Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija (7)

QUOTE(Monmorensi @ 2015 02 22, 13:10)
bet jinai buvo žymiai tradiciškesnė ir banalesnė nei šita estų. na, bent jau iš pirmo estų paklausimo man taip atrodo  blush2.gif

Man tai nebanali, man buvo grazi savo paprastumu, bet ir ta melodija buvo tokia grazute. O estu jau su pretenzija, ne tokia masems skirta. Bet EV neimanoma nuspeti.
Cia kaip man sokas buvo duetas is Azerbaidzano, atrodo, kur pirmi. Jetau, man ji paskutine turejo buti. O vat.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 02 22, 12:17)
Cia kaip man sokas buvo duetas is Azerbaidzano, atrodo, kur pirmi. Jetau, man ji paskutine turejo buti. O vat.

drinks_cheers.gif man irgi panašiai. nusidainavo klaikiai, daina banalybių banalybė, o laimėjo. bet čia irgi PR'as daug prisidėjo, sukosi per visas radijo stotis iki tol. kaip kad ir su Lena tas pats buvo.

man EV topai šia dienai lieka Rybak'as, Loreen ir Conchita. kad šitaip sukalt pasirodymą Lietuvai dar kokių 10 metų reikia ir krūvos €, aišku biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 22 vasario 2015 - 12:20
QUOTE(Monmorensi @ 2015 02 22, 12:10)
bet jinai buvo žymiai tradiciškesnė ir banalesnė nei šita estų. na, bent jau iš pirmo estų paklausimo man taip atrodo  blush2.gif

Tai liuks, gaivaus oro gūsis ax.gif Nemanau, kad Eurovizijos žiūrovai jau tokie atsilikę, kad jiems per sudėtinga būtų indie pop daina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 02 22, 12:14)
Aš tai jau nusiteikiau daržininkės suknelei biggrin.gif

bet ne į temą ta apranga schmoll.gif jau geriau tokiu stilium rengtųsi blush2.gif
http://teammodels.fi...oy2b45487_1.jpg
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 02 22, 12:20)
Tai liuks, gaivaus oro gūsis ax.gif Nemanau, kad Eurovizijos žiūrovai jau tokie atsilikę, kad jiems per sudėtinga būtų indie pop daina smile.gif

nu ne atsilikę, bet jei girdės pirmą kartą, gali tiesiog nespėt įvertinti. prie kai kurių dainų reik priprasti, o kai kurias įsidėmi iškart. šita estų man atrodo prie pirmųjų g.gif
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2015 02 22, 12:21)
bet ne į temą ta apranga  schmoll.gif jau geriau tokiu stilium rengtųsi  blush2.gif
http://teammodels.fi...oy2b45487_1.jpg

gal geriau street style'as koks su kedžiukais biggrin.gif

svarbu, kad ne taip, o tai tokia Eastern Europe iškart biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 22 vasario 2015 - 12:23
QUOTE(Monmorensi @ 2015 02 22, 12:10)

man tai nelabai ji banali pasirodė - tokia tiesiog labai šilta ir miela daina wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Monmorensi @ 2015 02 22, 12:22)

svarbu, kad ne taip, o tai tokia Eastern Europe iškart  biggrin.gif

o džyz.. nu manau, pačiai gal proto užteks neleist taip būt aprengtai per EV doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
nu ne atsilikę, bet jei girdės pirmą kartą, gali tiesiog nespėt įvertinti

bet va man įdomu, nu kiek tokių žmonių, kurie per EV pirmą kartą girdi g.gif mažuma, manau biggrin.gif bent jau aš neištveriu, nors ir kelintus metus jau pasižadu sau neklausyti iki EV doh.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 02 22, 12:29)
bet va man įdomu, nu kiek tokių žmonių, kurie per EV pirmą kartą girdi  g.gif mažuma, manau biggrin.gif bent jau aš neištveriu, nors ir kelintus metus jau pasižadu sau neklausyti iki EV doh.gif

aš kažkodėl manau, kad dauguma g.gif kodėl taip manau, nežinau biggrin.gif

aišku, neskaitant tų dainų, kurias nori nenori išgirsti iki to, nes jos skamba dažnai pvz. per radiją (kaip buvo su Lena, Loreen, Rybaku, Bilanu, Azerbaidžanu, Lordi ir pan.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 22 vasario 2015 - 12:34
nu ne atsilikę, bet jei girdės pirmą kartą, gali tiesiog nespėt įvertinti. prie kai kurių dainų reik priprasti, o kai kurias įsidėmi iškart. šita estų man atrodo prie pirmųjų  g.gif

Man prie antrųjų. Išgirdau pirmus akordus, vyr. balsą, ir iškart užkabino. Instant love wub.gif Jau žinau, už ką balsuosiu.
Atsakyti
QUOTE(Pikų*Dama @ 2015 02 22, 11:14)
man panasi i 23, kai be grimo ir su akinukais smile.gif

Jos interviu:

Aš esu moteris, o Vaidas – vyras. O privalumas prieš Mią yra tai, kad man 22 metai – būtų lengva kur nors užrašyti. Be to, užsieniečiams gana lengva įsiminti mano vardą ir pavardę. Žinau, nes dalyvavau užsienio konkursuose (juokiasi). Kalbant rimtai, manau, kad turiu šiokį tokį palaikymą užsienyje. Ten gyvena daug mano draugų, kurie, manau, balsuotų ir kitus paagituotų. Tačiau bet kokiu atveju reikia žiūrėti, kada ši daina skamba geriausiai, ir išsiųsti patį geriausią pasirodymą, o ne balsuoti dėl asmeniškumų.

Bet jau jos siena kaip mirga nuo sveikinimu unsure.gif Vaido taip pat.
Beje, kai jie abu sypsosi, tai panasus. Vaidas sake, kad jo gyvenime atsirado miela moteris, tai cia jau Monikute? g.gif
Atsakyti
Bet tai ne kažkokie ten draugai po kelis iš užsienio balsuoti turi, o kone kiekviena Europos šalis ir po gausiai cool.gif Dieve, dieve, tai negi nedaeina jaunučiam 22 proteliui? biggrin.gif Pasidaryti kažkokį farsą, kad pasibarstę lietuviai pabalsuotų? Nuo kada toks EV tikslas? biggrin.gif
Atsakyti
Na ka, stebuklas neivyko laimejo tie kurie ir buvo numatyti kaip laimetojai. Maloniai nustebino Mijos dainos versija. Pasirodo ji gali skambeti visai graziai. Jei Mia butu laimejus ir dainuotu tokia versija Eurovizijoj man gal net visai patiktu. Bet deja nelaimejo. Valinskas padare savo sou mazdaug dar niekas nenuspresta o savo zodziu patvirtinimui vis kysciojo lentele kur pirmauja Mia, bet uzteko Vaidui su Monika padainuoti "This Time" ir per keleta minuciu uz juos subalsavo virs 2000 zmoniu. Man tai cia kazkoks stebuklas. Ir svarbiausias momentas laiku sustabdyti balsavima, nes jei dar kokia 10 minuciu butu leide balsuot Mija vel butu aplenkus, o tai jau ne pagal plana. smile.gif Na zodziu jei pateks i finala gerai, jei ne taip taip jiems ir reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2015 02 22, 13:47)
Na ka, stebuklas neivyko laimejo tie kurie ir buvo numatyti kaip laimetojai. Maloniai nustebino Mijos dainos versija. Pasirodo ji gali skambeti visai graziai. Jei Mia butu laimejus ir dainuotu tokia versija Eurovizijoj man gal net visai patiktu. Bet deja nelaimejo. Valinskas padare savo sou mazdaug dar niekas nenuspresta  o savo zodziu patvirtinimui vis kysciojo lentele kur pirmauja Mia, bet uzteko Vaidui su Monika padainuoti "This Time" ir per keleta minuciu uz juos subalsavo virs 2000 zmoniu. Man tai cia kazkoks stebuklas. Ir svarbiausias momentas laiku sustabdyti balsavima, nes jei dar kokia 10 minuciu butu leide balsuot Mija vel butu aplenkus, o tai jau ne pagal plana. smile.gif Na zodziu jei pateks i finala gerai, jei ne taip taip jiems ir reikia smile.gif

Va kas jai tokią gerą aranžuotę padarė thumbup.gif
Pakeičiau nuomonę apie dainą, nes Deivydas Zvonkus padarė nuostabią aranžuotę, pakeitė labai daug smulkmenų, kurios pakeitė visą kūrinio esmę. Siūlyčiau Vaidui su Monika pasikonsultuoti su Deivydu, žmogumi, kuris turi talentą, skonį ir patirtį“, – DELFI sakė Mia.

Atsakyti