Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija (7)

QUOTE(miauksiuss @ 2015 02 23, 12:46)
Na bet mano kuklia nuomone, siuometine daina tikrai geresne uz praejusiu metu, aisku nieko ypatingo, paprasta dainuska, bet bent jau ausies nepjauna, o praeitais metais vien isgirdus ta attention norejosi uzsikist ausis biggrin.gif

Mano ausis taip pat reaguoja drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(miauksiuss @ 2015 02 23, 12:46)
Na bet mano kuklia nuomone, siuometine daina tikrai geresne uz praejusiu metu, aisku nieko ypatingo, paprasta dainuska, bet bent jau ausies nepjauna, o praeitais metais vien isgirdus ta attention norejosi uzsikist ausis biggrin.gif

Daina ir man niekada nebuvo bloga. Tokia lengva dainuška smile.gif
Atsakyti
Taigi ir braliukai latviai išsirinko Aminata. Kažkas nusivils - deja, ne Marcusas. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kuti kuti @ 2015 02 23, 12:07)
Taigi ir braliukai latviai išsirinko Aminata. Kažkas nusivils - deja, ne Marcusas.  rolleyes.gif

Vaizduoja kažką baisiai deep. Nepatinka daina, nemėgstu tokių rėksmingų.
Atsakyti
QUOTE(kuti kuti @ 2015 02 23, 12:07)
Taigi ir braliukai latviai išsirinko Aminata. Kažkas nusivils - deja, ne Marcusas.  rolleyes.gif

aga, kaip tik šiandien ryte klausiau - visai nieko, įdomi tokia rolleyes.gif bet estų fainesnė cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 02 23, 11:54)
Kam įdomu, kaip internautai vertina mūsų dainą:
http://www.escunited.com/t11941-44/
---
O čia estų (kas čia sakė, kad aukštai nekils? cool.gif):
http://www.escunited.com/t11928-140/

Tiesą sakant, jau seniai nemačiau tokio gero rezultato užsienio forumų apklausose thumbup.gif
----
Aš sakiau, kad nekils blush2.gif Bet jei kils, tai tik apsidžiaugčiau, nes patinka man ta daina.

QUOTE(kuti kuti @ 2015 02 23, 13:07)

O kas tas Marcusas? Jis buvo prognozuojamas nugalėtoju?

Man latviukų daina kuo toliau, tuo labiau patinka. Kai pirmą kartą klausiau, pagalvojau, kad gali būt stipriai per sudėtinga Eurovizijai. Bet gal šįmet kaip tik karaliaus neeurovizinės dainos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2015 02 23, 13:25)
aga, kaip tik šiandien ryte klausiau - visai nieko, įdomi tokia rolleyes.gif bet estų fainesnė  cool.gif

Nu jo, estų ir man fainesnė drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(miauksiuss @ 2015 02 22, 23:59)
Kaip man jusu su Monteverte nikai maisosi lotuliukas.gif Pamaniau, kad Monteverte pati su savim kalbasi doh.gif  lotuliukas.gif

matai, Monte, kaip blogai apie tave žmonės galvoja biggrin.gif kad aš pati su savim kalbuosi, tai nepagalvojo, bet kad tu su savim tai taip lotuliukas.gif

QUOTE(Pink Pepper @ 2015 02 23, 10:54)
Kam įdomu, kaip internautai vertina mūsų dainą:
http://www.escunited.com/t11941-44/

O čia estų (kas čia sakė, kad aukštai nekils? cool.gif):
http://www.escunited.com/t11928-140/

tai lai būna kuo aukščiau tiek mūsų, tiek estų. mūsiškė manau tikrai toliau eis nei pernai metų daina. lengvesnė, suprantamesnė, dar jei įvaizdį tinkamą parinks bus ok.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 02 23, 12:50)
tai lai būna kuo aukščiau tiek mūsų, tiek estų. mūsiškė manau tikrai toliau eis nei pernai metų daina. lengvesnė, suprantamesnė, dar jei įvaizdį tinkamą parinks bus ok.

Na, nėra taip, kad išsiuntėm genialią dainą a la Bjork, tik niekas nesuprato. Nekokia ta daina buvo ir nebuvo ten ką joje labai suprast.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 23 vasario 2015 - 13:02
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 02 23, 13:21)
Vaizduoja kažką baisiai deep. Nepatinka daina, nemėgstu tokių rėksmingų.

Beveik visi pasirodymai scenoje yra vaizdavimas.
O kaip daina, man visai nieko paįvairinti EV.

QUOTE(tuktuk @ 2015 02 23, 13:33)
O kas tas Marcusas? Jis buvo prognozuojamas nugalėtoju?

Jau kažkieno paimtas g.gif Markus Riva - Take me down.

Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 02 23, 13:01)
Nekokia ta daina buvo ir nebuvo ten ką joje labai suprast.

nu tarp genialumo ir nekokios dar yra visokių tarpinių variantų biggrin.gif

šiųmetinė geniali nebent tuom, kad įkyri biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kuti kuti @ 2015 02 23, 13:09)
Beveik visi pasirodymai scenoje yra vaizdavimas.
O kaip daina, man visai nieko paįvairinti EV.

Gal ir taip, tik prie to galėjo sugalvot ir gudresnius žodžius. Ir tas rėkimas ph34r.gif Bet tokias vis tiek įdomiau žiūrėt, nei balkanovizines drinks_cheers.gif

QUOTE(Monmorensi @ 2015 02 23, 13:10)
nu tarp genialumo ir nekokios dar yra visokių tarpinių variantų  biggrin.gif

šiųmetinė geniali nebent tuom, kad įkyri  biggrin.gif

Kieno, lietuvių? Bet juk niekas apie ją ir nesako, kad "per sudėtinga" eurovizijai wink.gif Gerąją prasme neįprasta savo laiku buvo tik Smilgevičiūtės daina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 23 vasario 2015 - 13:21
QUOTE(Monmorensi @ 2015 02 23, 12:50)
matai, Monte, kaip blogai apie tave žmonės galvoja  biggrin.gif kad aš pati su savim kalbuosi, tai nepagalvojo, bet kad tu su savim tai taip  lotuliukas.gif

Gal del to, kad postas, i kuri atsakei, buvo montevertes, ta uzfiksavau, o kad ne pati monteverte atsake, tai supratau tik po keliu zvilgtelejimu lotuliukas.gif
Atsakyti