Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija (7)

QUOTE(Pink Pepper @ 2015 02 23, 11:06)
kas  1,2,3 ?
Bet tendencija matoma rolleyes.gif
Papildyta:
Apgailėtinas tas skepticizmas nepatenkintų. Jei dauguma duotų 0-2, tai rėktų "taip ir sakiau", kai duoda 12 - tai vis tiek reik sumenkinti, tipo lašas jūroj. Kaip gi dabar tiek varęs pripažinsi, kad kitiems patinka ta daina biggrin.gif

Yra toks skaičiavimo būdas iš senovės, jei nežinojote: vienas, du , trys, daug. Negi nepagaunate minties? Negirdėtas skaičiavimas, posakis?

Aš orientuojuosi į tai, kas man patinka ir jei man nepatinka, tai ir nepatinka bei visiškai vienodai šviečia, jei kitam patinka. Taip kad kažkoks pripažinimas čia visiškai ne prie ko.
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2015 02 23, 11:23)
ale, kiek lėtų baladžių šiemet doh.gif

taigi orientuojasi į pernai metų laimėtoją, kaip visad doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na ką, nensusileido ant žemės dar mūsų duetas biggrin.gif blink.gif
Iš 15min.lt konferencijos.

Ką darysite su savo įvaizdžiu ir judesiais scenoje? (Skaitytojas)

Monika: Judėsime ir būsime su drabužiais. Man patinka ir lietuvių dizaineriai.

Vaidas: Aš labai norėčiau dėvėti „Armani“ kostiumą. (Juokiasi)

Ką planuojate paramos koncertui? (Giedrė)

Vaidas: Būtinai pakviesime Ruslaną Kirilkiną, Mią (Juokiasi.).

ir t.t.

http://www.15min.lt/...kyte-124-486693
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 02 23, 13:22)
Yra toks skaičiavimo būdas iš senovės, jei nežinojote: vienas, du , trys, daug. Negi nepagaunate minties? Negirdėtas skaičiavimas, posakis?

Aš orientuojuosi į tai, kas man patinka ir jei man nepatinka, tai ir nepatinka bei visiškai vienodai šviečia, jei kitam patinka. Taip kad kažkoks pripažinimas čia visiškai ne prie ko.

Prie ko čia "AŠ", juk parodžiau dėl įdomumo, kaip kiti vertina, o ne kad jums pradėtų patikti daina. Ir toms, kurios teigė, kad daina liks paskutinė. Juokinga, kai apie Vilijos dainą surinkot tuos 5 teigiamus komentarus, kaip ale įrodymą, kad daina daug kam patiko lotuliukas.gif O kai apie šiųmetinę dainą daug daugiau teigiamų komentarų ir tarptautiniam forume gerai balsuoja, tai ką čia, gi nieko nereiškia biggrin.gif

Palieku tamstą ramiai sau mirkti neapykantoj irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 23 vasario 2015 - 13:29
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 02 23, 12:21)
Vaizduoja kažką baisiai deep. Nepatinka daina, nemėgstu tokių rėksmingų.

O matėt kokie komentai? Pagal juos atrodo, kad laimėtoja cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Monmorensi @ 2015 02 23, 12:50)
matai, Monte, kaip blogai apie tave žmonės galvoja  biggrin.gif kad aš pati su savim kalbuosi, tai nepagalvojo, bet kad tu su savim tai taip  lotuliukas.gif
tai lai būna kuo aukščiau tiek mūsų, tiek estų. mūsiškė manau tikrai toliau eis nei pernai metų daina. lengvesnė, suprantamesnė, dar jei įvaizdį tinkamą parinks bus ok.

Aš populiaresnė liezuvis.gif
Na bet tai tik parodytų, kokia kvailai primityvi ta Europa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 02 23, 13:29)
O matėt kokie komentai? Pagal juos atrodo, kad laimėtoja cool.gif

Tai ką? rolleyes.gif Kur aš sakiau, kad daina š ir liks paskutinėj vietoj?
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 02 23, 13:27)
Na ką, nensusileido ant žemės dar mūsų duetas biggrin.gif blink.gif
Iš 15min.lt konferencijos.

Tokie ne tik, kad nenusileis, bet kils vis aukštyn, vaizduodami erelius. Taigi linkiu tokiems kristi žemyn kaip žąsinams blush2.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 02 23, 13:28)
Prie ko čia "AŠ", juk parodžiau dėl įdomumo, kaip kiti vertina, o ne kad jums pradėtų patikti daina. Ir toms, kurios teigė, kad daina liks paskutinė. Juokinga, kai apie Vilijos dainą surinkot tuos 5 teigiamus komentarus, kaip ale įrodymą, kad daina daug kam patiko lotuliukas.gif O kai apie šiųmetinę dainą daug daugiau teigiamų komentarų ir tarptautiniam forume gerai balsuoja, tai ką čia, gi nieko nereiškia biggrin.gif

Palieku tamstą ramiai sau mirkti neapykantoj irnesakyk.gif

Tie komentarai nereiškia nieko, aš tai jau senokai supratau. Juk Euroviziją laimi tik viena daina. Visos kitos vistiek yra pralaimėtojos ir prie kiekvienos dainos tikrai rasite pagyrų ir ne po vieną, taip buvo, yra ir bus. Todėl naiviai džiaugtis: o, mus pastebėjo bigsmile.gif neverta, nes kaip jau jums ir rodžiau, pastebėta buvo ir tarkime Vilijos daina ir ką? Ir nebenusikalbėkite dėl 5 komentarų. Negi aš turėjau sutempti čia visas įmanomas citatas, iš visų pernai metų diskusijų puslapių?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 02 23, 13:39)
Tie komentarai nereiškia nieko, aš tai jau senokai supratau. Juk Euroviziją laimi tik viena daina. Visos kitos vistiek yra pralaimėtojos ir prie kiekvienos dainos tikrai rasite pagyrų ir ne po vieną, taip buvo, yra ir bus. Todėl naiviai džiaugtis: o, mus pastebėjo bigsmile.gif neverta, nes kaip jau jums ir rodžiau, pastebėta buvo ir tarkime Vilijos daina ir ką? Ir nebenusikalbėkite dėl 5 komentarų. Negi aš turėjau sutempti čia visas įmanomas citatas, iš visų pernai metų diskusijų puslapių?

Tada palaukiam rezultato ir šnekėsim rolleyes.gif Nesuprantu tik vieno, kodėl pilti purvą iš anksto yra ok (kad liks paskutinė), o kažką gero pastebėti tai jau negalima, reikia būtinai sulaukti konkurso?
Atsakyti
Pink Pepper, galima paklausti, kodėl , kai tik gaunat bent mažiausią progą, vis prikišinėjat, kokia pernai daina nevykus buvo? Čia noras provokuoti ar kažkas pan.?

Pernai buvo pernai. Šiemet yra šiemet. Tai, kad pernykštei dainai nepavyko EV ( kaip vienas iš dainos bendrautorių, Bikus, PATS pasakė, kad „Šis konkursas – kičo festivalis“) ir kad jums asmeniškai ji nepatiko, tai dar nėra įrodymas, kad ji labai nevykus. Ir jei geriau seksis šiumetinei taip pat nėra įrodymas, kad ji genialus kūrinys.

Yra skonio skirtumai. O daina gera ar bloga, bet šiumetinė tikrai nėra sudėtinga. Nei teksto, nei muzikos prasme. Aišku, kai kuriais atvejais tai tik privalumas (kad ir tuo, jog žymiai lengviau įsimenama ir suprantamesnė plačiai auditorijai).

Straipsnis apie dainos bendarautoriaus mintis:
http://www.lrytas.lt...-festivalis.htm

Beje, man jis šiek tiek imponuoja, nes grojo koncertuose su Marijonu biggrin.gif blush2.gif blush2.gif Ir yra dviejų jo dainų bendrautorius, kurių viena man labai patinka (muzikos, o va This Time jis parašė žodžius). Na ir šiaip paprastas, toks "savas bičas", kiek jį mačiau koncertuose, M.A.M.A apdovanojime. O va EV konferencijose nemačiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 23 vasario 2015 - 13:59
QUOTE(Ingėnas @ 2015 02 23, 13:57)
Pink Pepper, galima paklausti, kodėl , kai tik gaunat bent mažiausią progą, vis prikišinėjat, kokia pernai daina nevykus buvo? Čia noras provokuoti ar kažkas pan.?

Pernai buvo pernai. Šiemet yra šiemet. Tai, kad pernykštei dainai nepavyko EV (kuri, kaip vienas iš dainos bendrautorių, Bikus, PATS pasakė, kad yra „Šis konkursas – kičo festivalis“) ir kad jums asmeniškai ji nepatiko, tai dar nėra įrodymas, kad ji labai nevykus. Ir jei geriau seksis šiumetinei taip pat nėra įrodymas, kad ji genialus kūrinys. 

Yra skonio skirtumai. O daina gera ar bloga, bet šiumetinė tikrai nėra sudėtinga. Nei teksto, nei muzikos prasme. Aišku, kai kuriais atvejais tai tik privalumas (kad ir tuo, jog žymiai lengviau įsimenama ir suprantamesnė plačiai auditorijai).

Straipsnis apie dainos bendarautoriaus mintis:
http://www.lrytas.lt...-festivalis.htm
Beje, man jis šiek tiek imponuoja, nes grojo koncertuose  su Marijonu  biggrin.gif  blush2.gif  blush2.gif  Ir yra dviejų jo dainų bendrautorius, kurių viena man labai patinka  (muzikos, o va This Time jis parašė žodžius). Na ir šiaip paprastas, toks "savas bičas", kiek jį mačiau koncertuose, M.A.M.A apdovanojime. O va EV konferencijose nemačiau.

Prikišinėju tik tiems, kas taiko dvigubus standartus (kaip patogu, kada galima ir kada negalima atsižvelgti į teigiamus komentarus). Arba labai džiaugėsi Vilijos daina, kuri nieko nepasiekė, bet maišo su žemėm tą, kuri dar net nedalyvavo. Ir ne apie skonį kalba eina, o apie prognozes, kiek pasieks. Ir dar iš anksto apsidraudžia, kad jeigu jau Europai patiks - tai vadinasi, primityvi ta Europa biggrin.gif

Nu man nelabai vykusi, o kokie dar įrodymai gali būti? Tai lygiai taip pat galiu paprašyt pateikti įrodymus, kad šiųmetinė daina š, nes tai tik jūsų nuomonė. O dėl šiųmetinės niekur neteigiau, kad ji geniali, įsiskaitykit, ką rašau. Sakiau, kad tai, jog Attention nepateko į finalą, nebūtinai reiškia, kad ji "per sudėtinga Europai".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 23 vasario 2015 - 14:19
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 02 23, 13:43)
Tada palaukiam rezultato ir šnekėsim rolleyes.gif Nesuprantu tik vieno, kodėl pilti purvą iš anksto yra ok (kad liks paskutinė), o kažką gero pastebėti tai jau negalima, reikia būtinai sulaukti konkurso?

Psikartosiu dėl to "purvo". Jei būtų visa Lietuva išrinkus pagal sąžiningą atrankos kriterijų sistemą, o ne tik iš tų, kurie liko, nes kažkas korumpuotas juos paliko, tai "purvo" beveik nematytumėte, nes daugumos nuomonė sutaptų. Dabar gi nusiraminkite ir susitaikykite, kad kitaip nebus, nes šie atlikėjai mums visiems, įskaitant ir jus pačią, yra primesti. Skirtumai tik tie, kad kai kuriems visgi tas primetimas patiko ir jūs norite pastebėti kažką gero, o kiti visai nenori, neįdomu jiems.
O jei žiūrėti visai objektyviai, tai gero kaip minėjau, rastumėte apie visas mūsų siųstas dainas, bet nebūtinai galutiniai rezultatai tą atspindės. Be to, dar balsuos ir komisją, kuriai tikiuosi mūsų šalies korupcijos dzin ir kuri sugebės objektyviai pasižiūrėti į mūsų atlikėjus, o ne pažintimis ir pavardėmis vadovautis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 02 23, 14:16)

Nu man nelabai vykusi, o kokie dar įrodymai gali būti? Tai lygiai taip pat galiu paprašyt pateikti įrodymus, kad šiųmetinė daina š, nes tai tik jūsų nuomonė. O dėl šiųmetinės niekur neteigiau, kad ji geniali, įsiskaitykit, ką rašau. Sakiau, kad tai, jog Attention nepateko į finalą, nebūtinai reiškia, kad ji "per sudėtinga Europai".

Nei aš, nei jūs nesam, kaip jūs pati pasakėt , barometras mirksiukas.gif Aš turiu savo skonį, jūs turit savo, na ir puiku.
O man ne barometras net ir tai, kaip masės EV konkurse prabalsuoja. Tam straipsnį dar pridėjau, kaip pats dainos autorius apie tą konkursą mano (o jo nuomonė man net svaresnė, pažiūrėkit, su kokiais atlikėjais jis dirba). Ne EV dainomis aš savo grojaraštį pildau (na viena kita kartais patenka, bet nugalėtojos rečiausiai, nes aš turiu savo skonį, o madomis iš viso mažiausiai vadovaujuosi).

Kad šiumetinė daina š, taip pati niekur nesakiau. Kad paprasta - taip. Ir, kaip ir Monmorensi rašė, taip genialumo ir š. dar yra daaaaug tarpinių variantų. Ne tik juoda ir balta (o dabar juk dar ir pilki atspalviai ant bangos biggrin.gif ).

Kad "Attention" nepateko į finalą (per vieną poziciją , beje), tai sutinku drinks_cheers.gif , tikrai nebūtinai reiškia, kad ji per sudėtinga tam konkursui. Bet kad ne tipinė, tai tikrai. Ir tai, pasikartosiu, nebūtinai reiškia, kad ji prasta.
Beje, pernai kaip niekad konkurse buvo daug gerų dainų. Man asmeniškai - ir Armėnijos (kurią lyg šiol tebemyliu), ir Olandijos, ir Končitos smile.gif , ir šveicarų. Na tos gal labiausiai į ausį krito, tikrai būsiu ką nors pamiršusi. Bet tikrai , o be to ir skirtingos tendencijos.

O kritikuoja išrinktas dainas ir atlikėjus kiekvienais metais. Šiemet, tiesa, stipriau. Bet šiemet ir konkursas neskaidrus kaip niekad. Tad natūralu, kad ir nepatenkintų kur kas daugiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 23 vasario 2015 - 14:51
QUOTE(Monteverte @ 2015 02 23, 14:47)
Psikartosiu dėl to "purvo". Jei būtų visa Lietuva išrinkus pagal sąžiningą atrankos kriterijų sistemą, o ne tik iš tų, kurie liko, nes kažkas korumpuotas juos paliko, tai "purvo" beveik nematytumėte, nes daugumos nuomonė sutaptų. Dabar gi nusiraminkite ir susitaikykite, kad kitaip nebus, nes šie atlikėjai mums visiems, įskaitant ir jus pačią, yra primesti. Skirtumai tik tie, kad kai kuriems visgi tas primetimas patiko ir jūs norite pastebėti kažką gero, o kiti visai nenori, neįdomu jiems.
O jei žiūrėti visai objektyviai, tai gero kaip minėjau, rastumėte apie visas mūsų siųstas dainas, bet nebūtinai galutiniai rezultatai tą atspindės. Be to, dar balsuos ir komisją, kuriai tikiuosi mūsų šalies korupcijos dzin ir kuri sugebės objektyviai pasižiūrėti į mūsų atlikėjus, o ne pažintimis ir pavardėmis vadovautis g.gif

Lietuva ir išrinko. Ne visi pasidavė psichozei "balsuojam už Mią iš principo", ne visiems ir rūpėjo tos peripetijos. Mia irgi dainavo su Lubiu, bet neatrodė labai suinteresuoti dainuoti kartu. Tai kas kaltas? Jiems netgi anksčiau pasiūlė dainuoti kartu, ir kažkaip nebuvo pasipiktinusių, kad taip neteisinga kitų dalyvių atžvilgiu. Jei apie skambučius, tai jau sakiau, kad tam tikru metu nepriėmė iš abiejų pusių, o ne tik balsavusių už Mią.

Ir išvis apie ką kalbam, ar apie sąžiningumą, ar apie dainą? Nes buvo teigiama, kad daina liks paskutinėj vietoj, nes tokia lėva, o ne dėl to, kad nesąžiningai išrinkta.

Praėjusių metų rezultatai:
http://www.escunited.com/poll1531/
Deja, bet pirmavo 0.
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2015 02 23, 14:49)
Nei aš, nei jūs nesam, kaip jūs pati pasakėt , barometras mirksiukas.gif  Aš turiu savo skonį, jūs turit savo, na ir puiku.
O man ne barometras net ir tai, kaip masės EV konkurse prabalsuoja. Tam straipsnį dar pridėjau, kaip pats dainos autorius apie tą konkursą mano (o jo nuomonė man net svaresnė, pažiūrėkit, su kokiais atlikėjais jis dirba). Ne EV  dainomis aš savo grojaraštį pildau (na viena kita kartais patenka, bet nugalėtojos rečiausiai, nes aš turiu savo skonį, o madomis iš viso mažiausiai vadovaujuosi).

Kad šiumetinė daina š, taip pati niekur nesakiau. Kad paprasta -  taip. Ir, kaip ir Monmorensi rašė, taip genialumo ir š. dar yra daaaaug tarpinių variantų. Ne tik juoda ir balta (o dabar juk dar ir pilki atspalviai ant bangos biggrin.gif ).

Kad "Attention" nepateko į finalą (per vieną poziciją , beje), tai sutinku  drinks_cheers.gif , tikrai nebūtinai reiškia, kad ji per sudėtinga tam konkursui. Bet kad ne tipinė, tai tikrai. Ir tai, pasikartosiu, nebūtinai reiškia, kad ji prasta.
Beje, pernai kaip niekad konkurse buvo daug gerų dainų. Man asmeniškai  - ir Armėnijos (kurią lyg šiol tebemyliu), ir Olandijos, ir Končitos  smile.gif , ir šveicarų. Na tos gal labiausiai į ausį krito, tikrai būsiu ką nors pamiršusi. Bet tikrai , o be to ir skirtingos tendencijos.

O kritikuoja išrinktas dainas ir atlikėjus kiekvienais metais. Šiemet, tiesa, stipriau. Bet šiemet ir konkursas neskaidrus kaip niekad. Tad natūralu, kad ir nepatenkintų kur kas daugiau.

Na tai ir puiku. Tik nesuprantu, kodėl aš turėjau aiškintis, kad man ta daina nevykusi mirksiukas.gif

Aš išvis Eurovizijos dainas vertinu Eurovizijos kontekste. Tiek Conchitos, tiek mūsų dainų turbūt gyvenime neklausyčiau, jei ne EV. Nors kelios yra kaip reikiant įstrigusios atmintin.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 23 vasario 2015 - 15:12