QUOTE(Monteverte @ 2015 02 23, 14:47)
Psikartosiu dėl to "purvo". Jei būtų visa Lietuva išrinkus pagal sąžiningą atrankos kriterijų sistemą, o ne tik iš tų, kurie liko, nes kažkas korumpuotas juos paliko, tai "purvo" beveik nematytumėte, nes daugumos nuomonė sutaptų. Dabar gi nusiraminkite ir susitaikykite, kad kitaip nebus, nes šie atlikėjai mums visiems, įskaitant ir jus pačią, yra primesti. Skirtumai tik tie, kad kai kuriems visgi tas primetimas patiko ir jūs norite pastebėti kažką gero, o kiti visai nenori, neįdomu jiems.
O jei žiūrėti visai objektyviai, tai gero kaip minėjau, rastumėte apie visas mūsų siųstas dainas, bet nebūtinai galutiniai rezultatai tą atspindės. Be to, dar balsuos ir komisją, kuriai tikiuosi mūsų šalies korupcijos dzin ir kuri sugebės objektyviai pasižiūrėti į mūsų atlikėjus, o ne pažintimis ir pavardėmis vadovautis
Lietuva ir išrinko. Ne visi pasidavė psichozei "balsuojam už Mią iš principo", ne visiems ir rūpėjo tos peripetijos. Mia irgi dainavo su Lubiu, bet neatrodė labai suinteresuoti dainuoti kartu. Tai kas kaltas? Jiems netgi anksčiau pasiūlė dainuoti kartu, ir kažkaip nebuvo pasipiktinusių, kad taip neteisinga kitų dalyvių atžvilgiu. Jei apie skambučius, tai jau sakiau, kad tam tikru metu nepriėmė iš abiejų pusių, o ne tik balsavusių už Mią.
Ir išvis apie ką kalbam, ar apie sąžiningumą, ar apie dainą? Nes buvo teigiama, kad daina liks paskutinėj vietoj, nes tokia lėva, o ne dėl to, kad nesąžiningai išrinkta.
Praėjusių metų rezultatai:
http://www.escunited.com/poll1531/
Deja, bet pirmavo 0.
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2015 02 23, 14:49)
Nei aš, nei jūs nesam, kaip jūs pati pasakėt , barometras
Aš turiu savo skonį, jūs turit savo, na ir puiku.
O man ne barometras net ir tai, kaip masės EV konkurse prabalsuoja. Tam straipsnį dar pridėjau, kaip pats dainos autorius apie tą konkursą mano (o jo nuomonė man net svaresnė, pažiūrėkit, su kokiais atlikėjais jis dirba). Ne EV dainomis aš savo grojaraštį pildau (na viena kita kartais patenka, bet nugalėtojos rečiausiai, nes aš turiu savo skonį, o madomis iš viso mažiausiai vadovaujuosi).
Kad šiumetinė daina š, taip pati niekur nesakiau. Kad paprasta - taip. Ir, kaip ir Monmorensi rašė, taip genialumo ir š. dar yra daaaaug tarpinių variantų. Ne tik juoda ir balta (o dabar juk dar ir pilki atspalviai ant bangos
).
Kad "Attention" nepateko į finalą (per vieną poziciją , beje), tai sutinku
, tikrai nebūtinai reiškia, kad ji per sudėtinga tam konkursui. Bet kad ne tipinė, tai tikrai. Ir tai, pasikartosiu, nebūtinai reiškia, kad ji prasta.
Beje, pernai kaip niekad konkurse buvo daug gerų dainų. Man asmeniškai - ir Armėnijos (kurią lyg šiol tebemyliu), ir Olandijos, ir Končitos
, ir šveicarų. Na tos gal labiausiai į ausį krito, tikrai būsiu ką nors pamiršusi. Bet tikrai , o be to ir skirtingos tendencijos.
O kritikuoja išrinktas dainas ir atlikėjus kiekvienais metais. Šiemet, tiesa, stipriau. Bet šiemet ir konkursas neskaidrus kaip niekad. Tad natūralu, kad ir nepatenkintų kur kas daugiau.
Na tai ir puiku. Tik nesuprantu, kodėl aš turėjau aiškintis, kad man ta daina nevykusi
Aš išvis Eurovizijos dainas vertinu Eurovizijos kontekste. Tiek Conchitos, tiek mūsų dainų turbūt gyvenime neklausyčiau, jei ne EV. Nors kelios yra kaip reikiant įstrigusios atmintin.