Šiemetinė atranka visiškas farsas, pasityčiojimas iš žiūrovų. Galėjo be viso šito cirko pasakyti, kad bus siunčiamas "netikėtai" iširinktas duetas, o dabar dar taaaip vaidinti, kad čia viskas visai nesurežisuota ai čia Lietuva, čia lietūs lyja. Palaikymo didelio jiems nejaučiu, apamaudu, kad nebus tokio azarto šiais metais žiūrint "Euroviziją". Vis dėlto tokioje nuostabioje šalyje vyks, na, bet ką darysi. Kaip ir daug kas minėjo, tikėkimės tas "super" duetas užims paskutinę vietą ir daugiau nebesivaidens Euro atrankose.
QUOTE(miauksiuss @ 2015 02 22, 13:59)
Fb vienas is komentaru, atseit nors vienais metais issiusim atstovus, mokancius dainuoti. B.., reik dar sugebet taip nusisneket
tai jau tikrai, lyg tai anksčiau važiavę nemokėjo dainuot
QUOTE(Monmorensi @ 2015 02 22, 14:18)
tai jau tikrai, lyg tai anksčiau važiavę nemokėjo dainuot
Pagailėkim žmogaus, žmogus gal po Aivaro tik šiais metais atsigavo, o visus buvusius metus prasirgo
QUOTE(pinkrose @ 2015 02 22, 14:56)
Va kas jai tokią gerą aranžuotę padarė
Pakeičiau nuomonę apie dainą, nes Deivydas Zvonkus padarė nuostabią aranžuotę, pakeitė labai daug smulkmenų, kurios pakeitė visą kūrinio esmę. Siūlyčiau Vaidui su Monika pasikonsultuoti su Deivydu, žmogumi, kuris turi talentą, skonį ir patirtį, DELFI sakė Mia.
Pakeičiau nuomonę apie dainą, nes Deivydas Zvonkus padarė nuostabią aranžuotę, pakeitė labai daug smulkmenų, kurios pakeitė visą kūrinio esmę. Siūlyčiau Vaidui su Monika pasikonsultuoti su Deivydu, žmogumi, kuris turi talentą, skonį ir patirtį, DELFI sakė Mia.
Man labia ši versija patiko.
Kažkas klausė kodėl sakau, jog Linkytė senai trodo. Tai sakau, ji atrodo senai, nes šukuoja ją baisiai, nenusiima tų akinių, kurie ją sendina 15 metų ir ji man atrodo tikrai kokių net 27-28 metų. Jauna sena bobelytė. Jau šukuosenas kokias jai padaro
Labai daili .
Merginos, nereikia jai to grožio taip pavydėti , Baumilos, beje, irgi taip pat.
QUOTE(Selga @ 2015 02 22, 15:55)
Labai daili .
Jai ne tik, kad nepavydžiu, bet ir gaila net jos. Iš vis man, dirbantys su Tyla visi kažkokie Išskyrus Donatą Montvydą , na, bet jo gyvenimo filosofija kitokia visiškai, nei šios stačiokės.
QUOTE(pinkrose @ 2015 02 22, 14:56)
Va kas jai tokią gerą aranžuotę padarė
man irgi Mijos daina kiek kitaip suskambėjo ir stipriai geriau. Tai aš keičiu nuomonę apie Zvonkų
Parodziau sita foto vyrui ir anytai. Tai dave 33 ir 35 metus. Na bet cia tai stilius.. raudonos lupos, raudona klijonke ir vainikuoja 80tuju pricisonas. Dar ciubo truktu iki komplekto.
QUOTE(mjforever @ 2015 02 22, 15:58)
monikai gal trumpi plaukai labai tiktų
Labai gražu.