Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija (7)

QUOTE(mjforever @ 2015 02 23, 23:07)
biggrin.gif baisiai kvailai skamba. Gaunasi, kad ne jiems, o Lietuvai linkit, nes bus linksniuojamas tik Lietuvos vardas.

Tai jei net šioje srityje valstybė korumpuota, tai ko gero jai begalima linkėti? Sau, nelaimėliai, tokioje vietoje gyvenantys turėtumėm visko linkėtis, nes dar šeriam tokią valstybę biggrin.gif
Atsakyti
O jei rimtai, tai man baisu, kas dedasi FB. Kazkokia nesveika manija visos tos agresijos. Tik nesuprantu vieno, - ar anksciau to nebuvo, ar nebuvo terpes tam pykciui veistis unsure.gif Liudna.
Papildyta:
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 02 24, 01:01)
Apie ką jūs čia?

Oj, nesipleskim. Geriau jau moderatore pravalytu tema blush2.gif
Atsakyti
Ieškojau tos antros susidubliavusios naujos temos, bet kažkuri moderatorė apjungė jas į vieną. Šaunuolė 4u.gif , dėkoju jai už didelį darbelį aciuks.gif
Gal sukurti jau naują temą (jei kuri dar nesukūrėte smile.gif ) mastau.gif , gal ten šviesesnėmis nuotaikomis plepėsime.... gossip.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 02 24, 01:01)
Apie ką jūs čia?

aha, tikrai mastau.gif
Atsakyti
Dar kitas dalykas, kad jei orgai nebūtų įsikišę, tai dabar kukuotume su "Colours of Bubbles" ar kaip ten ją, kur švedai pribalsavo biggrin.gif ir kuri išvis niekam nepatiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 24 vasario 2015 - 00:12
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 02 24, 00:12)
Dar kitas dalykas, kad jei orgai nebūtų įsikišę, tai dabar kukuotume su "Colours of Bubbles" ar kaip ten ją, kur švedai pribalsavo biggrin.gif ir kuri išvis niekam nepatiko.

Bet kokiu atveju būtų buvusi galimybė pasirinkti iš dviejų dainų .

Atsakyti
Nauja tema user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fukse: 24 vasario 2015 - 00:41
Mijos žodžiai :
Pralaimet garbingai galima tada kai kova buna garbinga!

pritariu jai visu 100proc 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 02 24, 00:12)

Man ji patiko visai. Uz "This time" tikrai labiau.
Atsakyti
Kas keisčiausia, tai, kad paskaitinėdavau visais metais EV temas čia SM, bet niekad nediskutuodavau, bet šiais metais nu jopšikmat neišlaikiau doh.gif Prasidėjo viskas nuo tų balsavimų internete už dainas, kilo kilo jau nervai, kai negali balsuot, ten kažkas neleidžia, kažkokios taisyklės, kurių nesuprasi, jas keičia ir t.t. Tada kažkoks stebuklingas This time išgijimas ir laimėjimas. Ir tada jau viršūnė tų dviejų susijungimas. Vaidas iki to laiko pasikėlęs buvo, bet koks jis dabar. Kažkaip aš jį dar sekiau FB, bet prieš finalą, kai sužinojau jog dainuos su ta, iškart mečiau. Kažkaip jis man krito...
Ir dar, matai, nenorėjo jis su Mia dainuot doh.gif Nu jau tokia zviozda jis, jau tokioj didelėj Lietuvos rinkoj gali matai principus rodyt kažkokius unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 02 24, 01:02)
O jei rimtai, tai man baisu, kas dedasi FB. Kazkokia nesveika manija visos tos agresijos. Tik nesuprantu vieno, - ar anksciau to nebuvo, ar nebuvo terpes tam pykciui veistis unsure.gif Liudna.
Papildyta:

Oj, nesipleskim. Geriau jau moderatore pravalytu tema blush2.gif

O kurioj vietoj ten FB kažkas vyksta? blush2.gif
Atsakyti
Is Vaido kalbos supratau, kad Mia duetu nenorejo. Aisku, gi ne su tokia koncepcija pradejo, tai neina ir sakyti, kad pati kalta.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 02 24, 10:03)
Is Vaido kalbos supratau, kad Mia duetu nenorejo. Aisku, gi ne su tokia koncepcija pradejo, tai neina ir sakyti, kad pati kalta.

Tai, kad yra vakarykčiuose interviu, kad jis su ja dainuoti nenorėjo. O Mia nenorėjo dueto su Edgaru. Bet čia pasak jo.

Iš 15 min.lt
Sveiki. Man patinka jūsų pasirodymas ir manau, kad gerai pasirodysime „Eurovizijoje“. Bet daug kam kilo klausimas, kodėl Vaidas dainavo tik su Monika? Gal reikėjo pabandyti ir su Mia padainuoti? Gal būtų buvę dar geriau? Ar nebuvo kilusi tokia idėja? (Roberta)

Vaidas: Jau atsakiau į šį klausimą... Aš nenorėjau dainuoti su Mia.
Atsakyti