Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija (7)

QUOTE(mjforever @ 2015 02 22, 15:00)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  man irgi Mijos daina kiek kitaip suskambėjo ir stipriai geriau. Tai aš keičiu nuomonę apie Zvonkų  bigsmile.gif

gabus tas Zvonkus gi, negi tik dabar įrodė tai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Isyankar @ 2015 02 22, 15:16)
Šiemetinė atranka visiškas farsas, pasityčiojimas iš žiūrovų. Galėjo be viso šito cirko pasakyti, kad bus siunčiamas "netikėtai" iširinktas duetas, o dabar dar taaaip vaidinti, kad čia viskas visai nesurežisuota cool.gif ai čia Lietuva, čia lietūs lyja. Palaikymo didelio jiems nejaučiu, apamaudu, kad nebus tokio azarto šiais metais žiūrint "Euroviziją". Vis dėlto tokioje nuostabioje šalyje vyks, na, bet ką darysi. Kaip ir daug kas minėjo, tikėkimės tas "super" duetas užims paskutinę vietą ir daugiau nebesivaidens Euro atrankose.

iki EV konkurso jums tikrai praeis ir jausitės laiminga matydama gerus atstovus. Šiemet Eurovizijoje mes skambėsim kaip niekada gerai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Monmorensi @ 2015 02 22, 16:02)
gabus tas Zvonkus gi, negi tik dabar įrodė tai smile.gif

ax.gif tik dabar, kadangi anksčiau net nelabai norėjau žinoti, ką jis veikia konkrečiai.
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 02 22, 15:01)

Cia Linkyte blink.gif Dievazi, 50-mete bobulencija
Atsakyti
QUOTE(miauksiuss @ 2015 02 22, 16:08)

Na ta ir bandau pasakyti. Paguglinus jos vaizdus 100 tokių. Tingiu čia kopint. Jai reikia tiesių plaukų, jie gražina šiek tiek ją. Ir veidas jos tikrai pakaręs, nukritę žandai, keista, kad 22 m. merginai taip yra...Gal metus meluoja???
Atsakyti
nu gal baikit jau apie tą išvaizdą, ką jai dabar daryti- korekcijas? Svarbu kad ji su savo išvaida susigyvena. O jau su mumis jos išvaizda mažiausiai turi sutapti ax.gif
Atsakyti

O gal žinote, kokio amžiaus buvo praeitų metų Švedijos atstovė, užėmusi vieną iš aukščiausių vietų finale? g.gif Tikrai ne tokio, apie kurį buvo galima spėti. Sakykit, ar kam nors tai trukdė? smile.gif
user posted image
Atsakyti
Juk ne į grožio konkursą važiuoja, dzin ta išvaizda. Molitvos atlikėja irgi nepyragas, bet išvaizda nesutrukdė jai laimėt.
Atsakyti
QUOTE(vemvet @ 2015 02 22, 14:14)
Jos interviu:
<..>O privalumas prieš Mią yra tai, kad man 22 metai – būtų lengva kur nors užrašyti. <...>

Man atrodo, didžiausias Monikos privalumas būtų tas, jei ji kuo mažiau stengtųsi kalbėti biggrin.gif

Jai labai netinka šis makiažas - stipriai susendina. Nesuprantu kodėl niekas nepataria doh.gif Ne pirmą kartą ją tokią matau. Man atrodo, jai kuo natūraliau, tuo geriau veidas atrodytų.

------------

Peržiūrėjau dar kartą dueto pasirodymą, nelabai buvau atkreipus dėmesio kas ten per situacija su Monika įvyko. Ale Moncė gerokai susiparino po visko. Bet tai ko ten parintis. Kaip sakoma, didelių - negėda, mažų - nematyt biggrin.gif
Ale Vaidui kad juokinga, vos susivaldė doh.gif

Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2015 02 22, 16:13)
nu gal baikit jau apie tą išvaizdą, ką jai dabar daryti- korekcijas? Svarbu kad ji su savo išvaida susigyvena. O jau su mumis jos išvaizda mažiausiai turi sutapti  ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Rimtai, mergos, baikit apie tą išvaizdą pletkint. Yra tokia, kokia yra. Na, ir man ji nepatinka, bet gi nė vienos nesirenkame, kokiu gimti.
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2015 02 22, 16:18)
O gal žinote, kokio amžiaus buvo praeitų metų Švedijos atstovė, užėmusi vieną iš aukščiausių vietų finale?  g.gif Tikrai ne tokio, apie kurį buvo galima spėti. Sakykit, ar kam nors tai trukdė?  smile.gif
user posted image

Googlas rodo, kad ji 1984 gimimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 02 22, 16:13)
nu gal baikit jau apie tą išvaizdą, ką jai dabar daryti- korekcijas? Svarbu kad ji su savo išvaida susigyvena. O jau su mumis jos išvaizda mažiausiai turi sutapti  ax.gif

As tai apie ivaizdi, bruozai jos gi gana grazus.
Va toks makijazas, kaip ikeltas, yra ziauriai sendinantis. Raudonos lupos - ne tokia jaunai panelei. O jei dar ir akys ryskios, ka ir matom, vat ir gaunam dama metuose. Bet ir plaukai kartais per geltoni, tos garbanos jai netinka, nes veidukas putlus (ne storas, o tokia struktura). Sceninis ivaizdis tikrai labai daug ka jai gadina. O EV labai svarbu ivaizdis.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 02 22, 16:22)
As tai apie ivaizdi, bruozai jos gi gana grazus.
Va toks makijazas, kaip ikeltas, yra ziauriai sendinantis. Raudonos lupos - ne tokia jaunai panelei. O jei dar ir akys ryskios, ka ir matom, vat ir gaunam dama metuose. Bet ir plaukai kartais per geltoni, tos garbanos jai netinka, nes veidukas putlus (ne storas, o tokia struktura). Sceninis ivaizdis tikrai labai daug ka jai gadina. O EV labai svarbu ivaizdis.

gražiai ji ekrane atrodo, ot pristojot prie jaunos merginos ax.gif
Atsakyti