Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija (7)

QUOTE(oziarage @ 2015 02 22, 11:10)
Čia rimtai Linkytei 23 metai??? Tai, kad bobulių bobulė ji man. Veido oda nukritus. nžn nžn. nepanaši ji man į 23...

nieks ten nenukritę pas ją lotuliukas.gif
gal šiek tiek vyresnė atrodo, kokių 26 m. bet tai kokia čia bėda...
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 02 22, 10:26)
Na va, man tai estu kitas lygis - gitara, tai viena. Antra - nera durnisku pirstu sukiojimu.
Beliko tiketis, kad sutvarkys scenografija ir Monce apredys zmoniskai, nedes bobutisku batu ir vakarykscio makapo, turetu jaunatviskiau atrodyti.

Tai vat vat. Ji atrodo senai. Bobutė, Negaliu dar nuo to, kad ji kaip Nocole Kidman atsigaut lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 02 22, 11:10)
Čia rimtai Linkytei 23 metai??? Tai, kad bobulių bobulė ji man. Veido oda nukritus. nžn nžn. nepanaši ji man į 23...

man panasi i 23, kai be grimo ir su akinukais smile.gif
Atsakyti
kad bobutiškai aprengta tai taip. per spaudos konferenciją po vakar EV ji sakė, kad kažkokia mergaitė ją rengė. gal nebeduos tai mergaitei daugiau reikštis tikėkimės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 22 vasario 2015 - 11:15
Mia po „Eurovizijos“ atrankos finalo: „Jie manęs išsigando“

http://www.lrytas.lt...s-issigando.htm
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 02 22, 12:09)
man rods jūs iš principo net nebandot suprast, kodėl žmonės pyksta. arba apsimetat, kad nesuprantat  cool.gif

estų daina faina. bet ar bus pastebėta EV, nežinau g.gif gal priklausys nuo bendro dainų konteksto.

man atrodo, jūs (apibendrintai) iš principo nesuprantat, kodėl aš jus provokuoju ir sakau, kad ant savų dergti negalima. Gerai, švelniau - nereikia dergti.
Ir mano provokatyvūs rašymai Me adresu jus įaudrino, bet vis tiek neprivertė pamatyti, kad būdamos nepatenkintos atranka, varote ant žmonių, ant atlikėjų.
Kad jums būtų aiškiau: man irgi nepatiko atrankos sistema, nepatiko, kad ji laisva manipuliacijoms. Bet rezultatas man patinka. Bet norėčiau, kad kitais metais būtų taikoma senoji atrankos sistema. Nors kiekvienais metais antrą vietą užėmęs ieško sąmokslo cool.gif
Ir dar: net jei būtų laimėjusi Me, man nekiltų noras jos nepalaikyti ESC konkurse ar, juolab, rašinėti skundus EBU apie galimai pakeistas žaidimo taisykles ir išrinktą "neteisingą" atstovą. Savo šalies atstovus įvairiuose konkursuose ar sporto turnyruose aš palaikau visada.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neverk, mama: 22 vasario 2015 - 11:27
Čia pažiūrėjus net labiau išsigąsti galima smile.gif : http://www.delfi.lt/...s.d?id=67241144
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 02 22, 11:18)

Tai kad ne Mios išsigando, o įniršusių "principingų" balsuotojų biggrin.gif Būtų ten buvęs bet kas vietoj jos, būtų buvusi tokia pati situacija.
Atsakyti
QUOTE(Neverk @ mama,2015 02 22, 11:25)
Ir mano provokatyvūs rašymai Me adresu jus įaudrino,

tai kad nieko provokacinio ten nerašėt, tiesiog susilyginot su amebininkių lygmeniu lotuliukas.gif

ok ok, joke'as. dėl palaikymo saviškių su jumis tikrai sutinku. bet dėl ko pyksta ana pusė irgi galiu suprasti.
Papildyta:
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 02 22, 11:27)
Tai kad ne Mios išsigando, o įniršusių "principingų" balsuotojų biggrin.gif Būtų ten buvęs bet kas vietoj jos, būtų buvusi tokia pati situacija.

iki dueto sulipdymo gal nelabai kas iš principo balsavo g.gif o organizatoriai galėtų pagalvoti, kodėl privertė žmones balsuot "iš principo".

tikrai kitais metais gal reik grįžti prie senųjų atrankų g.gif ne tik žiūrovai kritikuoja tokią atranką juk ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 22 vasario 2015 - 11:34
QUOTE(Monmorensi @ 2015 02 22, 11:33)
iki dueto sulipdymo gal nelabai kas iš principo balsavo  g.gif o organizatoriai galėtų pagalvoti, kodėl privertė žmones balsuot "iš principo".

tikrai kitais metais gal reik grįžti prie senųjų atrankų g.gif ne tik žiūrovai kritikuoja tokią atranką juk ...

Kad atranka nekokia, niekas nesiginčyja. O dėl principų, tai pritariu šiems komentarams:

Miško Gyventojas
2015-02-21 23:36 IP: 78.58.141.221
Juokingiausi tie komentatoriai, kurie sako, kad "nereikėjo leisti dalyvauti kartu". Tai koks Jūsų tikslas? manyčiau kad tikslas - geriausias rezultatas. Tai jei duetas yra geriau, tai kodėl jo neleisti????

Miško Gyventojas
2015-02-21 23:35 IP: 78.58.141.221
Ir kuo gi negerai kad dviese padainavo? Ar jum tikslas biurokratiška "lygybė", ar vis gi tikslas - geriausias rezultatas?

Tomas14
2015-02-21 20:50 IP: 86.100.52.127
BALSAVIMAS - NE BŪDAS IŠREIKŠTI PASIPIKTINIMĄ.
Būtų be galo juokinga, jei dabar vien dėl to, jog Mia turės kovoti nelygiomis teisėmis, už ją prabalsuos daugiau žmonių. Tikrai norėčiau, jog Miai būtų suteiktas šansas atlikt dainą duete, tačiau prašau, žmonės, balsuokime už tą variantą, kuris bus kiekvienam arčiau širdies, o ne būtinai už Mią, jog taip išreikštume pasipiktinimą laidos rengėjų sumanymu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 22 vasario 2015 - 11:43
V.Baumila ir M.Linkytė: „Būsime 51-asis „Eurovizijos“ atspalvis“

nu svarbu, kad ne pilkas biggrin.gif o tai Europa 51 pilko atspalvio gali neatlaikyti lotuliukas.gif

Padainuoti kartu Vaidas ir Monika nusprendė tik prieš keletą savaičių – tai pasiūlius „Eurovizijos“ atrankos komisijos nariui Gediminui Zujui. Iš pradžių ši idėja Vaidui visai nepatiko, bet ji atnešė pergalę.

vat kieno čia idėja smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 02 22, 11:42)
Miško Gyventojas
2015-02-21 23:35 IP: 78.58.141.221
Ir kuo gi negerai kad dviese padainavo? Ar jum tikslas biurokratiška "lygybė", ar vis gi tikslas - geriausias rezultatas?[/i]

tiesos, aišku, yra. bet galim eiti dar giliau - ar visas priemones tikslas visad pateisina, ką galima pamint, ant ko spjaut, kam pašikt vardan tikslo ir pan.

tiesiog, žmonėms nepatinka iliuzijos sudarinėjimas, kad jie kažką sprendžia. jei būtų buvę pasakyta, kad renka tik komisija, tai ir ok. bent aš nematyčiau nieko bloga tokiam variante.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 22 vasario 2015 - 11:48
QUOTE(mjforever @ 2015 02 22, 11:18)

Nu bet siaubas, kaip tos lupos atrodo, negi ji galvoja, kad grazu?

Zvonkus pamirso stanika uzsidet, kokie papai, kaip pas sumo imtynininka
Atsakyti