Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija (7)

QUOTE(Monmorensi @ 2015 02 22, 11:44)
V.Baumila ir M.Linkytė: „Būsime 51-asis „Eurovizijos“ atspalvis“

nu svarbu, kad ne pilkas  biggrin.gif o tai Europa 51 pilko atspalvio gali neatlaikyti lotuliukas.gif

Tai kadangi ir taip pilki, tai negi jau rašysi apie tai, kas akivaizdu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 02 22, 12:02)
Nesąmonė, neliks estai gale. Giria juos visi. Manau, kad realūs kandidatai užimti I vietą.

Pamatysim. Per geros man tokios dainos EV biggrin.gif dažniausiai nepatenka aukštai. Nors, bendrai prisiminus, mano mylima Urban Simphony daina gan aukštai pakilo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 02 22, 12:07)
Pamatysim. Per geros man tokios dainos EV biggrin.gif dažniausiai nepatenka aukštai. Nors, bendrai prisiminus, mano mylima Urban Simphony daina gan aukštai pakilo... g.gif

Praėjusiais metais II vietoj buvo gera daina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 02 22, 12:09)

bet jinai buvo žymiai tradiciškesnė ir banalesnė nei šita estų. na, bent jau iš pirmo estų paklausimo man taip atrodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 02 22, 12:04)
Edgaro gaila, kaip daina "Not Perfect" gal buvo geriausia. bet kaip EV daina gal būt buvus per sudėtinga. kaip ir pernai Vilijos.

Supaisysi čia tą EV smile.gif Man ir Love Sasha Song'o labai patiko pvz., ir idėja tokia graži, o EV žiūrovams ne, lyg ir į finalą net nepateko verysad.gif čia gi dar tendencijos kasmet vyrauja - tai lėtesnes labiau"ant bangos" dainos, tai greitesnes smile.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 02 22, 12:05)
Bet koks asmenybe - net ir po tokiu susidorojimu isejo aukstai pakelta galva. Ne kiekvienas taip galetu.

drinks_cheers.gif šaunuolis Edgaras tikrai
Atsakyti
Galvojau tik skaityti, bet nesusilaikau..per kuri gala Monika jums sena atrodo? Del Mios sutikciau, kad matosi, kad ne jaunikle, prisideda prie to dazniausiai vulgarus makiazas.
Dziaugiuosi, kad vaziuos Vaidas su Monika.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 02 22, 11:55)
Kazkada jau rasiau, kad kitais metais, joks save gerbiantis neis, nebent bus ameba nr2, kuria reikes prakisti. o eis visokie naujokai, kad parodyti save pirma karta ant rimtesnes scenos.

Tik klausimas - kam tos atrankos. Gi nei Vynsniausko, nei Aistes (jei gerai pamenu), nerinko ziurovai. Nusprende organizatoriai ir psio. Jokio sarsalo. Ar taip, ar taip kova vyksta tik del 26-21 vietos lotuliukas.gif

Tada dar taip nemokėjo pinigo daryti, durniukai buvo
Atsakyti
QUOTE(Mantė' @ 2015 02 22, 12:12)
Galvojau tik skaityti, bet nesusilaikau..per kuri gala Monika jums sena atrodo? Del Mios sutikciau, kad matosi, kad ne jaunikle, prisideda prie to dazniausiai vulgarus makiazas.

ne sena, o šiek tiek vyresnė. aš irgi jai būč davus 25-26 m. bet tokiam amžiuj tas nieko nereiškia tikrai biggrin.gif
o Mia ir nėra jauniklė, nei amžium, nei savo gyvenimo istorija (kiek teko skaityt).
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 02 22, 12:09)

Nyderlandų? Mano favoritė buvo 4u.gif bet balsiškai jie daug stipresni už šiųmetinius estus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 02 22, 12:04)
man pirmą kartą klausant šiek tiek monotoniška susirodė, bet aš jau seniai nebesiryžtu EV prognozuot ko nors lotuliukas.gif kas ten supaisys tą konkursą  lotuliukas.gif

Edgaro gaila, kaip daina "Not Perfect" gal buvo geriausia. bet kaip EV daina gal būt buvus per sudėtinga. kaip ir pernai Vilijos.

Man iškart labai patiko wub.gif

Nu Vilijos daina ne tik eurovizijai per sudėtinga biggrin.gif Iš pradžių maniau - gal ir nieko (nes lyg vienintelė energingesnė buvo)? Bet kuo toliau, tuo labiau supratau, kad ne. Kaip ten bebūtų, vis tiek palaikiau ją.

Edgaro daina gera, nebūčiau nuliūdus, jei laimėtų. Nors man ji tik ant priedainio laikosi, o laukti jo truputį nuobodoka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 22 vasario 2015 - 12:15
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 02 22, 11:58)
O man beliko tik vienas idomumas, kaip jiems sukurs ivaizdzius ir judesiukus biggrin.gif Baisu pagalvot, kad vel Monika isleis su SantaBarbaros bangom. Vaidui deciau sportbatukus, baltus marskinukus. Nereiki jokiu grieztu kostiumu. Ir Monikai nereikia nerealiu kablu!!! Na, idomu, idomu..

Aš tai jau nusiteikiau daržininkės suknelei biggrin.gif nors iš kitos pusės, tai man giliai vienodai už lt šiais metais, nes fiktyvūs atstovai, kurių nė neturėjo būti finale
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 02 22, 12:14)
Aš tai jau nusiteikiau daržininkės suknelei biggrin.gif nors iš kitos pusės, tai man giliai vienodai už lt šiais metais, nes fiktyvūs atstovai, kurių nė neturėjo būti finale

nu Vaidas tai tikrai turėjo būt, nevaryk jau čia taip biggrin.gif vertas jis dalyvaut EV kaip bežiūrėsi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 22 vasario 2015 - 12:16