Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija (7)

QUOTE(Selga @ 2015 02 22, 15:18)
O gal žinote, kokio amžiaus buvo praeitų metų Švedijos atstovė, užėmusi vieną iš aukščiausių vietų finale?  g.gif Tikrai ne tokio, apie kurį buvo galima spėti. Sakykit, ar kam nors tai trukdė?  smile.gif
user posted image

Nezinau ir man dzin, tiesa sakant. Amzius man nekliuva, prisiminkim Rusijos buranovskije babuski, prikolnos senikes, bet kai zmogus pabrezia savo amziu kaip jazkoki tai privaluma, o pati atrodo kaip tarybiniu laiku daktariskos desros pardaveja, tai ka zinau biggrin.gif Pvz jos foto trumpsis plaukais man grazu. Jai reiketu ne tokio ryskaus makiazo ir issitiesint plaukus, tada vaizdas pasikeistu, bet tai tik mano subjektyvi nuomone biggrin.gif
QUOTE(tuktuk @ 2015 02 22, 15:21)
Jai labai netinka šis makiažas - stipriai susendina. Nesuprantu kodėl niekas nepataria doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2015 02 22, 16:22)
Googlas rodo, kad ji 1984 gimimo smile.gif

Aš gi ir nesakau, kad ji Linkytės amžiaus, o tik tai, kad, jei žmogus atrodo vyresnis (man švedė tikrai atrodė), tai nereiškia, kad jį verta visaip sudirbinėti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2015 02 22, 15:28)
Aš gi ir nesakau, kad ji Linkytės amžiaus, o tik tai, kad, jei žmogus atrodo vyresnis (man švedė tikrai atrodė), tai nereiškia, kad jį verta visaip sudirbinėti.  4u.gif

O kas cia ka sudirbineja? Mios atzvilgiu buvo tokiu postu, Linkytes- kazkaip nepastebejau.
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 02 22, 13:07)
Pamatysim. Per geros man tokios dainos EV biggrin.gif dažniausiai nepatenka aukštai.

Man atrodo, kad nebus ji aukštai g.gif Man Eurovizijoje dažniausiai patinka ne standartinės dainos, kurios dažniausiai būna žemai biggrin.gif

QUOTE(Pink Pepper @ 2015 02 22, 13:36)
Išgirdau pirmus akordus, vyr. balsą, ir iškart užkabino. Instant love wub.gif Jau žinau, už ką balsuosiu.

Aha, mane tas žemas vyro tembras nuo pirmų akordų užkabino wub.gif Bet man jie silpni gyvai dainuojant, pro šalį nemažai plėšia. Bet laiko dar yra, gal susirepetuos ir galutiniame variante gerai skambės. Labai tikiuosi biggrin.gif Jeigu pagerins dainavimą, tai būtinai sirgsiu už juos, nes daina tai labai faina iš pat pirmo pasiklausymo (kas man retokai pasitaiko).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 22 vasario 2015 - 15:45
QUOTE(oziarage @ 2015 02 22, 15:01)

Nebrodykit tos ciocės iš antro aukšto, kur visur nosį kiša biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monmorensi @ 2015 02 22, 15:02)
gabus tas Zvonkus gi, negi tik dabar įrodė tai smile.gif

Ypač dainoje kaip Zvonkei Mazdą dovanojo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-Delta- @ 2015 02 22, 15:19)
Juk ne į grožio konkursą važiuoja, dzin ta išvaizda. Molitvos atlikėja irgi nepyragas, bet išvaizda nesutrukdė jai laimėt.

Bet šiaip ji ir nevaidino sexy baby, buvo tokia, kokia yra smile.gif
Atsakyti
Kai kuriuos komentarus paskaičius atrodo, kad čia grožio ekspertai susirinkę. Žino kam kokius makiažus reikia, kokias šukuosenas. Niekas Europoje nežino nei Vaido nei Monikos, ir džin visiems bus ar ji su žaliais ar mėlynais šešėliais.

Kas met vis tuntai nepatenkintų dėl EV. Susideginti norinčių prie prezidentūros nėra?
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2015 02 22, 19:01)
Kai kuriuos komentarus paskaičius atrodo, kad čia grožio ekspertai  susirinkę. Žino kam kokius makiažus reikia, kokias šukuosenas. Niekas Europoje nežino nei Vaido nei Monikos, ir džin visiems bus ar ji su žaliais ar mėlynais šešėliais.

Kas met vis tuntai nepatenkintų dėl EV. Susideginti norinčių prie prezidentūros nėra?

O gal pasiūlysit apie ką diskutuoti? bigsmile.gif Nieko nepasiūlėt, todėl šnekam apie bobutišką jos įvaizdį. Čia yra šnekama apie tai, kad jos įvaizdis toks, kad 22 metų merginai nedera tooookia bobule būti. mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Selga @ 2015 02 22, 16:28)
Aš gi ir nesakau, kad ji Linkytės amžiaus, o tik tai, kad, jei žmogus atrodo vyresnis (man švedė tikrai atrodė), tai nereiškia, kad jį verta visaip sudirbinėti.  4u.gif

O ko ja sudirbinėti, jai 30, o ne 22 (lengvas skaičius biggrin.gif oi negaliu) biggrin.gif
Atsakyti
Tai pasiūlykit kuri jai savo paslaugas. Stilisto - konsultanto.
LT yra neviena zviozda kuri atrodo 10 metų vyresnė nei yra iš tikrųjų. Ir ka dabar daryti.
Atsakyti
http://www.15min.lt/...i...=DESC&psl=2

Pagrindiniai klausimai, kaip jaučiatės taip lamėję, kaip manot ar sąžiningai laimėjot ir t.t. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkrose @ 2015 02 22, 19:11)
http://www.15min.lt/...i...=DESC&psl=2
Pagrindiniai klausimai, kaip jaučiatės taip lamėję, kaip manot ar sąžiningai laimėjot ir t.t.    lotuliukas.gif

Bet jau klausimai ir komentarai ten doh.gif lotuliukas.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Tai mes čia dar taip gražiai diskutuojame ir ,,apšnekame" smile.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 02 22, 18:40)
Bet jau klausimai ir komentarai ten  doh.gif  lotuliukas.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif
Tai mes čia dar taip gražiai diskutuojame ir ,,apšnekame" smile.gif cool.gif

Na kokiu būdu laimėjo, tokių ir klausimų nusipelnė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2015 02 22, 19:10)
Tai pasiūlykit kuri jai savo paslaugas. Stilisto - konsultanto.

thumbup.gif

Kai kurių pasisakymus paskaičius išties kyla klausimas, ar čia tikrai diskutuoja mamos ar susirinkę paaugliai? g.gif
Jei taip, tai nė kiek nenuostabu, kodėl pas mus mokyklose tokia gaji patyčių problema... verysad.gif
Atsakyti