Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija (7)

QUOTE(mjforever @ 2015 02 23, 21:05)
Susipyks jie iki EV.

kodėl? rolleyes.gif

nors ir post factum, bet - K. Šiaulio nuomonė

čia tik pavaizdavimui, kad ne vien supermamkoms nepatiko tai, kas nepatiko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 23 vasario 2015 - 21:53
QUOTE(miauksiuss @ 2015 02 23, 21:39)
Ir ka jau tokio paraset? As ju fb nerasau, bet tas blokavimas jau taip mazvaikiska, negi tikisi, kad visi rasys vien tik teigiamus komentarus ir liaupsins, kaip wub.gif  wub.gif  thumbup.gif  clap.gif  wub.gif  bis.gif

Kažką panašaus į taip: gėda, negi jums atrodo, kad jūs sąžiningai laimėjot, prastumta buvot, tik įdomu kodėl ir už ką..... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 02 23, 21:05)
klausausi konferencijos M&V - Vaidas arogancija tiesiog spinduliuoja, Monika normaliai. Vaidas,  atrodo,  neišlenda iš komentarų apie jį skaitymo, vis juos primena a cituoja. Susipyks jie iki EV.

As irgi paziurejau. Jis Linkytei net prasiziot neleido, o jau mandrumas nysusvietnas
Atsakyti
Pas Amb dbr yra toks komentaras, bet tuoj ištrins ir užblokuos lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Už Mia dar bučiau balsaves eurovizijoj,o už šitus abu balvonus niekada....
Atsakyti
QUOTE(pinkrose @ 2015 02 23, 22:04)
Pas Amb dbr yra toks komentaras, bet tuoj ištrins ir užblokuos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Už Mia dar bučiau balsaves eurovizijoj,o už šitus abu balvonus niekada....

Tai koks čia atradimas, pilnas delfi tokių komentarų. O jau džiaugsmo kiek rolleyes.gif O jūs laikytumėt savo psl. tokius komentarus? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 02 23, 22:29)
Ne dėl to, kad pasakė, kad nebalsuotų, o dėl to, kad balvonais pavadino biggrin.gif Beje, skaičiau, kad Mia irgi trina nepatinkančius komentarus ir varo iš savo puslapio biggrin.gif

Dėl emigrantų balsų visai nepergyvenu. Ne tiek ir daug naudos iš jų paskutiniais metais, dar kai komisija lemia. Dėl to "masiškai" tai nejuokinkit. Nepatenkinti visada garsiau reiškiasi už patenkintus. Gerą komentarą šiandien perskaičiau, kad skaitant delfi komentarus, galima susidaryti įspūdį, kad visi masiškai palaiko Putiną ir Venckienę biggrin.gif Tai ir su facebook'o "masiškumais" tas pats.

Vis tiek linkiu jiems paskutinės vietos. tai būtų gera pamoka už tokį nesąžiningą laimėjimą.

anksčiau man Mia nepatiko su savo tais meilės nuotykiais: susitaikiau, išsiskyriau,susitaikiau, išsiskyriau. Lb Vaidas patikdavo, o ta ..... buvo tokia neutrali. pažiūrėjau Eurovizijos atranką ir viskas apsivertė aukštyn kojom. žinau, kad elgiuosi kaip mažas vaikas, bet negaliu į juos net žiūrėt. na tokie apgailėtini, šlykštūs jie man patapo. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkrose @ 2015 02 23, 23:41)
Vis tiek linkiu jiems paskutinės vietos.

biggrin.gif baisiai kvailai skamba. Gaunasi, kad ne jiems, o Lietuvai linkit, nes bus linksniuojamas tik Lietuvos vardas.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 02 23, 23:07)
biggrin.gif baisiai kvailai skamba. Gaunasi, kad ne jiems, o Lietuvai linkit, nes bus linksniuojamas tik Lietuvos vardas.

tai to ir reikia, kad būtų linksniuojamas LT vardas, gal kažkas išdrįs viešai Europai pasakyt apie tokią atrankos sistemą. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2015 02 23, 19:19)
neskubėk ir būsi pirmas - va, kaip aš pernai, netyčia, jau į pabaigą, armėną nustvėriau - negalėjau patikėt, kad laisvas dar wub.gif  biggrin.gif Visas turbūt Conchita užhipnotizavus buvo  biggrin.gif

Nepriminkit, tas atsisukantis žvilgsnis klipe triniti.gif kai pamačiau tai ir miriau tada wub.gif iš karto supratau, kad čia brač ne paršiuko žarnytė bigsmile.gif
Atsakyti
Man asmeniškai gėda už kai kuriuos lietuvius. Kad ir savus, bet dergs iki galo. Bijau, kad linkai dėl paskutinės vietos nepasiteisins ir linkiu tada nusprogti iš pykčio. Pakalbant realiam gyvenime ne su 'heiteriais', visiems daina, atlikimas, duetas patinka ir visi džiaugiasi, kad pagaliau kažką normalaus išsiųsim, už ką nebus gėda. Asmeniškai man mūsų dauguma dainelių buvo šiaip sau EV scenoje, bet tai niekada nebuvo priežastis vis tiek nelinkėti sėkmės
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 02 23, 19:43)
reg
2015-02-23 15:26 IP: 194.0.160.129
Džiaugiuosi, kad liaudžiai nepatiko, nes jūs absoliučiai nesiorientuojat muzikoje. Kai jum patinka visada liekam paskutiniai. Dabar turėtų būti nebloga vieta.

to reg
2015-02-23 15:39 IP: 88.216.61.54
tauta buvo prieš ir pernai su daina "ATEIK ŠION"- rezultatą matom.... smile.gif smile.gif

rereg
2015-02-23 17:01 IP: 78.61.180.52
Liaudžiai nepatiko ir Vilijos išsiuntimas. Bet, kažkodėl, nepasisekė?

Nu va, o sakot, jei būtų sąžiningai daugumos išrinkta, tai niekas nevarytų. Varė varė ir praėjusiais metais, labai gerai pamenu. Kaip beišrinktum, vis tiek daug nepatenkintų.

Na, visų pirma tai dalyviai juk ne visi iš iš LT esančių biggrin.gif Čia kaip ir su misių konkursais. Pvz. gal jūs ir aš gražesnės, bet nedalyvaujam, tai ką žmonėms daryt? biggrin.gif Renka iš pareiškusių norą. Todėl normalu, kad daina ar atlikėjas nelabai patinka, bet jei sąžiningai išrinkta, tikrai pusę per pusę tautos ir komisijos valia, tai nėra ko taip niurzgėti. Parašai: nu man nepatinka, neklausau tokių dainų, nesimpatiškas atlikėjas ir nutyli. Bet kai prie viso to prisideda visokie nešvarūs žaidimai, tai tylėti sunku g.gif Taip ir skriaudžiamus žiū pamilsti. Pvz. man Mia niekada nepatiko, bet natūraliai imi ją ginti, sėkmės linkėti, kai matai tokias nesąmones dėl Baumilos ir Linkytės.
Atsakyti
QUOTE(pinkrose @ 2015 02 23, 22:17)
***** bus jiems ne kas su lietuviais gyvenančiais užsienyje, masiškai FB rašo, kad nepalaikys, reiks jų draugam daug kortelių pirkti. dar niekad nebuvau girdėjus tokio emigrantų pasipiktinimo. unsure.gif

Bet į gerą viskas smile.gif Iš tiesų juk truputį absurdas, kai savi subalsuoja, nors turėtų balsuoti visos kitos tautos. Malonu, kai pakyla lentelėje mūsų šalis, bet kai žinai, kad tarkime lietuviai net airius būdavo pranoksta, nu tai graudžiai linksma biggrin.gif doh.gif
Atsakyti