bet ziuriu tik brangsta
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 01 26, 11:24)
Aš smalsumo vedama paklausiu, kodėl renkatės būtent Cybex Solution M-fix http://cybex-online.com/de/carseats ? Aš rinkausi Cybex Solution Q2-fix dėl to, jog kėdutė reguliuojasi tiek į aukštį, tiek į ilgį, o Cybex Solution M-fix, jei gerai suprantu, į plotį nesireguliuoja, tik į aukštį. Ar nesigaus taip, kad deklaruojamo 12 metų vaikas į Cybex Solution M-fix iš pločio netilps. Jei Cybex Solution M-fix į plotį nesireguliuoja, tada iš esmės labai panašus modeliukas tik vos trumpesnės šoninės apsaugos yra Cybex Solution X-fix (Cybex Solution X-fix kolega iš www.windeln.de parsisiuntė, su siuntimo išlaidomis kainavo 100,77 EUR).
QUOTE(Carlin @ 2017 01 26, 11:41)
X-Fix ne tik tuom skiriasi. X-Fix neturi diržų fiksatoriaus, bent jau man tai didelis minusas. Todėl M-Fix kur kas patogiau.
QUOTE(zittute @ 2017 01 26, 11:49)
Aciu Viktorija uz pasidalinima info dar tik renkuosi. Man patiko, kad sis modelis turi ilgas sonines apsaugas ir saugo galva nuo nusvirimo uzmigus. Apie reguliavimasi i ploti tikrai nepagalvojau, kadangi maniske 3.5 metu 15 kg Bet tikrai tada geresnis modelis kur Jus pirkot. Niekad negali zinot, kiek tie vaikai pastambes Gal galite isduoti paslapti, kur savaja Cybex Solution Q2-fix pirkote? Zinau, kad visad randate geriausia kaina
QUOTE(Sandrute1986 @ 2017 01 26, 12:19)
as savo dvynems buten pirkau Cybex Solution M-Fix, tik del to, jog jos pagal adac testus labai gerai ivertintos ir kaina iperkama, turint omeny kad reikia vienu metu 2 vnt. man ju kaina gavosi 133 eur, pirkau mytoys kai buvo nuolaidos plius turejau kazkoki koda
Papildyta:
gal uzmatet kur ilgu marskiniu? ilgu turiu minty iki puses slaunies ar ilgesnius(gal jau tada vadintusi marskiniai - tunika?)
Papildyta:
gal uzmatet kur ilgu marskiniu? ilgu turiu minty iki puses slaunies ar ilgesnius(gal jau tada vadintusi marskiniai - tunika?)
QUOTE(D'esire @ 2017 01 26, 12:32)
Tai vyresniam vaikui nusiima ta nugatele ir lieka tik pastote. Siaip be viso kito, ji man pasirode mazesnis griozdas nei kitos. Ir siaip lb patogi. Kolkas jokiu priekaistu beturiu, tad ieskau antros
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 01 26, 13:20)
Cybex Q2-fix brangesnis modelis nei Cybex M-fix. Kažkuri forume patarė imti ne Cybex q2-fix, bet Cybex Q2-fix plus (Plus medžiaga kitkokia, toks kaip džinsas), tai plus modelis dar brangesnis nei paprastas Q2. pirkau čia:
https://www.bikebox-...mn-gold/a-3322/
https://www.bikebox-...mn-gold/a-3322/