Man tai labiausiai turbut Edgaro gaila. Antra karta komisija jam reikala sugadina. Gi kai prima karta dalyvavo, finale didziausia palaikyma ziurovu turejo, o komisija is 10 balu skyre tik 2. Taip prakiso Lina su Simona. Siemet vel kiaule komisija pakiso. Kazin ar dar jis kada bedalyvaus
QUOTE(miauksiuss @ 2015 02 22, 11:45)
Nu bet siaubas, kaip tos lupos atrodo, negi ji galvoja, kad grazu?
Zvonkus pamirso stanika uzsidet, kokie papai, kaip pas sumo imtynininka
Zvonkus pamirso stanika uzsidet, kokie papai, kaip pas sumo imtynininka
koks tikslas aptarinėt kažkieno papus ir lūpas

QUOTE(Saule Li @ 2015 02 22, 08:22)
As irgi nematau nieko blogo siu metu atrankoje (ziurejau nuo pat pradziu). Juk uz dainas balsavo ne tik ziurovai, bet ir komisija. Bendrai paemus vakarykscius pasirodymus, pirmas dvi dainas man Mia atliko geriau nei duetas. Taciau i EV bus vaziuojama butent su ,,This time", todel ir balsavau tik tada, kai isgirdau butent tos dainos atlikia tiek Mios, tiek dueto. Man duetas atrode geriau scenoje ir siemet esu labai patenkinta tuo, ka isrinkome (pernai man pati daina ir tas rekavimas jos pradzioje nepatiko). Isnaudojau vakar visa galima skambuciu limita. Mano tevai atranku neziurejo, tik vakar isijunge finaline atranka, jiems taip pat patiko duetas ir savo zinutes siunte uz ji 

Tame ir esmė, kad neturėjo būti važiuoja su jokia This time. Kaip nuo pradžios atrankų žiūrėtoja, turėtumėte tai suvokti

QUOTE(Jurgel @ 2015 02 22, 12:47)
Man tai labiausiai turbut Edgaro gaila. Antra karta komisija jam reikala sugadina. Gi kai prima karta dalyvavo, finale didziausia palaikyma ziurovu turejo, o komisija is 10 balu skyre tik 2. Taip prakiso Lina su Simona. Siemet vel kiaule komisija pakiso. Kazin ar dar jis kada bedalyvaus
Kazkada jau rasiau, kad kitais metais, joks save gerbiantis neis, nebent bus ameba nr2, kuria reikes prakisti. o eis visokie naujokai, kad parodyti save pirma karta ant rimtesnes scenos.
Tik klausimas - kam tos atrankos. Gi nei Vynsniausko, nei Aistes (jei gerai pamenu), nerinko ziurovai. Nusprende organizatoriai ir psio. Jokio sarsalo. Ar taip, ar taip kova vyksta tik del 26-21 vietos

QUOTE(Neverk @ mama,2015 02 22, 11:25)
man atrodo, jūs (apibendrintai) iš principo nesuprantat, kodėl aš jus provokuoju ir sakau, kad ant savų dergti negalima. Gerai, švelniau - nereikia dergti.
Ir mano provokatyvūs rašymai Me adresu jus įaudrino, bet vis tiek neprivertė pamatyti, kad būdamos nepatenkintos atranka, varote ant žmonių, ant atlikėjų.
Kad jums būtų aiškiau: man irgi nepatiko atrankos sistema, nepatiko, kad ji laisva manipuliacijoms. Bet rezultatas man patinka. Bet norėčiau, kad kitais metais būtų taikoma senoji atrankos sistema. Nors kiekvienais metais antrą vietą užėmęs ieško sąmokslo
Ir dar: net jei būtų laimėjusi Me, man nekiltų noras jos nepalaikyti ESC konkurse ar, juolab, rašinėti skundus EBU apie galimai pakeistas žaidimo taisykles ir išrinktą "neteisingą" atstovą. Savo šalies atstovus įvairiuose konkursuose ar sporto turnyruose aš palaikau visada.
Ir mano provokatyvūs rašymai Me adresu jus įaudrino, bet vis tiek neprivertė pamatyti, kad būdamos nepatenkintos atranka, varote ant žmonių, ant atlikėjų.
Kad jums būtų aiškiau: man irgi nepatiko atrankos sistema, nepatiko, kad ji laisva manipuliacijoms. Bet rezultatas man patinka. Bet norėčiau, kad kitais metais būtų taikoma senoji atrankos sistema. Nors kiekvienais metais antrą vietą užėmęs ieško sąmokslo

Ir dar: net jei būtų laimėjusi Me, man nekiltų noras jos nepalaikyti ESC konkurse ar, juolab, rašinėti skundus EBU apie galimai pakeistas žaidimo taisykles ir išrinktą "neteisingą" atstovą. Savo šalies atstovus įvairiuose konkursuose ar sporto turnyruose aš palaikau visada.
O jūs tai kažkoks kelrodis ar šviesulys ir visi turi elgtis kaip jūs?

QUOTE(Monmorensi @ 2015 02 22, 11:48)
Siaip, blevyzgoju ir tiek

O man beliko tik vienas idomumas, kaip jiems sukurs ivaizdzius ir judesiukus
Baisu pagalvot, kad vel Monika isleis su SantaBarbaros bangom. Vaidui deciau sportbatukus, baltus marskinukus. Nereiki jokiu grieztu kostiumu. Ir Monikai nereikia nerealiu kablu!!! Na, idomu, idomu..

QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 02 22, 11:58)
O man beliko tik vienas idomumas, kaip jiems sukurs ivaizdzius ir judesiukus
Baisu pagalvot, kad vel Monika isleis su SantaBarbaros bangom. Vaidui deciau sportbatukus, baltus marskinukus. Nereiki jokiu grieztu kostiumu. Ir Monikai nereikia nerealiu kablu!!! Na, idomu, idomu..

su judesiais sunkoka šitoj dainoj, nei lėta ji, nei kokia "šokinė"

QUOTE(blackkiss @ 2015 02 22, 11:07)
Nesąmonė, neliks estai gale. Giria juos visi. Manau, kad realūs kandidatai užimti I vietą.
QUOTE(oziarage @ 2015 02 22, 11:10)
Čia rimtai Linkytei 23 metai??? Tai, kad bobulių bobulė ji man. Veido oda nukritus. nžn nžn. nepanaši ji man į 23...
nepamirškit, kad kamera dar sendina žmones

QUOTE(Jurgel @ 2015 02 22, 11:47)
Man tai labiausiai turbut Edgaro gaila. Antra karta komisija jam reikala sugadina

QUOTE(Pink Pepper @ 2015 02 22, 12:02)
Nesąmonė, neliks estai gale. Giria juos visi. Manau, kad realūs kandidatai užimti I vietą.
man pirmą kartą klausant šiek tiek monotoniška susirodė, bet aš jau seniai nebesiryžtu EV prognozuot ko nors

Edgaro gaila, kaip daina "Not Perfect" gal buvo geriausia. bet kaip EV daina gal būt buvus per sudėtinga. kaip ir pernai Vilijos.
QUOTE(blackkiss @ 2015 02 22, 13:03)
Bet koks asmenybe - net ir po tokiu susidorojimu isejo aukstai pakelta galva. Ne kiekvienas taip galetu.