Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija (7)

QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 02 24, 09:03)
Is Vaido kalbos supratau, kad Mia duetu nenorejo. Aisku, gi ne su tokia koncepcija pradejo, tai neina ir sakyti, kad pati kalta.

As taip supratau, kad Mia atsisake dueto su Lubiu, nors jai buvo pasiulyta, o Baumila nenorejo dainuot su Mia. Kazkoks vaiku darzelis
Atsakyti
QUOTE(miauksiuss @ 2015 02 24, 10:27)
As taip supratau, kad Mia atsisake dueto su Lubiu, nors jai buvo pasiulyta, o Baumila nenorejo dainuot su Mia. Kazkoks vaiku darzelis

Va va, tai ir aš taip supratau. Principai ir tikrai vaikų darželis lotuliukas.gif ax.gif Jei tu man neduosi, neduosiu ir aš tau ir t.t. Bet kažkodėl man kvepia tuo, kad čia kažko Vaidas nepasako iki galo. Ko tai įtariu, suveikė jo pasikėlimas čia arba Tylos įsikišimas.
Man keista, kad Mia neturi vadybininko. O ar gerai atsimenu ji per SEL dainą išgarsėjo? Tai reiškia Tyla galėjo su ja dirbti, įdomu kas ten įvykę tarp jų tokio, kad taip susipriešino? g.gif Toks jausmas, kad čia taip viskas vyko principingai, kad ojojojoi.
Atsakyti
QUOTE(Liebchen @ 2015 02 23, 23:42)
Man asmeniškai gėda už kai kuriuos lietuvius. Kad ir savus, bet dergs iki galo. Bijau, kad linkai dėl paskutinės vietos nepasiteisins ir linkiu tada nusprogti iš pykčio. Pakalbant realiam gyvenime ne su 'heiteriais', visiems daina, atlikimas, duetas patinka ir visi džiaugiasi, kad pagaliau kažką normalaus išsiųsim, už ką nebus gėda. Asmeniškai man mūsų dauguma dainelių buvo šiaip sau EV scenoje, bet tai niekada nebuvo priežastis vis tiek nelinkėti sėkmės

Reikia džiaugtis, kad nėra palaikoma korupcija ir nesąžiningumas kitų dalyvių atžvilgiu. Nematau, ko čia ploti katučių dėl prastumdėlių porelės. Beje, kai Tadas iškrito irgi minėjo, jog visą tą atrankos cirką veikia povandeninės srovės, o ne žiūrovai.
Atsakyti
Pasiklausiau Italų eurovizinės dainos. Manau, aukšta pozicija jei ne pergalė Italijai garantuota, bent jau kolkas, kol ne visos dainos dalyvės pateiktos. Ir iš karto mintis tokia užvaldė, jei Italijai pasiseks, jaučiu kitais metais lietuvaičiai per noriu - nenoriu El fuego grūs į euroviziją. Su mūsų " originalumu " pilnai to galima tikėtis. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Isyankar @ 2015 02 24, 10:37)
Reikia džiaugtis, kad nėra palaikoma korupcija ir nesąžiningumas kitų dalyvių atžvilgiu. Nematau, ko čia ploti katučių dėl prastumdėlių porelės. Beje, kai Tadas iškrito irgi minėjo, jog visą tą atrankos cirką veikia povandeninės srovės, o ne žiūrovai.

drinks_cheers.gif

Nežinau, gal jau rašėte kažkas, bet vat radau LRT FB puslapyje R. Kirilkino pasisakymą.

Ruslanas Kirilkinas Is anksto buvo aisku , gerai kad nedalyvavau , aferistai - nuosirdziai as cia , pavardem nesimetysiu ... Amebos valdo !!!
Atsakyti
QUOTE(Isyankar @ 2015 02 24, 09:37)
Beje, kai Tadas iškrito irgi minėjo, jog visą tą atrankos cirką veikia povandeninės srovės, o ne žiūrovai.

Vien jau tai, kad Tadui atėmė dainą ir liepė ruošti kitą likus dvi dienos iki pasirodymo, šį tą reiškia. Po ko jis ir iškrito. Ir dar komisijoje kažkuris leido sau pakomentuoti, kad jums ar tai daina netiko, ar neužteko laiko pasiruošti (tarkim, tas komisijos narys nežinojo peripetijų su dainos pakeitimu, ir tai visai gali būti, bet tada tiesiog pataikė kaip pirštu į akį doh.gif ).

Tos, kurios aršiai gina laimėjusį duetą, tokius (ir visus n panašių dalykų) leidžia sau praleisti po pirštus. Kažkam tai atrodo norma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 24 vasario 2015 - 09:53
QUOTE(Ingėnas @ 2015 02 24, 09:52)
Vien jau tai, kad Tadui atėmė dainą ir liepė ruošti kitą likus dvi dienos iki pasirodymo,  šį tą reiškia. Po ko jis ir iškrito. Ir dar komisijoje kažkuris leido sau pakomentuoti, kad jums ar tai daina netiko, ar neužteko laiko pasiruošti (tarkim, tas komisijos narys nežinojo peripetijų su dainos pakeitimu, ir tai visai gali būti, bet tada tiesiog pataikė kaip  pirštu į akį doh.gif ).

Tos, kurios aršiai gina laimėjusį duetą, tokius (ir visus n panašių dalykų) leidžia sau praleisti po pirštus. Kažkam tai atrodo norma.

Būtent.
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 02 24, 09:34)
Va va, tai ir aš taip supratau. Principai ir tikrai vaikų darželis  lotuliukas.gif  ax.gif Jei tu man neduosi, neduosiu ir aš tau ir t.t.

O balsuojant ne tas pats vaikų daželis buvo? biggrin.gif Jei jau kažkas ne pagal planą, tai tyčia už Mią prabalsuosiu doh.gif Man tai neįdomios jų asmeninės ambicijos, ar kuris ten iš jų fainiausias žmogeliukas, aš už tai, kas geriausiai skambėjo. Nors ir penkiese prieš vieną būtų irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 02 24, 10:57)
O balsuojant ne tas pats vaikų daželis buvo? biggrin.gif Jei jau kažkas ne pagal planą, tai tyčia už Mią prabalsuosiu doh.gif Man tai neįdomios jų asmeninės ambicijos, ar kuris ten iš jų fainiausias žmogeliukas, aš už tai, kas geriausiai skambėjo. Nors ir penkiese prieš vieną būtų irnesakyk.gif

Ne pagal plana as vietoj pieno kefyra galiu pardej paimti. Skirkit truputi juoda nuo balto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 24 vasario 2015 - 10:06
QUOTE(Isyankar @ 2015 02 24, 09:37)
Beje, kai Tadas iškrito irgi minėjo, jog visą tą atrankos cirką veikia povandeninės srovės, o ne žiūrovai.

Žiūrovai niekada ir nelėmė visko. Komisija 50%. Jei jiems nepatinka, tai numuša balą ir tas iškrenta. Visada taip buvo. Kuo čia dėtos povandeninės srovės?
Atsakyti
Iš tikro, ką čia ir sakyti, nieko prieš neturiu nei prieš dainą, nei prieš atlikėjus, bet šitoks akivaizdus prastūmimas be galo negražus. Čia jau nebekalbama apie finalą, kur kovėsi Mia su duetu. Prastūminėjimas jų nuo pat pradžių vyko. Vien jau nemetimas jų dainų iš konkurso, kai balsavimo lape vilkosi galų gale aiškiai parodė, kad čia kažkas ne taip. Kaip Lubys su daina, kuri labiau patiko nacijai, labai garbingai buvo praspirtas iš konkurso? Tas pats Juodsnukis.. Taip, gal galutinis variantas būtų gavęsis prastesnis, gal daugiau kritikos būtumėm sulaukę iš užsieniečių mol: Lietuva vėl nesamonę išrinko. Bet tai būtų buvusi didesniosios tautos dalies valia. O čia.. Ir asilui aišku, kad tas vadinamasis "eurovizinės dainos rinkimas" tik būdas pinigėlių už balsavima pasiplėšti. O šiaip dar neprasidėjus konkursui, kas vyks į parodą nuspręsta. Štai kas ir piktina čia visus.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 02 24, 10:06)
Ne pagal plana as vietoj pieno kefyra galiu pardej paimti. Skirkit truputi juoda nuo balto.

Esmę supratot. Daug čia buvo pasipiktinusių, bet kiek mačiau žiūrovų balsavimus eigoj, tai nekažką ir pribalsuota buvo už tą patį Lubį ar Juodsnukį.
Atsakyti