Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija (7)

QUOTE(Ūla @ 2015 02 23, 16:40)
ai, pasižiūrėkit į save ir savo reakcijas geriau.

Reikėjo tiketis, kad būsiu nesuprasta bendram fone, juk amebomis ir asilėliais balsavusių nepravardžiavau, Europos primityvia nevadinau ir niekam nelinkėjau paskutinės vietos rolleyes.gif
Atsakyti
Man Donato M. daina, ko gero, buvo geriausia ką siuntėm į Euroviziją. Pvz. prieš geriausiai įvertintus LT United ir buvau prieš. Jei gerai pamenu, ten kažkas ir negerai su balsavimais buvo. buvau prieš juos ir Monvaidą dabar. Daugiau visada buvau už Lietuvą, tikėjau visada pergale. Na neskanu bus žiūrėti į juos po šio farso. Duok D, atsileisiu iki gegužės...
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 02 23, 17:53)
Reikėjo tiketis, kad būsiu nesuprasta bendram fone, juk amebomis ir asilėliais balsavusių nepravardžiavau, Europos primityvia nevadinau ir niekam nelinkėjau paskutinės vietos rolleyes.gif

angel_not.gif

___

Visus diedus isgraibe, kaip blokados metais, jau net ir i damas nusitaike blink.gif lotuliukas.gif Nezinau, nezinau, as dar laukiu unsure.gif Gal ismes koki perliuka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 02 23, 17:00)
Man Donato M. daina, ko gero, buvo geriausia ką siuntėm į Euroviziją. Pvz. prieš geriausiai įvertintus LT United ir buvau prieš. Jei gerai pamenu, ten kažkas ir negerai su balsavimais buvo. buvau prieš juos ir Monvaidą dabar. Daugiau visada buvau už Lietuvą, tikėjau visada pergale. Na neskanu bus žiūrėti į juos po šio farso. Duok D, atsileisiu iki gegužės...

Labiau tiktų neduokdie mirksiukas.gif nes kai žmonės nurims, atsileis, tai komisija ir sekančiais metais taip duchins visus, o ko gi ne? Mes tai dar mes, bet kaip jaustis patiems atlikėjams, pareiškusiems norą atstovautį šalį? Ir visai nesvarbu, kad iš kokio rūsio išlindęs dar neseniai. Kaip tik tokiu būdu žmonės atgrasomi ir galiausiai emgruoja braškių skinti ir turim ką turim, lieka tik tie patys veidai, kurie žiūrovams pabosta ir dergia juos po kiekvienu straipsniu, o jie vieni kitems padus laižo, kad ir toliau natbangos būtų ir niekas nesikeičia, kaip kokioje valdžioje biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 02 23, 15:47)
Psikartosiu dėl to "purvo". Jei būtų visa Lietuva išrinkus pagal sąžiningą atrankos kriterijų sistemą, o ne tik iš tų, kurie liko, nes kažkas korumpuotas juos paliko, tai "purvo" beveik nematytumėte, nes daugumos nuomonė sutaptų. Dabar gi nusiraminkite ir susitaikykite, kad kitaip nebus, nes šie atlikėjai mums visiems, įskaitant ir jus pačią, yra primesti. Skirtumai tik tie, kad kai kuriems visgi tas primetimas patiko ir jūs norite pastebėti kažką gero, o kiti visai nenori, neįdomu jiems.
O jei žiūrėti visai objektyviai, tai gero kaip minėjau, rastumėte apie visas mūsų siųstas dainas, bet nebūtinai galutiniai rezultatai tą atspindės. Be to, dar balsuos ir komisją, kuriai tikiuosi mūsų šalies korupcijos dzin ir kuri sugebės objektyviai pasižiūrėti į mūsų atlikėjus, o ne pažintimis ir pavardėmis vadovautis g.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif Lyg pati buciau parasius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 02 23, 16:42)
kažkaip nelabai yr ką jamt biggrin.gif moteros, kažkaip, daugumoj vyrauja šiemet  biggrin.gif

dar tik pradžia irnesakyk.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 02 23, 17:04)
angel_not.gif

___

Visus diedus isgraibe, kaip blokados metais, jau net ir i damas nusitaike blink.gif  lotuliukas.gif Nezinau, nezinau, as dar laukiu unsure.gif Gal ismes koki perliuka unsure.gif

biggrin.gif

--------

neskubėk ir būsi pirmas - va, kaip aš pernai, netyčia, jau į pabaigą, armėną nustvėriau - negalėjau patikėt, kad laisvas dar wub.gif biggrin.gif Visas turbūt Conchita užhipnotizavus buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 02 23, 17:16)
o ir šiaip aš už tai, kad rinktume vienu metu atlikėją su savo daina... kaip rodo statistika, bet kokiu atveju važiuoja tie atlikėjai, kam daina ir rašyta ax.gif

drinks_cheers.gif Laabai tikiuosi, kad pagaliau bus grįžta prie senosios atrankų tvarkos.

QUOTE(oziarage @ 2015 02 23, 18:00)
Pvz. prieš geriausiai įvertintus LT United ir buvau prieš.

gal tai geras ženklas? biggrin.gif
Atsakyti
reg
2015-02-23 15:26 IP: 194.0.160.129
Džiaugiuosi, kad liaudžiai nepatiko, nes jūs absoliučiai nesiorientuojat muzikoje. Kai jum patinka visada liekam paskutiniai. Dabar turėtų būti nebloga vieta.

to reg
2015-02-23 15:39 IP: 88.216.61.54
tauta buvo prieš ir pernai su daina "ATEIK ŠION"- rezultatą matom.... smile.gif smile.gif

rereg
2015-02-23 17:01 IP: 78.61.180.52
Liaudžiai nepatiko ir Vilijos išsiuntimas. Bet, kažkodėl, nepasisekė?

Nu va, o sakot, jei būtų sąžiningai daugumos išrinkta, tai niekas nevarytų. Varė varė ir praėjusiais metais, labai gerai pamenu. Kaip beišrinktum, vis tiek daug nepatenkintų.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 02 23, 19:43)
Nu va, o sakot, jei būtų sąžiningai daugumos išrinkta, tai niekas nevarytų. Varė varė ir praėjusiais metais, labai gerai pamenu. Kaip beišrinktum, vis tiek daug nepatenkintų.

niekada taip nebus, kad visiems patiktų biggrin.gif Varė, varo ir varys. Bet kuriuo atveju, ką beišrinktų. Man atranka kad ir kaip nepatiko, buvau už Mia, bet išrinktas variantas tikrai neblogas. Manau, kad EV kaip tik tiks smile.gif Tą kaip tik jau ir matom pagal užsieniečių komentarus. Tikrai nebepamenu, kada tiek gerų žodžių mūsų daina buvo sulaukus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 23 vasario 2015 - 19:49
klausausi konferencijos M&V - Vaidas arogancija tiesiog spinduliuoja, Monika normaliai. Vaidas, atrodo, neišlenda iš komentarų apie jį skaitymo, vis juos primena a cituoja. Susipyks jie iki EV.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 02 23, 15:10)

Jei norite tuos du mūsų "balandėlius" apginti, tai paieškokite tam rimtesnių būdų mirksiukas.gif Arba geriausia girkite juos jų facebookuose, nes čia kol kas nelabai jums pavyksta mirksiukas.gif

aš pagyriau taip, kad užblokavo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkrose @ 2015 02 23, 21:28)
aš pagyriau taip, kad užblokavo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ir ka jau tokio paraset? As ju fb nerasau, bet tas blokavimas jau taip mazvaikiska, negi tikisi, kad visi rasys vien tik teigiamus komentarus ir liaupsins, kaip wub.gif wub.gif thumbup.gif clap.gif wub.gif bis.gif
Atsakyti