Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija (7)

QUOTE(fukse @ 2015 02 21, 23:20)
Lietryčio ir delfio komentatoriai rašo, kad dar nepasibaigus balsavimui, už MIĄ jau nebebuvo galima balsuoti  unsure.gif

Galiu nuraminti, kad prieš balsavimo pabaigą už konkurentus man taip pat nepavyko prisiskambinti, atseit užimta linija. O už išsiųstus sms taip ir neatėjo patvirtinimai. Taigi jei ir buvo problemos, tai visiems, o ne išskirtinai už Mią balsuojant.
Papildyta:
QUOTE(eglegle @ 2015 02 21, 23:17)
Tarp galimų kandidatų minimi praėjusių metų šalies atstovai, grupė „System of a down“

System of a down praėjusiais metais dalyvavo? Kaip aš pramiegojau juos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 22 vasario 2015 - 02:17
QUOTE(blackkiss @ 2015 02 22, 00:49)
o, beje, faina ir stilinga daina  bigsmile.gif  thumbup.gif
čia su pasirodymu:
https://www.youtube....h?v=4jYNaiGsPRE

Nice wub.gif
Atsakyti
Kas kertat anglų gerai. Parašykit skundą, o gal kas rašėt ir galite pasidalinti blush2.gif
Atsakyti
Labai džiaugiuosi, kad laimėjo Monika ir Vaidas - balsavau kiek galėjau. Tiesa, dažnai buvo užimta, bet per visą koncertą balsų limitą išnaudojau:)

Klausyk, moteros, o jus pavasaris gal pagavo? Nes lyg ne pilnatis...

Prieš ką skundai? Prieš tai, kad Vaido ir Monikos duetas buvo suformuotas Nacionalinės atrankos metu? Taigi tai galima biggrin.gif Yra ne vienas precedentas - ir Euroviziją tokiu būdu laimėjęs biggrin.gif

Išgeriam mėtų arbatos ir prisimenam:

Azerbaidžianas 2011 metais - atvirai sakė, kad tai komisijos suformuotas duetas (buvo du stiprūs solistai). Ir ką laimėjo biggrin.gif https://www.youtube....h?v=8OQWfLt1Bh0

Estija, 2001 metais, puikus "dirbtinai" sukurtas duetas, visada tai pabrėžė. Laimėjo: https://www.youtube....h?v=wri72BfnGh4

Iki tol, kol nuo valstybės pateikiama paraiška su konkrečiom dalyvių pavardėm ir ect. EV galima lipdyti ką nori ir kaip nori. Svarbu, kad daina būtų negirdėta iki nacionalinės atrankos ir 6 žmonės ant scenos. O dirbtinai sukurtų duetų nacionalinės atrankos metu yra biggrin.gif Ko nerimstat?

Sėkmės Vaidui ir Monikai 4u.gif Jūs mano, nes aš už jus balsavau ir linkiu begalinės sėkmės wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maušelė: 22 vasario 2015 - 04:26
QUOTE(Maušelė @ 2015 02 22, 05:19)
Labai džiaugiuosi, kad laimėjo Monika ir Vaidas - balsavau kiek galėjau. Tiesa, dažnai buvo užimta, bet per visą koncertą balsų limitą išnaudojau:)

Klausyk, moteros, o jus pavasaris gal pagavo? Nes lyg ne pilnatis...

Prieš ką skundai? Prieš tai, kad Vaido ir Monikos duetas buvo suformuotas Nacionalinės atrankos metu? Taigi tai galima biggrin.gif Yra ne vienas precedentas - ir Euroviziją tokiu būdu laimėjęs biggrin.gif

Azerbaidžianas 2011 metais - atvirai sakė, kad tai komisijos suformuotas duetas (buvo du stiprūs solistai). Ir ką laimėjo biggrin.gif https://www.youtube....h?v=8OQWfLt1Bh0

Estija, 2001 metais, puikus "dirbtinai" sukurtas duetas, visada tai pabrėžė. Laimėjo: https://www.youtube....h?v=wri72BfnGh4

Iki tol, kol nuo valstybės pateikiama paraiška su konkrečiom dalyvių pavardėm ir ect. EV galima lipdyti ką nori ir kaip nori. Svarbu, kad daina būtų negirdėta iki nacionalinės atrankos ir 6 žmonės ant scenos. O dirbtinai sukurtų duetų nacionalinės atrankos metu yra biggrin.gif Ko nerimstat?

Sėkmės Vaidui ir Monikai 4u.gif  Jūs mano, nes aš už jus balsavau ir linkiu begalinės sėkmės wub.gif

drinks_cheers.gif
Bet svarbiausia patiems ant savęs pašikt cool.gif Eitų, bliamba, berniuko gelbėt, tai nors tas piktinimasis bent kokį tikslą turėtų. O dabar - rašyt skundą, nes ne Me į EV pateko cool.gif Nu praktiškai diagnozė.
Atsakyti
As irgi nematau nieko blogo siu metu atrankoje (ziurejau nuo pat pradziu). Juk uz dainas balsavo ne tik ziurovai, bet ir komisija. Bendrai paemus vakarykscius pasirodymus, pirmas dvi dainas man Mia atliko geriau nei duetas. Taciau i EV bus vaziuojama butent su ,,This time", todel ir balsavau tik tada, kai isgirdau butent tos dainos atlikia tiek Mios, tiek dueto. Man duetas atrode geriau scenoje ir siemet esu labai patenkinta tuo, ka isrinkome (pernai man pati daina ir tas rekavimas jos pradzioje nepatiko). Isnaudojau vakar visa galima skambuciu limita. Mano tevai atranku neziurejo, tik vakar isijunge finaline atranka, jiems taip pat patiko duetas ir savo zinutes siunte uz ji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maušelė @ 2015 02 22, 04:19)

Del anu stiprumo pasigincyciau... biggrin.gif
Atsakyti
Na va, man tai estu kitas lygis - gitara, tai viena. Antra - nera durnisku pirstu sukiojimu.
Beliko tiketis, kad sutvarkys scenografija ir Monce apredys zmoniskai, nedes bobutisku batu ir vakarykscio makapo, turetu jaunatviskiau atrodyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 22 vasario 2015 - 09:26
Manau, būtų buvę daug mažiau pasipiktinimų, jei iš pat pradžių butų pasakę: "Šiemet nebus atrankos, siunčiam Moniką su Vaidu".
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 02 22, 08:47)
Del anu stiprumo pasigincyciau... biggrin.gif

jo balseliai tai gan silpni, bet daina man labai faina smile.gif kažkaip užkabino, ir ilgai ausinuke pas mane užsibuvo smile.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 02 22, 09:26)
Na va, man tai estu kitas lygis - gitara, tai viena. Antra - nera durnisku pirstu sukiojimu.

labai graži, bet EV bus gale rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Neverk @ mama,2015 02 22, 07:12)
drinks_cheers.gif
Bet svarbiausia patiems ant savęs pašikt cool.gif

man rods jūs iš principo net nebandot suprast, kodėl žmonės pyksta. arba apsimetat, kad nesuprantat cool.gif

estų daina faina. bet ar bus pastebėta EV, nežinau g.gif gal priklausys nuo bendro dainų konteksto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 22 vasario 2015 - 11:10
Čia rimtai Linkytei 23 metai??? Tai, kad bobulių bobulė ji man. Veido oda nukritus. nžn nžn. nepanaši ji man į 23...
Atsakyti